Цитирай Първоначално написано от AFT
Цитирай Първоначално написано от class
Цитирай Първоначално написано от AFT
Защо момичетата са повърхностни (мн глупава дума!) !? Я вижте онази тема "Момчета, харесвате ли дебели момичета?" и виж колко са съгласни да тръгнат с по-пълничко момиче.

Извинявай , ако те засегна , но замислила ли си се защо сте на този свят? Отговора е прост : "Да ни красите живота". Защо винаги се стремите към нещо повече? На работното място се стремите да сте колкото нас , в къщата по същия начин , не се обиждайте просто Бог ( ако вярвате ... ) ви е създал да ни красите житова , колкото и да не искате да го повярвате , е точно така ... Защо жена, която има кариера , няма семейство ( или семейството не е толкова сплотено ... ) , защото вие сами правите този избор , който е направила и мойта майка : кариера или семейство ... 2те немогат , а и не би трябвало... Колкото и болезнено да е за нас , ние сме тези които трябва да се грижим за вас ЖЕНИТЕ , странно звучи , но е така ...
О, да. Значи жените/момичетата (все тая) трябва да са красиви, слаби и любезни, а мъжете/момчетата да са грозни, тъпи и дебели, така ли? Еми, да, ама не! Все искате хубави "мадами", но замисляте ли се, че и ние искаме хубави хора до нас? Нямам предвид някакви фешънчета с по-готини от моите крака, но защо ние да се поддържаме, след като вие не го правите? А и това, че някой е по-пълен от останалите, не го прави по-малко човек или нещо подобно. Аз пък не познавам дебело момиче, което да е тъпо / задръстено или нещо подобно. Нужно ли е да се подиграват на някого, заради няколко кг повече? То, не е толкова лесно да се отслабне!

Ти ще се чувстваш ли конфортно , ако си с 20 кг повече? Отговора е НЕ , аз не съм казал че момчета/ мъже , трябва да се къпят 2 пъти на месеца... или пък че не трябва да си слагат 1 парфум .. просто жената е розата при 1 двойка... колкото и красива да е , толкова и бодлива е... житова не е толкова прост , колкото ни се иска ... Погледни всяка 2ра тема , включително и мойте , ако беше толкова прост живота , нямаше и да обсъждаме този проблем ... виж и аз съм малко пълничък , но не ми личи , но пък се дразня когато се видя в огледалото и знам че имам корем ,като на някой дядо... Незнам какво гледате вие момичетата/жените в 1 момче , когато се видите за първи път с някой , но за вас е известно каквто ние гледаме... Би ли излязла с мен , ако мириша от километри , макар и да съм най-доброто момче в света , нито пък задръстеняк или там каквото ти пречи друго ... само ако смърдя , като прасе ... Би ли ? А ние защо да го правим , ако момичето е 3 пъти по-голямо от нас? ИЗВИНЯВАМ СЕ ако някой съм наранил , просто се дразня ... жената е цветето във всяка връзка , а не горилата ... ( надявам се го поясних)