- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са толкова повърхностни?
В тази тема ще напиша личните си наблюдения по темата:"От какво се интаресува 1 момиче?
1.От готино момче, което я сваля по просташки начин и се прави на идиот,а тя му се хили(в добрия
смисъл)
, което е поне 2-3 години по-голямо от нея
, което имам мускули и носи хубави дрехи
, което не се интаресува от нея, а само от тялото и
, което често и изневерява, но тя не прозира всичко това, защото е влюбена.
И другия вариант:
2.От интелигентно момче, което наистина е влюбено в нея, но не смее да и го признае,защото го е
страх да му
кажат за пореден път думите:" Аз не гледам на теб като момче, но все пак може да
останем приятели" и да чака няколко месеца(дори години), за да я забрави
, което не се интаресува само от тялото и
, на което се присмиват в час, зашото знае доста повече от другите и по този начин е
различно, а какво е да си различен в 1 група? - всички те отблъскват.
, което не е по-голямо от нея и не е много атрактивно на външен вид
, което всички го харесват с изключение на връсниците(демек почти никой) и прятелите,
а е трудно да се дефинира поняието приятел но все пак пак аз мисля,ч евсеки може
да има само 1 истински приятел
Просто аз съм от втория тип момчета и не мога да приема реалността, че момичетата са повърхнотсни(не всички), но вярвам, че някой ден ще намеря някое момиче, което да не се интаресува само от външния вид и просташкото държание и от другите глупости, които прави едно готино момче.
Случка №1: преди 1 год. На морето, групичка от 3 момчета(едното аз) дойдоха 2 момичета. Ще опиша начина, по който едното момче свал едното момиче:
Момчето пита: Как се казваш
Момчето: Мълчание
Момичето отново пита
Момчето: ЬЬ, Пеньо, понякога ми викат педала(и се прави на обратен)
Момичео се хили пита отново
Момчето казва: Мама не ми дава да си играя с големи какички, аз съм на 10(беше на 16)
Момичето продължава да се хили
Без да е научила възрастта тя му задава и други въпроси, на които той отговаря по подобен начин.
И след няколко часа се забиха, след което момчето ми вика: „Тая е мн куха, не ми трябва”
Без коментар...
Случка №2: По това време много си харесвах 1 момиче, даже бях влюбен в нея. Тя знаеше, но беше красавицата на даскалото и естествено, че няма да тръгне със „зубър” като мен. Тогава ме наричаха това. Тях(съучениците ми) не ги интересуваше, че бях най-добрия в класа по хиляди критерии. Не ги интересуваше, че бях шампион по шах или по бягане на 100 метра, че имах сертификати по англииски и немски а бях само на 15. На кратко – нямаше нещто в което да са по добри от мен с изключение на отношението към момичетата, простотията и пиенето.
Та, да се върнем към историята. Аз доста мило се държах с нея. Аз съм си романтик, но това умира в днешни дни. Мина време. След като не можах да направя нищо реших да се променя. Доста време ходих на фитнес, смених си стайлинга и поне на външен вид станах готин. Започнах да не се интаресувам от въпросното момиче, от време на време я обиждах(не просташки) и най-странното е, че тя започна да се интаресува от мен. Звъня ми, писа ми по скайп често. И какво излиза: когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното. Странно племе сте т’ва момичетата.
Това е отговора на терзаниата ти!когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното.
Не можеш да промени нищо така стоят нещата!
Може само да се приспособиш,направил си го поздравления!![]()
Light The Universe
Браток, гърците са превзели Троя със стратегия, не с тъпи оплаквания. На този етап нямаш голям успех, но ако продължиш да си интелигентен и изкараш яко образование, след 10 години тези, които ти се присмиват сега ще ти завиждат и ще ги е яд, че не са на твое място. просто трябва да избереш - да си блъскаш главата сега или да се забавляваш яко в бъдеще. А за привличането - направи първия си милион и няма да можеш да се отървеш от мацки.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
охх доста е дълго и аз забравих началото като стигнах до краята значи това че ти си попаднал само на тези 2 вида момичета не означава че всички са такива ... аз лично се определям като момиче което не харесва някой който ще и се лигави (1-вият случай), а бих тръгнала по скоро с момче от 2-рият тип
![]()
So free
Мда...жените са малоумни същества. Искат мъжът да им ходи по гъза...нали си имат бащи, е баси...защо са им втори такива?Първоначално написано от Valar
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не всички момичета са такива. Лично аз ненавиждам простаците, които парадират с парите си и грубото отношение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не всички са такива! стига с тес глупусти има и свестни!
Raise your fist!
