.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Квото и да си говорим момичетата си остават тъпи повърхнотни п*тки...........
    За съжаление тва в истината....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

yolina
    Guest
    Не си попаднал на точното момиче,огледай се по-добре и ще видиш,че има мн по-достойни момичета около теб,отколкото красавицата на даскалото.Аз примерно се питам защо момчетата не забелязват момичета като мен,а се чудят защо ги няма?!

Голям фен
    Ще намериш твоето момиче,едва когато спреш да го търсиш сред"касавиците на училището" и по-добре не се превръщай в "простак" заради тях,не си струва! Приемат те за различен,защото много малко момчета мислят като теб,или не,по-скоро,много малко момчета МОГАТ да мислят като теб...Успех
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Квото и да си говорим момичетата си остават тъпи повърхнотни п*тки...........
    За съжаление тва в истината....
    В днешно време повечето са такива да.. но всяко нещо си има изключение
    is my religion

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Значи в много отношения съм съгласна.Може би единственото решение е да изчакаш малко,и на момичетата ни идва акълът в главата ама трябва време.Вярно е,че всички "готини" девойки се интересуват само от външен вид,пари,дрехи и обичат да се държат с тях като с парцал,може би защото наиситна са точно това,но и това ще се промени след няколко години имай вяра,ще бъдеш оценен[/b]
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Guest
    МОЛЯ? Моли4етата ли били повърхностни! Пхах!
    А вие! Не е ли готина и секси - край! За боклука е!
    Оплаквайте се вие - тва ви се връща!

стигнал си до правилен извод доказал се от много време насам. но по мое мнение по-добре да си интелигентен отколкото простак

Град
    The endless river
    и аз нямам отговор на въпроса който е задал автора
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Ами едно 16-17 годишно момче си търси баткотото,не шот му е по голям патлака,просто,пипа тук там,по палав,целува по добре И ест че ще търси него,споко,при сички е така,но това не значи че всички са еднакви

Пич,ти ако си Зубър и от онез интелигентни момчета,с по-различни морали от другите,просто си търсиш такова момиче,а не красавицата на даскалото или общото дупе(момиче дето сички момчета се редят) а си намираш своята подобна и тогава нещата стават лесни,цели се според възможностите
    аз примерно,също не съм идеалния,за това не си търся идеалната тъй че

а иначе,факта че ти си харесваш се красавици,и не се заглеждаш по другите Зубърки(шот има такива) чисто и просто показва че и ти си повърхностен
    нямам повод да сънувам....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Нито момичетата, нито момчетата са само един тип! Но си има неща и черти в поведението и на двата пола, които са характерни и не се променят... Ние просто трябва да се научим да се справяме с тези неща по един или друг начин!
    Кой начин ще избереш ти си е лично твоя грижа! Поради факта че избора е само твой, когато се провалиш нямаш право да съдиш всички и да ги поставяш под общ знаменател!!!
    Аз се чувствам лично обидена! И се замисли ... кой е "кухия" сега ?! Кой се изумява от глупостта на другите, а сам не вижда ограничената си мисъл... и ето го и следствието Всички са еднакви! Нали?!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Виж сега,аз съм момиче на 15 и ще ти кажа,че ако
    някой така да се каже "олигофрен",колкото и готин да е
    дойде да ми се прави на интересен веднага го отрязвам
    Така че просто зависи от човека,на който попаднеш ..
    а както знаеш,има ги всякакви
    Не се отчайвай от опита си,ще имаш още много шансове..
    А и още нещо,няма нужда да се променяш заради някой или
    нещо ...бъди себе си

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не всички момичета са такива. Лично аз ненавиждам простаците, които парадират с парите си и грубото отношение.
    и аз съм на същото мнение

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    Ами едно 16-17 годишно момче си търси баткотото,не шот му е по голям патлака,просто,пипа тук там,по палав,целува по добре И ест че ще търси него,споко,при сички е така,но това не значи че всички са еднакви

Пич,ти ако си Зубър и от онез интелигентни момчета,с по-различни морали от другите,просто си търсиш такова момиче,а не красавицата на даскалото или общото дупе(момиче дето сички момчета се редят) а си намираш своята подобна и тогава нещата стават лесни,цели се според възможностите

а иначе,факта че ти си харесваш се красавици,и не се заглеждаш по другите Зубърки(шот има такива) чисто и просто показва че и ти си повърхностен
    Съгласен съм с това мнение. Автора просто не си знае мястото...

Цитирай Първоначално написано от Octofunk

xaxaxaxaxa ако момичетата бяха като нас щяха да са нимфоманки и ти нямаше да имаш проблеми

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk

Аз пък съм съгласен с автора. Ние не избираме в кого да се влюбом.

