- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли смесените бракове(най-вече м/у бял и черен)?
Твърдно не!![]()
Естествено, всички сме хора!!!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Специално между бял и черенПървоначално написано от MajeStic
![]()
Специално в България мисля,че е абсурдно.За другите страни нямам отношение.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Най -добрата комбинация е кореец и негърка
против![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Българин и еврейка![]()
![]()
![]()
аман от ваще нацистки прояви.
Като се обичат-да се вземат!
Освен това черните също имат права-и те са хора!
хъхъ..
Преди 2 г учени доказаха, че негрите са с по-слаб умствен капацитет от белите, но решиха да го кажат по индиректен път, защото "щяло да настъпи зверска омраза"Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Да си кажа честно,може и да се увлека по някоя чужденка(не еврейка,негърка или циганка),но ще се оженя само за Българка!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Нищо против нямам, ама аз лично не бих бил с негърка, защото много малко негърки са касиви (като изключим някои мулатки), но дори и тя да е красива децата ми ще станат грозни.
^
Разни хора, разни идеали. Като ви е гнус не ги докосвайте, а не после да ви дават по новините как сте намушкали, пребили или убили някой негър в България.
бтв към повечето нацистчетата - тук дори и да е имало потенциални последователи на вашата идеология след като се появихте няма какъвто и да е шанс да привлечете някаква по значима бройка последователи.![]()
чукча и латино-американка ще е много яко..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да, що не?(това не важи за циганите).
имам приятел мулат, ама от по-тъмните, и с радост бих се омъжила за него. страхотен!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Що пък да е абсурдно ...Първоначално написано от Alcohooligan
Щом се обичат две живи същества , те имат правото да бъдат заедно , независимо от различиата в расите и други тем подобни .
![]()
П.С. Оставете другите намира !!!Гледайте себе си , не тях !
![]()
Out of control
Да!
Децата от смесени бракове (негур и бял, азиатец и бял, азиатец и черен и т.н.) са много по-здрави.
Пък и изглеждам по-добре и по-екзотично :>
Ултимативната комбинация е азиатец и негър, според мен =) Супер сладко изглеждат повечето деца от такъв смесен брак![]()
Защо пък не!
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Естествено, та ние всички сме хора![]()
Да живее трудовия човек =D>
Защо да не ги одобрявам?Щом са се оженили, най-вероятно се обичат, а за любовта явно няма цвят на кожата.![]()
Ами едва ли нещо зависи от това дали одобрявам или не .Това си е въпрос на личен избор.Но аз лично не харесвам негри и никога не бих го направила с негър.Но като се замисля ако става въпрос за цигани съм против.
I ROCK!!!!!
Против![]()
ЗА!Първоначално написано от Guderian
Всички сме хора!
Гледай дали човек е капиталист-експлоататор, това е важното![]()