.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Тампони!

otka4alka__free
    Guest

Тампони!

ами дойде ми ама ми се налага да ходя на козметик.. една френдка каза 4е нямало проблем като си с тампон да ти направи поне малко триъгълника.. а не искам да си отменям 4аса....!!
    слу4вало ли ви се е или сте ходили с тампон за кола маска на интимните 4асти?

ne mi se e slu4valo za6toto ne hodq no otidi s tampon dori ne malko a cqlata 6te te obezkosmqt

Добре не можеш ли да отидеш след като ти свърши дори и тва да ти коства отнемането на часа. И без това ако не правиш секс по време на цикъл няма проблем да не се обезкосмяваш тогава.

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ne mi se e slu4valo za6toto ne hodq no otidi s tampon dori ne malko a cqlata 6te te obezkosmqt
    i a ztaka mislq

Най-добре изчакай да ти свърши.Не мисля,че ще е фатално да отложиш часа си.Ако все пак настояваш да не го отменяш ходи с тампон,щом не ти е неудобно
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Аз не бих го направила,някак ми е неудобно! По-добре и се обади и й кажи,че ти е дошло и искаш да си отложиш часа. А пък ако не те притеснява факта,че ще бъдеш с тампон - направи го!

Отложи часа, за да не се притесняваш, ако отидеш с тампон.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

otka4alka

ne moga da otlagam 4asa... otivam na more.. i nqma koga da napravq ne6to podobno

ami 6tom 6te hodi6 na more togava ako te e sram s tampon da hodi6 se obrasni 1 pat ni6to nqma da ti stane-s tampon kato si

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Re: otka4alka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne moga da otlagam 4asa... otivam na more.. i nqma koga da napravq ne6to podobno
    Ами тогава отивай с тампон Пък дано не стане някой гаф

Град
    In cRueL w0rLd ..
    щом не мжеш да го отложиш бягай с тампона
    ~cLose t0 yoU~

Guest
    Попринцип толкова ли не можеш да изчакаш...няколко дни, но тъй като заминаваш на море... Направи си го в домашни условия, било то с кола, епилатор или бръснач..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си