Guest
    А и той сигурно го е написал, за да каже,че красавиците са повърхностни.

Ами ние не сме избирали кого да влю'бим,значи онези повърхностни момичета,също не могат да си изберат в кого да се влюбят И стига глупости,какъв е шанса,от първа срещша дас е влюбиш в непривлекателна личност?Почти 0...А той се влюбва в красавици...щом мисли другите за повърхностни,защо се бута при тях и се влюбва в такива ? а? Да ти дам ли отговора или сам ще се сетиш?
    нямам повод да сънувам....

Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Браток, гърците са превзели Троя със стратегия, не с тъпи оплаквания. На този етап нямаш голям успех, но ако продължиш да си интелигентен и изкараш яко образование, след 10 години тези, които ти се присмиват сега ще ти завиждат и ще ги е яд, че не са на твое място. просто трябва да избереш - да си блъскаш главата сега или да се забавляваш яко в бъдеще. А за привличането - направи първия си милион и няма да можеш да се отървеш от мацки.
    =D> pak za momi4etata: emi vij haresvai si "zubarki" i te imat su6tite probelmi kato tvoite i gotovo , zakvo zubarkite se kefqt na nai gotiniq pi4 ot daskalo i zakvo zubarite si haresvat krasavicata emii e dre6ki pari4ki samo4usvtvie piene kuponi se pak si na 16 godini vij ob6testvoto umen si - budi realist ! No kakto po gore pi6e ako iska6 sled tva cql jivot da 6traka6 s prusti i da si kara6 ferarity davai v su6tiq duh i zaebi mackite sled tva 6e ti se lepqt a oniq prostaci 6e ti zavijdat !
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

много искрено си го написал наистина, но повярвай ми, момичетата не са повърхностни, както и мъжете не са свине. Просто ако искаш да бъдеш харесван от противоположния пол, трябва да имаш повече от постижения в училище. Ако едно момиче тръгне с теб, едва ли ще е заради сертификата ти по немски и английски, ти сам разбираш за какво става дума. А момичетата, на които си попаднал не са виновни, че са такива, те дори не осъзнават, че се държат тъпо. Те не са за теб, както и ти не си за тях, не сте сродни душички. По-лесно ще ти е да знаеш каква жена търсиш, тръгнал си по верния път - като игнорираш някого, естествено, че привличаш вниманието му. Само не се ставай женомразец заради неуспехите си досега, и никога повече не казвай, че сме повърхностни - не си срещнал толкова много жени, че да си позволиш такова заключение.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Гонитба между момичетата и момчетата винаги ще има. Така е и по-интересно. И не че "момичетата са странно племе", те само се подчиняват на тази схема. И най-сладкото ястие, поднесено на готово, не е толкова сладко, колкото някое по-обикновено, но изработено с пот. Надявам се, си ме разбрал
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Според твойта тема ний сме глупавите според други вий...явно всички сме повърхностни,безмозъчни създания.
    Убивам си времето

Град
    40 Miles from the Sun
    Защо момичетата са повърхностни (мн глупава дума!) !? Я вижте онази тема "Момчета, харесвате ли дебели момичета?" и виж колко са съгласни да тръгнат с по-пълничко момиче.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Защо момичетата са повърхностни (мн глупава дума!) !? Я вижте онази тема "Момчета, харесвате ли дебели момичета?" и виж колко са съгласни да тръгнат с по-пълничко момиче.

Извинявай , ако те засегна , но замислила ли си се защо сте на този свят? Отговора е прост : "Да ни красите живота". Защо винаги се стремите към нещо повече? На работното място се стремите да сте колкото нас , в къщата по същия начин , не се обиждайте просто Бог ( ако вярвате ... ) ви е създал да ни красите житова , колкото и да не искате да го повярвате , е точно така ... Защо жена, която има кариера , няма семейство ( или семейството не е толкова сплотено ... ) , защото вие сами правите този избор , който е направила и мойта майка : кариера или семейство ... 2те немогат , а и не би трябвало... Колкото и болезнено да е за нас , ние сме тези които трябва да се грижим за вас ЖЕНИТЕ , странно звучи , но е така ...

Guest

Re: Защо момичетата са толкова повърхностни?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В тази тема ще напиша личните си наблюдения по темата:"От какво се интаресува 1 момиче?

1.От готино момче, което я сваля по просташки начин и се прави на идиот,а тя му се хили(в добрия
    смисъл)
    , което е поне 2-3 години по-голямо от нея
    , което имам мускули и носи хубави дрехи
    , което не се интаресува от нея, а само от тялото и
    , което често и изневерява, но тя не прозира всичко това, защото е влюбена.

