- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са толкова повърхностни?
Първоначално написано от Анонимко
Аз па съм сигурен,че ако се познавате и той си мълчи постояно,и си мисли че момичетата са повърхностни и ти ще му пуснеш,дълбоко се съмнявам някой да го нарпави...тъй че...
нямам повод да сънувам....
Първоначално написано от AFT
Ти ще се чувстваш ли конфортно , ако си с 20 кг повече? Отговора е НЕ , аз не съм казал че момчета/ мъже , трябва да се къпят 2 пъти на месеца... или пък че не трябва да си слагат 1 парфум .. просто жената е розата при 1 двойка... колкото и красива да е , толкова и бодлива е... житова не е толкова прост , колкото ни се иска ... Погледни всяка 2ра тема , включително и мойте , ако беше толкова прост живота , нямаше и да обсъждаме този проблем ... виж и аз съм малко пълничък , но не ми личи , но пък се дразня когато се видя в огледалото и знам че имам корем ,като на някой дядо... Незнам какво гледате вие момичетата/жените в 1 момче , когато се видите за първи път с някой , но за вас е известно каквто ние гледаме... Би ли излязла с мен , ако мириша от километри , макар и да съм най-доброто момче в света , нито пък задръстеняк или там каквото ти пречи друго ... само ако смърдя , като прасе ... Би ли ? А ние защо да го правим , ако момичето е 3 пъти по-голямо от нас? ИЗВИНЯВАМ СЕ ако някой съм наранил , просто се дразня ... жената е цветето във всяка връзка , а не горилата ... ( надявам се го поясних)
И какво ако не се чувствам комфортно с 20 кг по-тежка? Все едно ще махна с ръка и хоп - ще отслабна! Еми, не става така! Не е толкова лесно. И не, не бих излязла с някой, който мирише от километри и т.н., защото има лоша хигиена, но бих излязла с по-дебело от мен момче. Дори и да бях момче, пак щях да изляза с по-дебело момиче. Ами, представи си, че тежиш 90кг, а си 170? Хората ще те отбягват, ще те сочат с пръст, ще ти се подиграват. Ти ще се помъчиш да отслабнеш, но ако не стане номера? Ако нямаш силна воля? Ако не можеш да отслабнеш? За бесилото ли си, ако не си перфектен? Е, няма перфектни хора. Глупаво е да определяш някого по килограмите му!
[quote="Valar"]Тва е така...Обаче защо класифицираш момичетата на 2групи...мн повече са и не всички са повърхностникогато се държиш мило с някое момиче, тя не се интаресува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното.![]()
![]()
Колкото до типа момчета,които харесваме-не са само такива момчета...
А от др страна нима повечето момчета не се кефят на 2дълги крака в къса пола и с к*рвенско държание????
![]()
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
Ima momicheta i momicheta , nali znaesh ? Tova , che ti ne si popadnal na svqstno momiche ,a tochno obratnoto - na povurhnostno , kakto sam go narichash , ne znachi nishto . Ne slagai vsichki pod edin i susht obsht znamenatel . Ne vikai "momicheto na mechtite si" , to samo shte doide pri teb pri tova povqrvai mi v nai-neochakvaniqt moment . Da , vseosbhta taina e , che jenite , na koito im se obrushta vnimanie ne se vulnuvat ot obekta , koito se opitva da privleche interesa im ... dokato ne stane taka , che mujete veche ne izpitvat nujda da go pravqt i togava ivednuj te reshavat da huknat sled tqh . Ironiq na sudbata , no kakvo da se pravi ? Davai smelo napred ... i bez tova lichno az sum na mnenie , che mujete kato teb veche pochvat da izchezvat ... taka che poloji vsqkakvi usiliq da ne se prevurnesh v edin ot mnogoto i potursi momiche , koqto da ne e sushto chast ot plemeto "Az sum №1" ... Kusmet![]()
Първоначално написано от AFT
Не определям хората по килограмите , просто ми е интересно , защо трябва да се тъпче даден човек , когато няма позла ... Гледам сестра ми , та тя с 2 години е по-малка от мен , а пък е колкото мен като килограми ... знам неприятно е да ти се натяква , че не си с идеално тяло , но защо трябва да не се постарае... а пък тя не се вглежда какво яде ... вярно и аз не се вглеждам ама сигурно по-добре смилям хараната и има къде да я изразходвам ( а и съм момче...) Гледам сега започнала да яде разделно , евала има успех досега ... незнам ще видя занапред , но защо трябваше да се напъва да яде , колкото мен ... да не остане назад? Сегашното момиче , което харесвам , гледам го финно , стройно , гледам всеки ден закусва с плод ... и яде по-малко ... не защото е на диета , просто защото това е достатъчно за нея( но и тя не се харесва... което ме очудва , то винаги не се харесвате каквито и да сте...)... Ами къде иде волята ... волята всеки я има ... ако искаш да ставаш за нещо ,трябва да си наложиш воля, ако не успееш , значи това нещо не си го искал много ... Не съм от момчетата, които са само за бройката или пък ако е по-дебело от дърво нестава... Излизам с който ми харесва, не ги подбирам по кг , а по характер. Защо ли , защото 2-3 пъти излезнах с кухи лейки , които си брояха колко калории ще изядат и тн , и какво , та те немогат да завържат 2 думи на кръст... АФТ искам да кажа , че ако желаеш нещо го постигаш... килограмите се топят... И дадох лош пример , когато се сетя за по-добър ще го постна![]()
Поне да отслабнеш е възможно.Представи си ,че си момче , високо 1.55.После че момичетата не били повърхностни.Така че по-спокойно.Първоначално написано от AFT
Мерси ... това е точния пример
Всеки е повърхностен, деца. И това трябва да е така, защото не можем да избираме бащата/майката на децата си ей така, защото е мил...въпреки това, че е 300 килограма, мързи го да мръдне и мирише например. Жената търси сила и гледа високите и евентуално силни мъже, а мъжът търси жена, която може да роди нормално дете. Природата ни е направила придирчиви и това е нормално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е - не е казано, че трябва да се избира само по външен вид, но все пак има някои неща, които не могат да се пренабрегнат.Първоначално написано от `Death`Whore``
Факт е, че всяко момче би предпочело по-хубавата и всяко момиче - по-хубавия. Това не е повърхностно, не е и лошо. Лошо е да гледаш САМО това в един човек и да си затваряш очите за някой много по-достоен и свестен. Трябва да си намериш идеалната/ия - и хубав/а и умен/а и т.н т.н. т.н.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Аз лично ще избера хубавия, ако и двамата са интелигентниНе е до хубост всъщност, а до нещата, на които човек държи...бившият ми не е красавец, но ако беше нисък, нямаше да тръгна с него...разбира се, че характерът е по-важен, но...за да се започне връзка, трябва да има някакво привличане.