Айде пак,едно разочарование и всички под общ знаменател![]()
Но че има такива има,спор няма.И аз винаги съм се чудила защо в повечето случаи бягаме след тези които ни отблъскват (това се отнася и за двата пола),ама немога да си отговоря и до ден днешен![]()
A qui
има много повърхностни момичета, но не всички са такива.. и със сигурност не са само тези 2 типа момчета, между които момичетата да избират и по този начин да определиш коя е повърхностна и коя не.. ще си намериш подходящото момиче, но не подхождай всеки път със страх, защото така едва ли ще се получи![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
hm btw az sam f4e i tova koeto si napisal kolkoto i da ne mi se iska da go priznavam e vqrno az ne obi4a mom4eta koito se d1rjkat prosta6ki s men 6toto sam ot inteligetnite momi4e smeq da kaja i obi4am da komonikiram i s inteligetni mom4eta edna 4ast ot gadjetata mi sa bili p1lni idioti ama bukvalno za6to sam hodila s tqh i az nz no po golqmata polovina ot mom4etata s koito sam hodila sa bili takiva kato teb ne haresvam nqkvi zubari s koito da mi e sku4no obi4am intelligetni mom4eta dobre izgejda6ti s 4uvstvo zahumor ama ne kato kaja s 4uvstvo za humor da sa nqkvi prostaci i da mi r1sqt nqkvi t1pizmi ta po tvoq povod b1di tak1v kakv1top si u4i i sled vreme 6te vidi6 kak mackite sami 6te ti se lepqt i ne za tova 4e 6te b1de6 prostak a za tova 4e 6te b1de6 inteligenten tai 4e prostotiqta ne vodi do nik1de no umnite mom4eta postigat mn
teikaAa.aha.bg ako iska6 mi pi6i samo kaji 4e si ti bb be6e mi pr
Има,имаПървоначално написано от MostHated
![]()
Мда, като станат на по 25-30 и ги зачука биологичния часовник се освестяват.Първоначално написано от swords1010
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Да...Не слагай всички под общ знаменател.Срещнал си няколко,това не означава,че всички са такива.Има време.За всеки влак си има пътници.Първоначално написано от Aleandra
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Добре че съм от първия тип.
mom4etata ot pyrviq tip sa za momi4eta za edna ve4er, koito zabivash na nqkolko vodki v diskotekata, mom4etata kato teb si zaslujavat vnimanieto i staranieto da zapazish vryzkata, zashtoto ti si ot serioznite mom4eta, za koito si struva i ne se sreshtat 4esto, na takiva mom4eta ne vinagi se obryshta vnimanie, no ako nqkoi ti obyrne vnimanie shte byde naistina svqsno momi4e koeto te haresva zaradi samiq teb a ne zaradi oligofreniqta i izcepkite koito obiknoveno razsmivat vsi4ki ne zashtto sa smeshni, a zashtoto e smeshno kolko maloumen moje da e nqkoi za da gi kaje na glas
6to za tema e tova ne moge6 da sloji6 vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel i da kage6 4e vsi4ki sa lekomisleni.ima gi vsqkakvi.po skoro se zamisli ti po kakvi momi4eta se zaglezda6
fakta 4e si imal vreme i jelanie da izpi6e6 vsi4ki tiq gluposti koito ot marzel ne pro4etoh govori 4e ima edno re6enie za tvoq problem:zastrelqi se!!!
p.p i ne obijdai!!!!!!!!!!!!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Не е така не всички сме такива,а и преобладаващата част от момчетата могат да бъдат наречени повърхностни
Трети вариант.....Изкореняваш всяка форма на чувство от психиката си....Друдно е но не и непостижимо....Когато всичко те разочарова това е най-добрия изход....Първоначално написано от Анонимко
Но си прав....Това е истината на днешните отношения и няма изгледи това да се промени....Но има едно просто обяснение на всичко....Когато изглеждаш готин...примитивното подсъзнание на момичето дава идеята , четова е подходящ генетичен материал....Ето ти го секса и интереса....Промени този факт и света ти е в краката....Има и още едно нещо....Започни да учиш психология....Ще забележениш неща , които ще ти дадат идеята как да предвиждаш реакциите на много от хората и защо хората постъпвата по определн начин....
Пич дерзай....надеждата умира последна едва след като е убила всчико по пътя си....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
И аз съм като теб.. НО КАТО СТАРОТО ТЕБ!!!
Не е трябвало да се променяш.. защото дълго време си бил лишен от това.. и сега когато го имаш.. ще ти хареса.. и ще забравиш.. че тези хора, които не си харесвал.. преди.. сега си един от тях..![]()
Иначе си прав да.. сега такива момичета колко искаш.. и аз мн искам да срещна някое свястно момче.. ноо уви.. все на камък удрям..![]()
is my religion
Za 1 razkaz-momi4eto go e smetnalo za zabawen,a ka4estwoto,koeto se ceni wisoko pri nas e tiwa da umeqt da ni razsmiwat.Smetnala go e za 6ega,kakwoto si e!
2 razkaz-stanal si po-tyrsen,za6toto si promenil wyn6niq si wid,a ne za6toto si grub,ako si be6e ostanal samo s nowiq stailing,6te6e da si o6te po-jelan(ne stawa wypros da si 4ak sladnikaw i ligaw!)
Ясно, и ти си като тях!Първоначално написано от lilit_666
![]()
is my religion