И другия вариант:
    2.От интелигентно момче, което наистина е влюбено в нея, но не смее да и го признае,защото го е
    страх да му
    кажат за пореден път думите:" Аз не гледам на теб като момче, но все пак може да
    останем приятели" и да чака няколко месеца(дори години), за да я забрави
    , което не се интаресува само от тялото и
    , на което се присмиват в час, зашото знае доста повече от другите и по този начин е
    различно, а какво е да си различен в 1 група? - всички те отблъскват.
    , което не е по-голямо от нея и не е много атрактивно на външен вид
    , което всички го харесват с изключение на връсниците(демек почти никой) и прятелите,
    а е трудно да се дефинира поняието приятел но все пак пак аз мисля,ч евсеки може
    да има само 1 истински приятел

Просто аз съм от втория тип момчета и не мога да приема реалността, че момичетата са повърхнотсни(не всички), но вярвам, че някой ден ще намеря някое момиче, което да не се интаресува само от външния вид и просташкото държание и от другите глупости, които прави едно готино момче.

Случка №1: преди 1 год. На морето, групичка от 3 момчета(едното аз) дойдоха 2 момичета. Ще опиша начина, по който едното момче свал едното момиче:

Момчето пита: Как се казваш
    Момчето: Мълчание
    Момичето отново пита
    Момчето: ЬЬ, Пеньо, понякога ми викат педала(и се прави на обратен)
    Момичео се хили пита отново
    Момчето казва: Мама не ми дава да си играя с големи какички, аз съм на 10(беше на 16)
    Момичето продължава да се хили
    Без да е научила възрастта тя му задава и други въпроси, на които той отговаря по подобен начин.

И след няколко часа се забиха, след което момчето ми вика: „Тая е мн куха, не ми трябва”

Без коментар...

Случка №2: По това време много си харесвах 1 момиче, даже бях влюбен в нея. Тя знаеше, но беше красавицата на даскалото и естествено, че няма да тръгне със „зубър” като мен. Тогава ме наричаха това. Тях(съучениците ми) не ги интересуваше, че бях най-добрия в класа по хиляди критерии. Не ги интересуваше, че бях шампион по шах или по бягане на 100 метра, че имах сертификати по англииски и немски а бях само на 15. На кратко – нямаше нещто в което да са по добри от мен с изключение на отношението към момичетата, простотията и пиенето.
    Та, да се върнем към историята. Аз доста мило се държах с нея. Аз съм си романтик, но това умира в днешни дни. Мина време. След като не можах да направя нищо реших да се променя. Доста време ходих на фитнес, смених си стайлинга и поне на външен вид станах готин. Започнах да не се интаресувам от въпросното момиче, от време на време я обиждах(не просташки) и най-странното е, че тя започна да се интаресува от мен. Звъня ми, писа ми по скайп често. И какво излиза: когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното. Странно племе сте т’ва момичетата.
    звучиш като малкото разбрани момчета на тоя свят.
    Много сладък характер имаш и наистина като се замисля излиза точно така...но рядко се среща момче с характер като твоя...жалко че не се познаваме.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от class
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Извинявай , ако те засегна , но замислила ли си се защо сте на този свят? Отговора е прост : "Да ни красите живота". Защо винаги се стремите към нещо повече? На работното място се стремите да сте колкото нас , в къщата по същия начин , не се обиждайте просто Бог ( ако вярвате ... ) ви е създал да ни красите житова , колкото и да не искате да го повярвате , е точно така ... Защо жена, която има кариера , няма семейство ( или семейството не е толкова сплотено ... ) , защото вие сами правите този избор , който е направила и мойта майка : кариера или семейство ... 2те немогат , а и не би трябвало... Колкото и болезнено да е за нас , ние сме тези които трябва да се грижим за вас ЖЕНИТЕ , странно звучи , но е така ...
    О, да. Значи жените/момичетата (все тая) трябва да са красиви, слаби и любезни, а мъжете/момчетата да са грозни, тъпи и дебели, така ли? Еми, да, ама не! Все искате хубави "мадами", но замисляте ли се, че и ние искаме хубави хора до нас? Нямам предвид някакви фешънчета с по-готини от моите крака, но защо ние да се поддържаме, след като вие не го правите? А и това, че някой е по-пълен от останалите, не го прави по-малко човек или нещо подобно. Аз пък не познавам дебело момиче, което да е тъпо / задръстено или нещо подобно. Нужно ли е да се подиграват на някого, заради няколко кг повече? То, не е толкова лесно да се отслабне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си