- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ги мерите
Не са глупости четох го в един весник.Първоначално написано от thefreak
Аз съм го мерил и ми излиза 32,ама аз меря със термометър![]()
4estno kazano nikoga ne sam se i se6tala ili interesuvala kolko to4no mu e dalag,ocenqm po ka4estvoto na rabotata![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Nai-sigurniq na4in e hva6ta6 mu racete.Sviva6 mu prastite i gleda6 dokade stigat.Posle zasi4a6 ot kraq na sredniq prast do goreupomenatoto mesto i gotovo----to4nost 75%![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от aniezina
свежоо :П ебати некфи яки сте щом момичетата почнаха да си казват размерите на пишките смятайте накъде отива света ^^
Виж тоя сайт. може и да може ти помогне http://www.paradizo-sex.com/malepage...main/intro.htm
awe pitai go ei pi4 koko ti e dulug i gotovokvo 6a si igrae6 da mu meri6 hodiloto i da deli6
![]()
!!! I don't give a fuck !!!
Взимаш сатъра отиваш до него отрязваш му принадлежностите, пльосваш ги на мастата, вадиш метъра и виждаш!
Какво Ви става, бе хора?
Не е трудно и сам да се сетиш'
моя щеше да е 12.5ужас....абе момиче съм си по-добре
![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
hva6ta6 mu onaq rabota reje6 q na malki par4enca posle q gi suedinqva6 meri6 posle reje6 na o6te po malki par4enca bum iame si puzel.
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
Тва са пълни простотииНай-големия уй на света е 48см,значи на пича крака колко му -1 метър ли??На мене не се получи,всъщтност ми е по-голем,отколкото показа тва с ходилото...
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!