- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стрии по дупето :(
имам много стрии по дупето и малко по краката и когато правя секс това ме притеснява ... даите някакави съвети с какво мога да ги махна?
тези стрии явно са от рязко надебеляване...едва ли ще можеш да ги махнеш..тъй ако отслабнеш те пак ще си личат,но незнам..
Има кремове,които заличават стриите,но все пак не ги премахват напълно,а ги правят по-малко забележими..
Все пак стриите не са нещо фатално.Повечето хора ги имат,тъй като появят ли се веднъж си остават завинаги.Опитай се да не им обръщаш чак такова внимание.Надали докато правите секс приятелят ти си мисли"боже,какви стрии има това момиче!"В главата му по скоро се въртят мисли от рода на"с какво заслужих това удоволствие?"![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
www.google.com - търси там.
Ето какво намерих аз.
http://www.rozata.com/index.php?main...roducts_id=187
AKO HVANE6 TEN NQMA DA LI4AT TOLKOVA,PO4TI NQMA DA LI4AT![]()
INA4E IMA KREMOVE,RAZDELNO HRANENE,SPORT,NO ZA MOMENTA MISLQ 4E NAI PODHODQ6TOTO E DA HVANE6 TEN
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Abe tva ne e suvsem pravilno i daje pove4e si li4at kato po4ernee za6toto striite sa beli i sediat kato beleziПървоначално написано от marina star
Ina4e ne znam s kakvo 6te i pomognat razdelnoto hranene i sporta da si mahne striite.
![]()
Momi4e ne se pritesniavai.Pove4eto momi4ete(puk i niakoi mom4eta) imat strii niakude po tialoto si i nikak ne e fatalno.S priatelia mi spim zaedno ot 1 godina i 4ak onzi den my napravi vpe4atlenie 4e imam.Puk i kato izbeleiat hi4 ne si li4at.![]()
marina star
kato neznae6 ne govori.. kato se izpe4e te se vijdat o6te pove4e osobeno ako sa ot belite