- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Били ли сте с мъж
Искам да питам момчетата дето не са гейове по принцип - били ли сте с мъж? Не да сте гейове а ей така от любопитство?
bil sum e i?
ае ей тей за любопитство що не ти счупя ръцете? и да та метна в някоя река да видим ко ше стане? навит?????![]()
Raise your fist!
Xaide stiga s tapi temi![]()
В момента ти си спамераПървоначално написано от MostHated
![]()
Не мисля,че ако едно момче не е гей би си легнало с друго момче..Отде такова любопитство![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vie ste bahti horata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мале мале що за въпроси са това?
НИКОГА
nikoga ne kazvai nikoga :PПървоначално написано от glymo14
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
В момента,ти също!Първоначално написано от <Твърд>
А и не само сега,а по принцип ...
това 100% го пита момиче.Гледай кво ще ти кажа-за разлика от вас ние не правим простотии от любопитство.Сигурен съм че над 90% от жените биха си пуснали език поне с друга жена от любопитство, колко мъже биха го направили ако не са педали?
Не зная дали се брои, ама на един бивш първата му свирка я направил мъж. Бившия ми бил много пиян на един купон.. Пък и било тъмно.. Та чак като свършил в устата на оня, чул ”Изчакай ме да отида до храстите и аз да се изпразня” и зацепил какво е станало![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
охаа сигурно се е зарадвал![]()
Мен ми е любопитно как не е усетил наболата брада да го боцка по топкитеПървоначално написано от KrisLovePuti
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Да не искаш да кажеш , че онзи е бил с голяма бяла брада и червен балтон покриващ дебелото му тяло, ескортиран от няколко елена...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
...Писано ти погуби всичко детско у мене![]()
P.S. A някои хора трябва да внимават какво си пожелават за Коледа.!!!![]()
Бившият ми беше би-сексуален и ми е споделял хомо изживяванията си...Не ми е проблем,даже ми харесва това :] .
Bring the violence
Бате,изобщо не ми е любопитно да разбирам...
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
moita priqtelka mno iskashe da gleda kak si pravim svirki s nqkoi drug koeto mi beshe mnogo stranno i se chudia kvi sa tiq shantavi jeni sys tiq shantavi idei ?!?!
Никога ..дори имам чувството че ако някъв гей ,вземе че ми се натисне ........ще имам досие в РПУ-то
Не мисля, че едно момче ще има сексуален контакт с друго момче (в трезво състояние), ако не е гей...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
oole 4akai 4e az go pro4etoh "В момента ти си сперма " i mii stana mnogo sme6noПървоначално написано от <Твърд>