.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100

Re: Защо момичетата са толкова повърхностни?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В тази тема ще напиша личните си наблюдения по темата:"От какво се интаресува 1 момиче?

1.От готино момче, което я сваля по просташки начин и се прави на идиот,а тя му се хили(в добрия
    смисъл)
    , което е поне 2-3 години по-голямо от нея
    , което имам мускули и носи хубави дрехи
    , което не се интаресува от нея, а само от тялото и
    , което често и изневерява, но тя не прозира всичко това, защото е влюбена.

И другия вариант:
    2.От интелигентно момче, което наистина е влюбено в нея, но не смее да и го признае,защото го е
    страх да му
    кажат за пореден път думите:" Аз не гледам на теб като момче, но все пак може да
    останем приятели" и да чака няколко месеца(дори години), за да я забрави
    , което не се интаресува само от тялото и
    , на което се присмиват в час, зашото знае доста повече от другите и по този начин е
    различно, а какво е да си различен в 1 група? - всички те отблъскват.
    , което не е по-голямо от нея и не е много атрактивно на външен вид
    , което всички го харесват с изключение на връсниците(демек почти никой) и прятелите,
    а е трудно да се дефинира поняието приятел но все пак пак аз мисля,ч евсеки може
    да има само 1 истински приятел

Просто аз съм от втория тип момчета и не мога да приема реалността, че момичетата са повърхнотсни(не всички), но вярвам, че някой ден ще намеря някое момиче, което да не се интаресува само от външния вид и просташкото държание и от другите глупости, които прави едно готино момче.

Случка №1: преди 1 год. На морето, групичка от 3 момчета(едното аз) дойдоха 2 момичета. Ще опиша начина, по който едното момче свал едното момиче:

Момчето пита: Как се казваш
    Момчето: Мълчание
    Момичето отново пита
    Момчето: ЬЬ, Пеньо, понякога ми викат педала(и се прави на обратен)
    Момичео се хили пита отново
    Момчето казва: Мама не ми дава да си играя с големи какички, аз съм на 10(беше на 16)
    Момичето продължава да се хили
    Без да е научила възрастта тя му задава и други въпроси, на които той отговаря по подобен начин.

И след няколко часа се забиха, след което момчето ми вика: „Тая е мн куха, не ми трябва”

Без коментар...

Случка №2: По това време много си харесвах 1 момиче, даже бях влюбен в нея. Тя знаеше, но беше красавицата на даскалото и естествено, че няма да тръгне със „зубър” като мен. Тогава ме наричаха това. Тях(съучениците ми) не ги интересуваше, че бях най-добрия в класа по хиляди критерии. Не ги интересуваше, че бях шампион по шах или по бягане на 100 метра, че имах сертификати по англииски и немски а бях само на 15. На кратко – нямаше нещто в което да са по добри от мен с изключение на отношението към момичетата, простотията и пиенето.
    Та, да се върнем към историята. Аз доста мило се държах с нея. Аз съм си романтик, но това умира в днешни дни. Мина време. След като не можах да направя нищо реших да се променя. Доста време ходих на фитнес, смених си стайлинга и поне на външен вид станах готин. Започнах да не се интаресувам от въпросното момиче, от време на време я обиждах(не просташки) и най-странното е, че тя започна да се интаресува от мен. Звъня ми, писа ми по скайп често. И какво излиза: когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното. Странно племе сте т’ва момичетата.
    звучиш като малкото разбрани момчета на тоя свят.
    Много сладък характер имаш и наистина като се замисля излиза точно така...но рядко се среща момче с характер като твоя...жалко че не се познаваме.

Аз па съм сигурен,че ако се познавате и той си мълчи постояно,и си мисли че момичетата са повърхностни и ти ще му пуснеш,дълбоко се съмнявам някой да го нарпави...тъй че...
    нямам повод да сънувам....

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от class
    Защо момичетата са повърхностни (мн глупава дума!) !? Я вижте онази тема "Момчета, харесвате ли дебели момичета?" и виж колко са съгласни да тръгнат с по-пълничко момиче.

