- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писмо от 2070 година (трябва да видите това)
Днеска сте си пили забавните хапчета!![]()
Light The Universe
от което излиза, че само педалите ще имат пари за вода, значи другите ще умрат, а аз против педалите против нямам, така че и аз ще живея... хуреейй.Първоначално написано от _SL_
Valar, _SL_ пръв започна.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ТЯ ЛЪЖЕ!! ТЯ Е ЖЕНА!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ХаХа От водата до къде сте докарали разговораСладури
![]()
^ стараем се.![]()
а _SL_ има костюм на Тинки-Уинки и танцува с него пред огледалото, докато слуша Телетъбийс тийм сонг.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
..
ъъ...нямаш доказателства!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Nobody cares ...........
оу аз да се пуфаля...Първоначално написано от пор
днес спрях водата докато си миех зъбите!
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Невярвам в толкова сравнително кратко време нещата да се промянят така дръстично...
за сажаление е така!Първоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щастливи ще бъдат тези,които ще умрат преди това да се случи...
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
за съжаление е така....................Първоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се ама ти нещо по различно от "за съжаление е така" ще напишеш ли аз до сега никъде не видях твое мнение а само цитати с които се съгласяваш... По темата не мисля че от нас зависи дали ще ма вода след 50 години....
Част от предишното ми менние се отнасяше за namina![]()
не ми се прави на мн отворена щото като те пипна ще те отворя едно хубаво.Първоначално написано от Princesata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме пипнеш за онова дето го нямам...
Като например превръщането на Слънцето в Бял Гигант... след някой друг милиард години.Първоначално написано от Lake_bodom
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
както и да е.....държа нож и се чуда кво да го правя...Първоначално написано от Princesata
![]()
![]()
за сажаление е такаПървоначално написано от Princesata
![]()
![]()
А от кого зависи?Първоначално написано от Princesata
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Бял Гигант?Първоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
има Син Гигант, Червен Гигант, Бяло Джудже и Червено Джудже
да не бъркаш със Синия Гигант?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
сАжалението не помага,даже вреди бих констатирала Аз-и не плачи че със сълзите си ще измениш водния обмен,като се изпарят от лицето ти ще променят кондензацията на парите,оттам температурите..и ето от това се получава глобалното затопляне и разтопяването на ледници..от сажаление и цивренеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
Много се съмнявам да стане. Дори и да стане няма да съм жив. Още една причина, поради която да не ми пука. Съжаление...Най-много да съжалявам, че съм си пропилял живота, за да може някой друг след мен да си си го изживей, както аз съм искал.
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
200 000дка гори се изсичат ежедневно в горите на Амазанока...
Казват, че изчезне ли тази гора-изчезва и Земята.Това е "белият дроб" на Земята.
На мястото изсечени гори се строят пътища и магистрали, защото пък имат проблеми с населението-няма къде да живеят и ги населяват там...
Така, че нещата няистина никак не отиват на добре...
Ако всеки от нас полагаше усилие поне да си изхвърля боклуците в контейнера и да не оставя в гората неща, които биха могли да предизвикат пожар, щяхме да удължим, живота на земята с поне още 200-300 ако не и повече години...![]()