ole mila az imam blizna4ka oba4e nqmam tozi problem ami nz vij tuk ima dve strani ne e sig dali ako se om1ji za nego 6te napravi gre6ka no tova e malko veroqtno obqsni i 4e tazi st1pka e edna ot nai golemite v jivota i trqbva dobre da premisli re6enieto si nz ot kolko vreme sa zaedno i ne sam mn nqsno sne6tata no i obqsni 4e tova koeto napravi moje ne samo da q promeni no moje i da q narani pogovori s neq obsqni i 4e ne iska6 da q gubi6 i 4e ne iska6 tq da pravi tazi gre6ka kaji i tova koeto 4uvstva6 obqsni i 4e jivota e pred neq i tozi m1j ne e edinstveniq i nqma da e v jivota i kaji i 4e e mn malka i ako napravi tazi gre6ka pove4e nikoga nqma da ima tazi svoboda koqto ima sega ta tq e o6te dete 6te ima o6te tolkova mn mom4eta v jivota i obesni i 4e ako se om1ji i ako sre6te po krasivo mom4e ot s1pruga si kakvo 6te napravi ni6to z6atoto ve4e e obv1rzana prosto i napomni 4e ako ssklu4i brag s tozi m1j jivota i ve4e nqma da e s16tiq kaji i 4e tova 6te e gre6ka i to golqma nz za6to ti ne kaje6 na roditelite si ili misli6 4e e neumestno moje bi te 6te mogat da q sprat