Извинявай , ако те засегна , но замислила ли си се защо сте на този свят? Отговора е прост : "Да ни красите живота". Защо винаги се стремите към нещо повече? На работното място се стремите да сте колкото нас , в къщата по същия начин , не се обиждайте просто Бог ( ако вярвате ... ) ви е създал да ни красите житова , колкото и да не искате да го повярвате , е точно така ... Защо жена, която има кариера , няма семейство ( или семейството не е толкова сплотено ... ) , защото вие сами правите този избор , който е направила и мойта майка : кариера или семейство ... 2те немогат , а и не би трябвало... Колкото и болезнено да е за нас , ние сме тези които трябва да се грижим за вас ЖЕНИТЕ , странно звучи , но е така ...
    О, да. Значи жените/момичетата (все тая) трябва да са красиви, слаби и любезни, а мъжете/момчетата да са грозни, тъпи и дебели, така ли? Еми, да, ама не! Все искате хубави "мадами", но замисляте ли се, че и ние искаме хубави хора до нас? Нямам предвид някакви фешънчета с по-готини от моите крака, но защо ние да се поддържаме, след като вие не го правите? А и това, че някой е по-пълен от останалите, не го прави по-малко човек или нещо подобно. Аз пък не познавам дебело момиче, което да е тъпо / задръстено или нещо подобно. Нужно ли е да се подиграват на някого, заради няколко кг повече? То, не е толкова лесно да се отслабне!

Ти ще се чувстваш ли конфортно , ако си с 20 кг повече? Отговора е НЕ , аз не съм казал че момчета/ мъже , трябва да се къпят 2 пъти на месеца... или пък че не трябва да си слагат 1 парфум .. просто жената е розата при 1 двойка... колкото и красива да е , толкова и бодлива е... житова не е толкова прост , колкото ни се иска ... Погледни всяка 2ра тема , включително и мойте , ако беше толкова прост живота , нямаше и да обсъждаме този проблем ... виж и аз съм малко пълничък , но не ми личи , но пък се дразня когато се видя в огледалото и знам че имам корем ,като на някой дядо... Незнам какво гледате вие момичетата/жените в 1 момче , когато се видите за първи път с някой , но за вас е известно каквто ние гледаме... Би ли излязла с мен , ако мириша от километри , макар и да съм най-доброто момче в света , нито пък задръстеняк или там каквото ти пречи друго ... само ако смърдя , като прасе ... Би ли ? А ние защо да го правим , ако момичето е 3 пъти по-голямо от нас? ИЗВИНЯВАМ СЕ ако някой съм наранил , просто се дразня ... жената е цветето във всяка връзка , а не горилата ... ( надявам се го поясних)

Град
    40 Miles from the Sun
    И какво ако не се чувствам комфортно с 20 кг по-тежка? Все едно ще махна с ръка и хоп - ще отслабна! Еми, не става така! Не е толкова лесно. И не, не бих излязла с някой, който мирише от километри и т.н., защото има лоша хигиена, но бих излязла с по-дебело от мен момче. Дори и да бях момче, пак щях да изляза с по-дебело момиче. Ами, представи си, че тежиш 90кг, а си 170? Хората ще те отбягват, ще те сочат с пръст, ще ти се подиграват. Ти ще се помъчиш да отслабнеш, но ако не стане номера? Ако нямаш силна воля? Ако не можеш да отслабнеш? За бесилото ли си, ако не си перфектен? Е, няма перфектни хора. Глупаво е да определяш някого по килограмите му!

Град
    Лапландия
    [quote="Valar"]
    когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното.
    Тва е така...Обаче защо класифицираш момичетата на 2групи...мн повече са и не всички са повърхностни Колкото до типа момчета,които харесваме-не са само такива момчета... А от др страна нима повечето момчета не се кефят на 2дълги крака в къса пола и с к*рвенско държание????
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Ima momicheta i momicheta , nali znaesh ? Tova , che ti ne si popadnal na svqstno momiche ,a tochno obratnoto - na povurhnostno , kakto sam go narichash , ne znachi nishto . Ne slagai vsichki pod edin i susht obsht znamenatel . Ne vikai "momicheto na mechtite si" , to samo shte doide pri teb pri tova povqrvai mi v nai-neochakvaniqt moment . Da , vseosbhta taina e , che jenite , na koito im se obrushta vnimanie ne se vulnuvat ot obekta , koito se opitva da privleche interesa im ... dokato ne stane taka , che mujete veche ne izpitvat nujda da go pravqt i togava ivednuj te reshavat da huknat sled tqh . Ironiq na sudbata , no kakvo da se pravi ? Davai smelo napred ... i bez tova lichno az sum na mnenie , che mujete kato teb veche pochvat da izchezvat ... taka che poloji vsqkakvi usiliq da ne se prevurnesh v edin ot mnogoto i potursi momiche , koqto da ne e sushto chast ot plemeto "Az sum №1" ... Kusmet

