- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са толкова повърхностни?
Напоследък навсякаде попадаш на тъпи,недорасли кифлички,незнаещи какво и с кого искат!да така е навсякаде има такива!но не не всички сме такива,не всички се оглеждаме в мускулите на момчето,не всички гледаме колата която кара и парите които има в джоба![]()
molq?bytame se da pravim neshta koito vie trqbva da pravite.i kakvo trqbva da stoq vkashti da gledam decata dokato ti rabotish?izvinqvai no tova e seksistko otvratitelno i zaradi takiva kato teb...jenite i majete sa ravni.nie mojem da pravim vsi4ko koeto vie mojete.tva 4e za vas e nevoabrazimo da svarjete semeistvo i kariera ne zna4i 4e za vsi4ki e taka.mnenieto ti e prosto glupavoПървоначално написано от class
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
class, гледаш прекалено много телевизия.
Offf... da ti imam nabliudeniqta... Momi4etata prosto tarsqt zabaven tip s dosata4no akyl za da se darji zrqlo ne e vajno kakva ti e viziqta... Ne sam ot huavite mom4eta kato tezi po tapite spisaniq ,no sam hodil s takiva momi4eta koito poprincip ne biha me poglednali ako rasajdavah kato teb... Eto kvo iska edno momi4e: Razbirane, Mom4e koeto da gi izslu6va ,a ne sao da gi e.e... Dobro otno6enie ,zrqlost ,da si do nego kogato ima problemi i nai vajnoto kogato nqpravqt gre6ka da gi izslu6a6 za6to sa zgre6ili i ne da i sa razvika6 kyrva tapa i tn... a da i prosti6 i da proqvi6 malko razbiratelstvo (pone kolkoto moje6) pyk ti si imai 1 na um bez tq da znae
I ne i go vra6tai tva e nai-tapoto ne6to koeto moi6 da naprai6
...
@class-Защо мислиш,че една жена не може да изгради много добра кариера и едновременно да има стабилно семейство?Тва са простотии,изобщо не смятам така...Това,че има някои ...кози...,които разчитат само на мъжа си да ги издържа,не значи че всички жени са такива!И точно тези жени,които чакат издръжка (пари),разбирателство и всичко останало от мъжа си,са повърхностните...Но определено има страшно много жени,които са свестни и могат да подредат така живота си,че да имат време и за кариера и за семейство с деца...така че...![]()
А към автора...наистина след като не искаш да те числят към повърхностните що си харесваш "най-красивото момиче" в даскалото?Харесай си нормално момиче,а не такова,което знаеш че не е за теб...просто е...и все пак е похвално,че учиш...това е добре за живота ти нататък,за бъдещето...,но момичето не гледа само учението...не казвам,че няма такива които предпочитат простаците,но въпреки всичко не можеш да искаш да ги впечатлиш само с дипломите си...щом си романтик-използвай "преимуществото" си така да го кажем...така,че се постарай,общувай повече с момичето си (бъдещето),за да разбереш от какво се нуждае,какво иска и щом държиш нека е не "повърхностна"...Успех!
Сри,че е малко объркано,но...така се получи...![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
tva be6e mn prosta6ko i grubo, ne vs sa takiva, a ti kazva6 stra6no pleme ste moi4etata.vidql li si vs za da zn 4e vs sa takiva..... kak moje da slaga6 vs momi4eta po 1 ob6t znamenatel ......... az naprimer ne s1m kato goreopisanite ot teb momi4eta, a da i kato ist1kva6 kakvi sertifikati ima6, kakvi nagradi i gramoti ima6..tova e na4ina na umnite da se samoist1kvat
P.S zareji mnenieto na dr i b1di kak1fto si si, ako 6te se promenq6 zaradi 5 momi4eta na kr1st, ti ne si po-razli4en ot goreopisanite mom4eta !
как го измисли тва бе браоПървоначално написано от `Death`Whore``
баща-пффф май не се чуваш а?
.!.
