В тази тема ще напиша личните си наблюдения по темата:"От какво се интаресува 1 момиче?

1.От готино момче, което я сваля по просташки начин и се прави на идиот,а тя му се хили(в добрия
смисъл)
, което е поне 2-3 години по-голямо от нея
, което имам мускули и носи хубави дрехи
, което не се интаресува от нея, а само от тялото и
, което често и изневерява, но тя не прозира всичко това, защото е влюбена.

И другия вариант:
2.От интелигентно момче, което наистина е влюбено в нея, но не смее да и го признае,защото го е
страх да му
кажат за пореден път думите:" Аз не гледам на теб като момче, но все пак може да
останем приятели" и да чака няколко месеца(дори години), за да я забрави
, което не се интаресува само от тялото и
, на което се присмиват в час, зашото знае доста повече от другите и по този начин е
различно, а какво е да си различен в 1 група? - всички те отблъскват.
, което не е по-голямо от нея и не е много атрактивно на външен вид
, което всички го харесват с изключение на връсниците(демек почти никой) и прятелите,
а е трудно да се дефинира поняието приятел но все пак пак аз мисля,ч евсеки може
да има само 1 истински приятел

Просто аз съм от втория тип момчета и не мога да приема реалността, че момичетата са повърхнотсни(не всички), но вярвам, че някой ден ще намеря някое момиче, което да не се интаресува само от външния вид и просташкото държание и от другите глупости, които прави едно готино момче.

Случка №1: преди 1 год. На морето, групичка от 3 момчета(едното аз) дойдоха 2 момичета. Ще опиша начина, по който едното момче свал едното момиче:

Момчето пита: Как се казваш
Момчето: Мълчание
Момичето отново пита
Момчето: ЬЬ, Пеньо, понякога ми викат педала(и се прави на обратен)
Момичео се хили пита отново
Момчето казва: Мама не ми дава да си играя с големи какички, аз съм на 10(беше на 16)
Момичето продължава да се хили
Без да е научила възрастта тя му задава и други въпроси, на които той отговаря по подобен начин.

И след няколко часа се забиха, след което момчето ми вика: „Тая е мн куха, не ми трябва”

Без коментар...

Случка №2: По това време много си харесвах 1 момиче, даже бях влюбен в нея. Тя знаеше, но беше красавицата на даскалото и естествено, че няма да тръгне със „зубър” като мен. Тогава ме наричаха това. Тях(съучениците ми) не ги интересуваше, че бях най-добрия в класа по хиляди критерии. Не ги интересуваше, че бях шампион по шах или по бягане на 100 метра, че имах сертификати по англииски и немски а бях само на 15. На кратко – нямаше нещто в което да са по добри от мен с изключение на отношението към момичетата, простотията и пиенето.
Та, да се върнем към историята. Аз доста мило се държах с нея. Аз съм си романтик, но това умира в днешни дни. Мина време. След като не можах да направя нищо реших да се променя. Доста време ходих на фитнес, смених си стайлинга и поне на външен вид станах готин. Започнах да не се интаресувам от въпросното момиче, от време на време я обиждах(не просташки) и най-странното е, че тя започна да се интаресува от мен. Звъня ми, писа ми по скайп често. И какво излиза: когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното. Странно племе сте т’ва момичетата.