Повече от фен
    Град
    София
    И какво ако не се чувствам комфортно с 20 кг по-тежка? Все едно ще махна с ръка и хоп - ще отслабна! Еми, не става така! Не е толкова лесно. И не, не бих излязла с някой, който мирише от километри и т.н., защото има лоша хигиена, но бих излязла с по-дебело от мен момче. Дори и да бях момче, пак щях да изляза с по-дебело момиче. Ами, представи си, че тежиш 90кг, а си 170? Хората ще те отбягват, ще те сочат с пръст, ще ти се подиграват. Ти ще се помъчиш да отслабнеш, но ако не стане номера? Ако нямаш силна воля? Ако не можеш да отслабнеш? За бесилото ли си, ако не си перфектен? Е, няма перфектни хора. Глупаво е да определяш някого по килограмите му!

Не определям хората по килограмите , просто ми е интересно , защо трябва да се тъпче даден човек , когато няма позла ... Гледам сестра ми , та тя с 2 години е по-малка от мен , а пък е колкото мен като килограми ... знам неприятно е да ти се натяква , че не си с идеално тяло , но защо трябва да не се постарае... а пък тя не се вглежда какво яде ... вярно и аз не се вглеждам ама сигурно по-добре смилям хараната и има къде да я изразходвам ( а и съм момче...) Гледам сега започнала да яде разделно , евала има успех досега ... незнам ще видя занапред , но защо трябваше да се напъва да яде , колкото мен ... да не остане назад? Сегашното момиче , което харесвам , гледам го финно , стройно , гледам всеки ден закусва с плод ... и яде по-малко ... не защото е на диета , просто защото това е достатъчно за нея( но и тя не се харесва... което ме очудва , то винаги не се харесвате каквито и да сте...)... Ами къде иде волята ... волята всеки я има ... ако искаш да ставаш за нещо ,трябва да си наложиш воля, ако не успееш , значи това нещо не си го искал много ... Не съм от момчетата, които са само за бройката или пък ако е по-дебело от дърво нестава... Излизам с който ми харесва, не ги подбирам по кг , а по характер. Защо ли , защото 2-3 пъти излезнах с кухи лейки , които си брояха колко калории ще изядат и тн , и какво , та те немогат да завържат 2 думи на кръст... АФТ искам да кажа , че ако желаеш нещо го постигаш... килограмите се топят... И дадох лош пример , когато се сетя за по-добър ще го постна

Guest
    Поне да отслабнеш е възможно.Представи си ,че си момче , високо 1.55.После че момичетата не били повърхностни.Така че по-спокойно.

Повече от фен
    Град
    София
    Мерси ... това е точния пример

Всеки е повърхностен, деца. И това трябва да е така, защото не можем да избираме бащата/майката на децата си ей така, защото е мил...въпреки това, че е 300 килограма, мързи го да мръдне и мирише например. Жената търси сила и гледа високите и евентуално силни мъже, а мъжът търси жена, която може да роди нормално дете. Природата ни е направила придирчиви и това е нормално.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Всеки е повърхностен, деца. И това трябва да е така, защото не можем да избираме бащата/майката на децата си ей така, защото е мил...въпреки това, че е 300 килограма, мързи го да мръдне и мирише например. Жената търси сила и гледа високите и евентуално силни мъже, а мъжът търси жена, която може да роди нормално дете. Природата ни е направила придирчиви и това е нормално.
    Така е - не е казано, че трябва да се избира само по външен вид, но все пак има някои неща, които не могат да се пренабрегнат.
    Факт е, че всяко момче би предпочело по-хубавата и всяко момиче - по-хубавия. Това не е повърхностно, не е и лошо. Лошо е да гледаш САМО това в един човек и да си затваряш очите за някой много по-достоен и свестен. Трябва да си намериш идеалната/ия - и хубав/а и умен/а и т.н т.н. т.н.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Аз лично ще избера хубавия, ако и двамата са интелигентни Не е до хубост всъщност, а до нещата, на които човек държи...бившият ми не е красавец, но ако беше нисък, нямаше да тръгна с него...разбира се, че характерът е по-важен, но...за да се започне връзка, трябва да има някакво привличане.

