- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писмо от 2070 година (трябва да видите това)
Вижте това: http://www.spetrov.com/think-about-the-water и ми кажете какво мислите.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Една приказка с перспектива да стане реалност!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
До 2070 водата щяла да изчезне от цялото земно кълбо нещо такова бях чел!
В интерес на истината то и в момента някой да навърши 85 си е късметлия!![]()
Light The Universe
Така е, евреите убиват Земята![]()
taka e kato nikoi ne spazva zakonite.kato ni6to 6te stane tova
s1glasna s1m ,no nali se se6ta6,4e "1 pti4ka prolet ne pravi"
Там пише,че той е навършил 50,но ПРИЛИЧА на 85.Първоначално написано от Valar
може да се случи,може и да не се зависи от хората
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
как да се коментира това нещо?? на никой не му пука и това си е
ще си измрем
както казаха...една птичка пролет не прави
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Егати оптимистаПървоначално написано от _SL_
![]()
Това е нашето бъдеще, ако някои хора не осъзнаят, че има и по-важни неща от парите.
Всеки път като прочета нещо такова се вбесявам на тъпите бизнесмни,които строят фабрики,на всяко празно място строят блокове или молове,както става и в София,а в Канада,както ми каза една позната,която живее там, на където и да погледнеш небостъргачи.Имат и няколко парка, за които трябва да платиш,за да влезеш и са изкуствени паркове!![]()
Интересно е... но не виждам бъдещето така.
Абе незнам...Повече трябва да се притесняваме за бурите,които ще настъпят до 10-20 години...Вода засега има...![]()
![]()
![]()
Водата няма да изчезне не се притеснявайте. Земята е затворена система. Количеството вода, респективно кислород и водор си остава все едно и също. Освен това вода може да се пречиства от океаните, да се извлича дори от въздуха, а отпадъчната вода на химичните предприятия да се пречисти до питейна.
Аз смятам,че наистина може да останем без вода! С каквато скрост се развива и променя света скоро няма да остане нищо естествено! И Ванга също беше казала нещо за водата...
Да се опитваш да промениш някой,който никога няма да бъде различен от това,което е...
az пък бях гледала по телевизията една доц. -ка казваше,че сл няколко год. (бая год. ще да са) България щяла да се превърне в пустиния както и Гърция.![]()
Да - факт е че човечеството се саморазрушава. Колкото повече технологиите се развиват толкова по-зле става и никой не си дава сметка. Но никой не би се отказал от хладилник, кола, всякакъв вид удобства.
Доста е тъжно, но наистина много неща ше се променят, ако не се погрижим за природата.
Има процеси, при които наистина планетата може да остане без вода.Първоначално написано от Анонимко
Nqma da stane,chak takia izrodi da staneme da unishtojim tiq okeani.. shte e v 3070 godina mojebi.. no dotogva s ogled na napredvaneto na naukite shte e izmisleno neshto ili samiq progres shte ni ubie
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Къде ще отиде тази вода?Първоначално написано от Lake_bodom
фантасмагории..
водата няма да свърши, каквото и да стане..
[b]Това е гадно, който и да го е написал.Надявам се да не се стигне до там, но все пак прекалено ми се струва това писмо.[/b]
Каквото и да говорите НЯМА НИЩО ВЕ4НО!така,4е кой знае,водата наистина може да из4езне някой ден
Няма зна4ение,дали вярвате във свършването на водата или не,трябва да пазим природата,защото наистина някой ден вси4ки ще съжаляваме за последствията
![]()
![]()
знаем, че от Гвардията ще пикаете и ще пиете, за да оцелеете през вековете на изпитания и смърт и ще възродите арийската расаПървоначално написано от trt1989
чрез инцест...