![]()
ATAKABG , всъщност не е така... в живота след 23-24 години , жената не гледа само красотата ... гледа бъдещето си ... Още не съм настъпил тази възраст , но замисли се , защо и е хубав мъж , който незнае нищо и няма високо платена работа ( ако има въобще работа). Дипломите не помагат особенно при късите връзки , хмм докато го пиша това , дори и аз не вярвам , но даже и при късите помагат... Както казваш , мъжкото поведение трябва да е силното , какво силно има в това да си 100 кг мускули , като най-важната ти част от тялото , няма нито 1 гънка... За къде е тръгнала, дадената жена ... , да те води по изложби и да се хвали , колко си оформен ?
А кой ти каза, че силният характер няма да се държи добре с нея?
kvoto i da si govorim ti si palen tapanar ama sq kvo da se praiПървоначално написано от Dead`Paladin
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
човече,не разбираш че всъщност ти си уникален...толкова рядко се намират момчета че й мъже като теб...все едно си уникат. ти си късметлия...това 4е не си първия гъзар с мусколи и големи черни очила ти дава предимство така ще си сигорен че ще си намериш свястна приятелка която да уважава и цени ка4ествата ти,а не някоя хлапа4ка която ще гледа само пло4ките на корема ти!
не променяй имиджа си! ще направиш най голямата грешка в живота си.
радвам се че все още има момчета като теб...вече се бях отчаяла дано остане някой и за мен докато порасна :P \/
и още нещо всяко правило си има изключение...както ти си едно изключение така има и момичета като теб..
Да, това иска почти всяко 12-14 годишно момиче.
Ако мозъка му поднадлежи от там нататък на развитие ти гарантирам, че ще се запознаеш с момичета.. които биха ти се сторили различни (ако ги сравняваме с мнението ти сега).
Това за което говориш ти е.. някак си по детско.
Разни хора, разни идеали.
П.С. > И не знам ние какво племе сме момичетата..., ама колкото сме повърхностни и "ние" толкова и "вие"..
Кажи ми защо ли си се загледал в красавицата на даскалото?!?!
АМ?!?!
Така, че преди да обвиняваш се замисли малко, че нещо по-обикновенно излиза много по ценно!
АПФУ!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Така е...Аз не мисля,че просташкото сваляне е някакъв успех,но...някои момичета точно на това се хващат...Прав си романтиката в днешно време е забравена...Просто незнам какво да ти кажа,все някое момиче ще те оцени...Някое,което държи на чувствата и истинската любов..Но малко са тези момичета.(аз съм такова)Първоначално написано от Анонимко
Ахаа жените сме създадени за да ви прислугваме ,а?Така ли мислиш?Абе човече,в кой ве к живееш???И да те светна в много професий има жени,който се справят много по-добре от мъжете на отговорните и високоплатени постове...Значи така,а-ние сме за да ви красим живота?Я не се излагайПървоначално написано от class
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
da ne se izlagai shtot si jalak
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Love_enrique къде съм споменал , че жената е по-слаба в дадени професии ? Просто казах , че пред 1 жена стои дилемата " Семейство или кариера" , 2те немогат да се свържат ... Аз си живея в 21 век , но незнам ти къде живееш , защо трябва да се опитвате да се стремите да правите това което на нас ни е писано да го правим?
АТАКАBG : скоро бях чел , че имало някво проучване и се установило , че жените търсят силните ( здравите , ако така мога да се изразя ) мъже заради изживяването , но когато опре до брак , отива при тъпите зубари ... както ти ги наричаш (което не е точно така , но няма да споря в тази тема ...). Спомена нещо за хората ( пичовете) , които са свикнали да си оправят живота сами , хмм но са свикнали , само техния да си оправят и какво те кара да мислиш , че 1 зубар неможе или не си оправя живота?
В подсъзнанието на жената всеки мъж е потенциален баща на децата И. Сексът не е направен за "изживяване", а за потомство.![]()
Да , но защо тогава има презервативи ?
МИСЛИ! Презервативът не е създаден от природата.
Евала.Първоначално написано от Anaq
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.