Повече от фен
    Град
    София
    ATAKABG , всъщност не е така... в живота след 23-24 години , жената не гледа само красотата ... гледа бъдещето си ... Още не съм настъпил тази възраст , но замисли се , защо и е хубав мъж , който незнае нищо и няма високо платена работа ( ако има въобще работа). Дипломите не помагат особенно при късите връзки , хмм докато го пиша това , дори и аз не вярвам , но даже и при късите помагат... Както казваш , мъжкото поведение трябва да е силното , какво силно има в това да си 100 кг мускули , като най-важната ти част от тялото , няма нито 1 гънка... За къде е тръгнала, дадената жена ... , да те води по изложби и да се хвали , колко си оформен ?

А кой ти каза, че силният характер няма да се държи добре с нея?

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Квото и да си говорим момичетата си остават тъпи повърхнотни п*тки...........
    За съжаление тва в истината....
    kvoto i da si govorim ti si palen tapanar ama sq kvo da se prai
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

човече,не разбираш че всъщност ти си уникален...толкова рядко се намират момчета че й мъже като теб...все едно си уникат. ти си късметлия...това 4е не си първия гъзар с мусколи и големи черни очила ти дава предимство така ще си сигорен че ще си намериш свястна приятелка която да уважава и цени ка4ествата ти,а не някоя хлапа4ка която ще гледа само пло4ките на корема ти!
    не променяй имиджа си! ще направиш най голямата грешка в живота си.
    радвам се че все още има момчета като теб...вече се бях отчаяла дано остане някой и за мен докато порасна :P \/

и още нещо всяко правило си има изключение...както ти си едно изключение така има и момичета като теб..

Да, това иска почти всяко 12-14 годишно момиче.
    Ако мозъка му поднадлежи от там нататък на развитие ти гарантирам, че ще се запознаеш с момичета.. които биха ти се сторили различни (ако ги сравняваме с мнението ти сега).
    Това за което говориш ти е.. някак си по детско.
    Разни хора, разни идеали.

П.С. > И не знам ние какво племе сме момичетата..., ама колкото сме повърхностни и "ние" толкова и "вие"..
    Кажи ми защо ли си се загледал в красавицата на даскалото?!?!
    АМ?!?!
    Така, че преди да обвиняваш се замисли малко, че нещо по-обикновенно излиза много по ценно!
    АПФУ!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен

Re: Защо момичетата са толкова повърхностни?

В тази тема ще напиша личните си наблюдения по темата:"От какво се интаресува 1 момиче?

1.От готино момче, което я сваля по просташки начин и се прави на идиот,а тя му се хили(в добрия
    смисъл)
    , което е поне 2-3 години по-голямо от нея
    , което имам мускули и носи хубави дрехи
    , което не се интаресува от нея, а само от тялото и
    , което често и изневерява, но тя не прозира всичко това, защото е влюбена.

И другия вариант:
    2.От интелигентно момче, което наистина е влюбено в нея, но не смее да и го признае,защото го е
    страх да му
    кажат за пореден път думите:" Аз не гледам на теб като момче, но все пак може да
    останем приятели" и да чака няколко месеца(дори години), за да я забрави
    , което не се интаресува само от тялото и
    , на което се присмиват в час, зашото знае доста повече от другите и по този начин е
    различно, а какво е да си различен в 1 група? - всички те отблъскват.
    , което не е по-голямо от нея и не е много атрактивно на външен вид
    , което всички го харесват с изключение на връсниците(демек почти никой) и прятелите,
    а е трудно да се дефинира поняието приятел но все пак пак аз мисля,ч евсеки може
    да има само 1 истински приятел

Просто аз съм от втория тип момчета и не мога да приема реалността, че момичетата са повърхнотсни(не всички), но вярвам, че някой ден ще намеря някое момиче, което да не се интаресува само от външния вид и просташкото държание и от другите глупости, които прави едно готино момче.

Случка №1: преди 1 год. На морето, групичка от 3 момчета(едното аз) дойдоха 2 момичета. Ще опиша начина, по който едното момче свал едното момиче:

Момчето пита: Как се казваш
    Момчето: Мълчание
    Момичето отново пита
    Момчето: ЬЬ, Пеньо, понякога ми викат педала(и се прави на обратен)
    Момичео се хили пита отново
    Момчето казва: Мама не ми дава да си играя с големи какички, аз съм на 10(беше на 16)
    Момичето продължава да се хили
    Без да е научила възрастта тя му задава и други въпроси, на които той отговаря по подобен начин.

