- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фр. любов
Аз съм все още неопитна в това и искам да питам по-опитните от мен. Искам да питам при орлен секс най-чувствителната част на пениса е там където главата се съединява със ствола, нали? Докато е в устата, по принцип там ли трябва да се съсредоточи езика или около главата и периферията и?
Кожичката ли имаш предвид? Да, и тя е чувствителна, както и цялата глава...и ствола...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А вие като правите там ли се съсредоточавате езика или кръгови движения около цялата глава правите
Ако го правя за себе си и мога да си позволя да го лигавя, правя каквото ми падне и където ми падне. Трябва да ти додйе отвътре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
xax moito momi4e ne s epritesqnvai, po dobre pyrviq pyt go pravi kakto ot vytre ti idva i nabliudavai partniora si kakvi as mu reakciiite, 6ti pokaje kak mu haresva pove4e. ina4e da tova e ni 4uvastvitelnata zona, nai dobrite momi4eta mogat da nakrat mom4eto da svyr6i ako samy tam sa igrali s ezik bez da sa lapali amaaaaaa po hubu ne probvai. davai ot vytre 6ti dodi (i btw moji da hvane6 spin tei 4e vniamavai na koi se u4i6) {}
![]()
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
+1Първоначално написано от iamalien
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
mi da na prav pat si,znam 4e ob6toprietiq fakt 4e kolkoto po-navarte lapa6 tolkova po-hubavo,ne e veren,za6toto nai-4uvstvitelnata zona na penisa bila glavi4kata,a stvolat ne 4ak tolkova,taka 4e ne se pritesnqvai,samo vnimavai sas zabkite![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да точно така!Аз 1вия път не знаех изобщо какво да правя.Ноо приятеля ми ми показа.Беше ми мн смешно да му гледам реакцийте..Първоначално написано от iamalien
Ххехехе...Мии то си идва от вътре..Играй си с него повече това им харесва на мъжете \
/