Обясни какъв е проблемът ти с мнението и можем да го обсъдим.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ами не мисля че жените са малоумни на първо времеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
.!.
За мен човек, на когото друг му е интересен, когато се държи лошо с него, а му става безинтересен, ако е мил с него, е малоумен.А много от съществата от женски пол са такива.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Давам пример :когато се държиш мило с някое момиче, тя не се интересува от теб, а когато се държиш по лошо- обратното.
Седим две момчета и две момичета на едно сепаре в едно кафе. Едното момиче е тип "лигла", другото съм аз. Седим и тримата си говорим. Другото момиче прави жалки опити да се включи в разговора " Ъъъ... да да прави сте... " По едно време едното момче започва да и показва среден пръст и да и се подиграва за нещо. Тя се направи на сърдита и когато тръгнахме да си ходим ми каза " Лелее Глей го тоя къф е готин !!! Аз май го харесвам."
""""""""""""""
Кво да коментирам ?!? Момичетата мутират в тъпи, кухи и изкуствени лигли ... но момчетата са глупаците, които им се вързват.
и ние сме повърхносни - и ние харесваме момичетата които се държат предизвикателно, парадират с хубавото си тяло и излагат голям процент от него на показзащо никой не харесва свитите и добричките момичета? и ние сме като тях - търсим непременно "мръсницата" , а тя търси "лошия пич".... така са нещата явно
![]()
Е как пък един път не съм си харесала някой от типа "лош пич"?![]()
![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
щот не ме познаваш, затваПървоначално написано от beyond_transience
ела ми на свиждане в затвора да се опознаем
![]()
Ммм, вече усещам магиятаСамо се надявам да не се откажеш от поканата.....
![]()
(Айде, че развалихме темата )![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
ми аз дедазнам някои като е супер мил с мен не го искам защото знам че мога да го имам и не ми интересен така а момчетата които се държат гадно ме привличат повече ходех с едно момче беше сладък ама не ми харесваше как се облича и хлътнах по тея "fashion futbolisti4eta" ама след около 10 месеца тои ме потърси а аз не го исках защото знаех че е смотан но когато го видях тои беше уникално готин станал и аз си викам оп пак ще има нещо хаха и имаше разби ми сърцето хаха и ми каза ти направи същото с моито сърце преди 1 месец едно момче ми каза че ме обича а тои е некъф смъкнат и аз не харесвам такифа и му казах да си промени дрехите а иначе е сладък и тои каза ще вида и повече не ме потърси ... хха тоест доста от момичетата сме повърхности дори и аз...
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Пак вадите заключения от частни случаи...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
в тоя живот или тря си като другите за да не те отхварлят или да си тарпиш и да 4акащ вазмездие след време когато 6ще си преуспял благодарение на тва което правиш ся докато връсниците ти се провалят.
Моя савет кам теб е да не летиш в облаците и да си харесваш 'принцеси' а да си намериш някое не токова красиво ,но добро и умно моми4е за да си щтстслив заедно с нея сега и да не ти пука за другите, а ако искаш красавица тря и ти да се правиш на такав кавто изглежда не си-такива които тя харесва.Няма кво да се у4удваш 4е е така нормално е да тарсиш себеподобен, никога една блондинка няма да се фане с някои 'зубар' щот не може тя да се подарйа да е наконтена и да е 'куха',а ти до нея си грозноват и просто обле4ен и умен нали..Все едно тигрица с магаре.. не варви такова.. или тря станеш тигър или тря си тарсиш магарица ...ТВА Е!!!
Първоначално написано от AFT
Може ... не е ли това модерноНеможе да ме обедите , че кариера и семейство , могат да се съчетаят в 1 и същ момент... Виж, когато попораснат може би е възможно...
ПС: Хмм няма ли да ви харесва , ако мъжът ви ви кара да си стоите в къщи, вместо да се бъхтите в офиса например.