И след няколко часа се забиха, след което момчето ми вика: „Тая е мн куха, не ми трябва”

Без коментар...

Случка №2: По това време много си харесвах 1 момиче, даже бях влюбен в нея. Тя знаеше, но беше красавицата на даскалото и естествено, че няма да тръгне със „зубър” като мен. Тогава ме наричаха това. Тях(съучениците ми) не ги интересуваше, че бях най-добрия в класа по хиляди критерии. Не ги интересуваше, че бях шампион по шах или по бягане на 100 метра, че имах сертификати по англииски и немски а бях само на 15. На кратко – нямаше нещто в което да са по добри от мен с изключение на отношението към момичетата, простотията и пиенето.
    Та, да се върнем към историята. Аз доста мило се държах с нея. Аз съм си романтик, но това умира в днешни дни. Мина време. След като не можах да направя нищо реших да се променя. Доста време ходих на фитнес, смених си стайлинга и поне на външен вид станах готин. Започнах да не се интаресувам от въпросното момиче, от време на време я обиждах(не просташки) и най-странното е, че тя започна да се интаресува от мен. Звъня ми, писа ми по скайп често. И какво излиза: когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното. Странно племе сте т’ва момичетата.
    Така е...Аз не мисля,че просташкото сваляне е някакъв успех,но...някои момичета точно на това се хващат...Прав си романтиката в днешно време е забравена...Просто незнам какво да ти кажа,все някое момиче ще те оцени...Някое,което държи на чувствата и истинската любов..Но малко са тези момичета.(аз съм такова)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от class
    Защо момичетата са повърхностни (мн глупава дума!) !? Я вижте онази тема "Момчета, харесвате ли дебели момичета?" и виж колко са съгласни да тръгнат с по-пълничко момиче.

Извинявай , ако те засегна , но замислила ли си се защо сте на този свят? Отговора е прост : "Да ни красите живота". Защо винаги се стремите към нещо повече? На работното място се стремите да сте колкото нас , в къщата по същия начин , не се обиждайте просто Бог ( ако вярвате ... ) ви е създал да ни красите житова , колкото и да не искате да го повярвате , е точно така ... Защо жена, която има кариера , няма семейство ( или семейството не е толкова сплотено ... ) , защото вие сами правите този избор , който е направила и мойта майка : кариера или семейство ... 2те немогат , а и не би трябвало... Колкото и болезнено да е за нас , ние сме тези които трябва да се грижим за вас ЖЕНИТЕ , странно звучи , но е така ...
    Ахаа жените сме създадени за да ви прислугваме ,а?Така ли мислиш?Абе човече,в кой ве к живееш???И да те светна в много професий има жени,който се справят много по-добре от мъжете на отговорните и високоплатени постове...Значи така,а-ние сме за да ви красим живота?Я не се излагай
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

da ne se izlagai shtot si jalak
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Повече от фен
    Град
    София
    Love_enrique къде съм споменал , че жената е по-слаба в дадени професии ? Просто казах , че пред 1 жена стои дилемата " Семейство или кариера" , 2те немогат да се свържат ... Аз си живея в 21 век , но незнам ти къде живееш , защо трябва да се опитвате да се стремите да правите това което на нас ни е писано да го правим?

АТАКАBG : скоро бях чел , че имало някво проучване и се установило , че жените търсят силните ( здравите , ако така мога да се изразя ) мъже заради изживяването , но когато опре до брак , отива при тъпите зубари ... както ти ги наричаш (което не е точно така , но няма да споря в тази тема ...). Спомена нещо за хората ( пичовете) , които са свикнали да си оправят живота сами , хмм но са свикнали , само техния да си оправят и какво те кара да мислиш , че 1 зубар неможе или не си оправя живота?

В подсъзнанието на жената всеки мъж е потенциален баща на децата И. Сексът не е направен за "изживяване", а за потомство.

Повече от фен
    Град
    София
    Да , но защо тогава има презервативи ?

МИСЛИ! Презервативът не е създаден от природата.

Цитирай Първоначално написано от Anaq
    Според твойта тема ний сме глупавите според други вий...явно всички сме повърхностни,безмозъчни създания.
    Евала.
    трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си