.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    емиии аз нося брекети ииии при слагането грам не ме болеше..но преди тва се наложи да ми извадят 2 здрави зъба... но тва беше щото просто нямах място..но не при всички се налага да се вадят.. зависи а и споко, и да ти извадят да знаеш,че въобще не боли няя да се притесняваш
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    Бездомен
    Абе гледам тука всякви некомпетентни се изказват по темата, като нищо незнаете по въпроса не обърквайте момичето.
    Преди да ти сложат брекети ще ти махнат зъб(и) единствено ако няма достатъчно разстояние за да се наместят зъбите, но за тази цел има шини, които премахват този проблем.Аз нося шини от 3 месеца, те ще разместят горните ми зъби.Така ще има достатъчно място за да се разместят зъбите с брекети
    Така че, не се притеснявай, ортодонта ти ще ти каже какво трябва да се направи, ако ти кажат че е задължително ваденето на зъби не ги слушай.Намери някой друг ортодонт, който ще ти помогне с друг вид лечение, а именно с шини.

Айде успехи !
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Град
    Varna
    ау аз за пръв път чувам да се вадят зъби аз сложих преди няколко месеца и наистина първата седмица беше мн гадно боляха ме зъбите едвам дъвчех ама сега вече съм си свикнала и си мисля колко добре ще изглеждам като си ги махна..аз преди носех телчета ама така ги носех че нямах голям резултат и минах на бреки..ще ги нося още година обаче като мине тая година ще ми е якоо...аа и сега за сефте чувам че след това се носят шини вечер гадооост не ми ли стигат бреките че и шини после

Здравейте!Разгледах обстойно темата и искам да ви кажа,че ваденето на зъби зависи от състоянието на самия зъб и от това дали след слагането на брекети - ще има място да се наредят всичките.
    На мен скоро ще ми слагат Деймон Система ,но преди това ще ми се вадят зъби и мъдреци,за да се освободи място в устата за да се наредят добре зъбите Всичко зависи и до голяма степен от челюстта,при мене е малка челюст и много зъбчета
    Scype ; beb4o88

Зъби е възможно да вадят.
    Аз като носих ми извадиха 2 - млечни.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

..

Здравейте може ли да попитам дали ,някой знае дали брекетите могат да не обхващат цялата челюст а примерно два определени ,зъби който имат лека деформация ? Смисъл така да са направени за две зъбчета .. и аоко има бих искала да зная на какви цени са ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Аз нося брекети ,Март месец трябва да станат 2 години.Ами преди да ми ги сложат помня ,че за един ден ми вадиха 3 зъба ,защото трябваше нещо да израстват други ли ,не съм стоматолог.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Мойте зъби бяха............многооо криви.И изобщо не ми се наложи да ми вадят (дано не се налага)

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    К*пеле, говориш така все едно протези щи слагат. Бях на 14 като ми ги сложиха и не са ми вадили нищо (може би зависи от зъбите ти, но не ми пука). Да не те фаща бъзето. Повече се притеснявай какво ще стане като ти ги сложат първите 1-2 седмици
    Schhh! Hear the silence...

Град
    -----------
    Ами аз в момента нося брекети и се наложи да ми вадят зъби.Извадиха ми 4 зъба като най-много ме болеше, когато ми слагаха упойките след това нищо ми нямаше. Имаше вариант да ми разширяват горната челюст, но тепарва трябваше да чакам да ми взимат отливка и да ми правят апарата, а и зъболекара ми каза, че този вариант не е сигорен и реших да действам по стандартната процедура.Отначало ме беше яд, че на 16 години ще бъда без 4 зъба, но като съм решила да си оправям зъбите няма друг изход.Съвета ми към всички, които се двуомят дали да си слагат брекети, е да го направят, защото по-добре е да носиш няколко години брекети, отколкото цял живот да имаш проблеми с зъбите.
    ----------------------

Супер фен Аватара на Anonys
    Аз ще пиша, само заради снимката Искам да видя вампирското в нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си