hora 4etoh va6ite mneniq i saveti i prosto se skasah da reva...4eta edno mnenie i re6a da napravq abort kato kaja na na6ite a v sledva6tiq mig re6avam da zadarja deteto....no govorih sno6ti s priqtelq si i re6ih dnes da kaja na roditelite si......govorihme i s negoviq ba6ta i 4oveka e saglasen da jiveem pri nego i da gledame deteto zaedno nezavisimo kakvo 6te kajat roditelite mi....no dnes 6te govorim i s maika mi i ba6ta mi i 6te vidim kakvo 6te stane ......i vse pak az klonq poi4e kam tova da napravq abort ..nqma zna4enie 4e 6te zagubq priqtelq si po dobre nego otkolkoto jivota si kakto kazahte vie....a tova 4e sled vreme moje i da nqmam deca...nqma zna4enie prosto...sega e vajno kak 6te postapq....i otnosno tova kak sam zabremenqla ...prosto prezervativa ni se skasa i az re6ih da piq hap4e no priqtelq mi kaza 4e ni6to ne e stanalo i 4e nqma da sam zabremenqla....no eto 4e belqta stana ;(..4estno hora blagodarq na pove4eto koito izkazaha mneniq po vaprosa makar i 4e nqkoi mnogo me naraniha...no kakto i da e ....utre 6te vi pi6a otnovo kakvo e stanalo i kakvo e re6eno...za6toto mai samo s vas tuk moga da spodelq ne6to tolkova li4no i istinsko