.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Боза

Guest

Боза

hora ot bozata debelee li se .. kolko kalorii e

Guest
    брашно и захр - много ясно, че се качват мазнини. Това е баси гнусната работа. Особено, ако го комбинираш с някоя мазна баничка - перфе.
    Това е закуската на Жизел Бюндхен

Guest
    alele ujas .. ne sam predpolagala DD

mnoo obi4am boza s bani4ka mmm.ot bozata rastat cici ili pone taka sym 4uvala.ama se debelee

Guest
    ot bozata samo dupeto raste!!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Най-добре е да се избягва бозата.. а това,че растат гърдите от нея не е вярно.По-скоро дупето както вече казаха
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

ку-ку
    Guest
    от бозата растат само цици мойте отде са а и не съм дебела \/ само 200 кг

Много ясно.Сигурно от 4ти клас не я пия...

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Не знаех, че се дебелее от бозата ... Ъъъ, повече никога няма да близна такова нещо!!! (А колкото до растежа на циците-пробвайте с желирани бонбонки! )

дебелее се и още как

Guest
    За растеж на циците пробвайте да ги търкате с тоалетна хартия. За растежа на задници явно помага.

още от утре по4вам!
    мамооо иимаме ли тоалетна хартия???

Цитирай Първоначално написано от dream_girl_13
    Не знаех, че се дебелее от бозата ... Ъъъ, повече никога няма да близна такова нещо!!! (А колкото до растежа на циците-пробвайте с желирани бонбонки! )
    аз пък не мисля че желираните бонбонки помагат ям секи ден по 1 пакетче мн ги обичкам ако наистина помага требва да се зареда в нас със желибончета

Guest
    ot boza dupe ne debelee samo cici rastat slu6aite kvo vi kazvam....ot malka si piq bozata ne e mnogo vkusna ama ima efekt ot neq sega sam 45kilograma na 14 godini sam i gradnata mi obikolka e 80sm ....piite boza efekt ima

аз пък съм на 13, не пия боза и мие 86

Това,че от бозата ти расте бюста,е пълна глупост.Бозата е много калорична,ако не искаш да станеш дебела,по-добре не я пий.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е па най-накрая някой да каже нещо смислено! Що си мислите, че като погълнете един галон боза ТОЧНО циците ше ви пораснат ?! Уфф

Град
    In the corner of my mind ...
    Естествено, че се дебелее!
    `There is just too much that time cannot erase ...`

ГЪРДИ ОТ БОЗАТА НЕ РАСТАТ!!!

Guest
    ot boza dupe ne debelee samo cici rastat slu6aite kvo vi kazvam....ot malka si piq bozata ne e mnogo vkusna ama ima efekt ot neq sega sam 45kilograma na 14 godini sam i gradnata mi obikolka e 80sm ....piite boza efekt ima
    dano da si prava 6tot az sym na 14 i sym si ploska e i imam kompleksi dokato moita best fr i tq e na 14 ako q vidite prosto bihrte q ubili za da imate kato neinite cici off nzz 6te probvam s boza ako nqkoi ima de predlojeniq kak da mi stanat cicite po golemi da mi pi6e a moje i skype da dam ms predvaritelno

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Unfaithful Baby
    dano da si prava 6tot az sym na 14 i sym si ploska e i imam kompleksi dokato moita best fr i tq e na 14 ako q vidite prosto bihrte q ubili za da imate kato neinite cici off nzz 6te probvam s boza ako nqkoi ima de predlojeniq kak da mi stanat cicite po golemi da mi pi6e a moje i skype da dam ms predvaritelno

със силикон и аз съм така но вече се примирих а с бозата нищо не ми порасна нито дупето нито циците..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ей добре че е тая тема да се сетя че не съм пила боза отдавна...са си взех 2 бутилки...бяха яки

Голям фен
    Бозата няма нищо общо с растежа на гърдите... какви са тия глупости

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Е па най-накрая някой да каже нещо смислено! Що си мислите, че като погълнете един галон боза ТОЧНО циците ше ви пораснат ?! Уфф
    taka e....

Аз не пиямного боза,защото не ми е толкова вкусна.
    Прави се дупе и расте бюста пък
    който не знае,от бозичката се дебелее и помага за развитието на гръдната обиколка.
    Не се чудете защо бюста на циганките е толкова голям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си