Първоначално написано от pitan4icata
Моляте отиди на лекар ... Трябвало да съм тигър за да сваля блондинка ли ? (извинявам се , ако някой съм наранил в следващите ми думи). Първо не зубара , а момичето т.е блондикната ще грози гледката... Всъщност в момента според твойте думи аз съм магарето , а момичето което харесвам ( и което тя ме харесва) е тъгърчето ... защото е красива ? НО факт е че има малко повече акъл от тебе ... да разделяш хората на магарета/ тигри СЪДИСКА , замислила ли си се , че може да харесаш , че и магарето си има чар?
ne obob6tavaite si4ki momi4eta samo s tezi dva tipa.za6toto imam o6te mnogo.Tva 4e ti si slu4il na takiva ne zna4i 4e si4ki sme takiva.Az li4no nikoga dosega ne sum si padala po mom4e tip "losho mom4e". i tva 4e kolkoto po lo6o se durjite s nas tolkova pove4e vi haresvame tva sa pulni gluposti i nz koi vuob6te se e setil za tva,ima edna dumi4ka "nedostupen" i to4no tq vi trqbva v toq slu4ei.za6toto i mom4etata ste taka ako vidite edno momi4e deto napravo vi padna v krakata tq za vas e lesna i ne se interesuvate ot neq,no ako vidite druga koqto ne e mn zaintriguvana ot vas otivate pri neq i se opitvate da q svalite,tq se pravi na nedostupna i zatova q svalqte,a ne za6toto se e durjala lo6o s vas.posu6tiq na4in sa i momi4etata.kolkoto po nedostupone e edno mom4e tolkova pove4e go haresvat momi4etata.no tva 4e se durji lo6o i za tova go zvalqt......... pf da be da
Еми това не е прозрение.Жените сме тъпи говеда ,но това се отнася и за момчетата.Те по същия начин не биха тръгнали със "зубърката" на класа.Аз отдавна съм за униформите точно по тая причина ,щото тъпите гъзета няма да могат да си показват скъпите дрешки и дори да се правят на тъпанари няма да се забелязват толкова,но просто няма как всички училища да са така....са тука има да слушам глупости как всеки бил индивидуален...е да му ****** не вярно всчики сме еднакво прости и разгадани от всяка една гледна точка и въпреки това продължаваме да се правим на свине за да бъдем забелязани!!!Проумейте го
Браво на автора за темата.Общо-взето пиклите не знаят какво искат
И аз не мисля, че всички момичета са такива. Вярно, в днешно време повечето са така, но това, че си срещнал една или две такива, не ни прави всички идентични на тях, повярвай.Все някъде, някога ще срещнеш някоя, която ще те оцени, какъвто си, ще видиш. Аз пък лично не си спомням някога да съм се влюбвала в т.нар. готин пич. Тоест съм, но не в онова понятие, в което всички се влюбват. Все си падам по някви задръстени на пръв поглед, ама мамка му, така си е и всички около мен гледат тъпо как мога да си падам по такова момче. Ама е факт. Аз не ги приемам за задръстени, но тва е общото мнение... Та както и да е де, но не мисли, че само момичетата сме така. И аз се чудя защо повечето момчета си падат по кухи барбенки, на които като им дадеш последния модел розова моторола и дрешки за нз колко лева от нз кой магазин, вече са най-щастливите хора на света, но... Все още ми се ще да вярвам, че не всички момчета сте така. Както веднъж каза една позната "то от такива кретени, на които случваме всеки ден, човек да се чуди как досега не сме обърнали резбата"...
да...разбрал си доста работи и хубавото е,че си ги осмислил..но не ги приемай като истина,само защото си страдал и ти е било кофти и си мислиш,че е така...недей да се променяш като останалите простаци,защото след време когато "кухите" момиченца пораснат,ще търсят нещо като тебе...не всички момичета са такива,просто тези на които ти си попаднал са така..всеки гледа външния вид ,красотата и тнт няма как ,естествено е ! но не всяка ще го сметне за най-важно ...разочаровал си се и си мислиш,че сме повърхностни..недей да се настройваш така,защото такива убеждения ще ти попречат когато срещнеш едно истинско момиче
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам