hora ot bozata debelee li se .. kolko kalorii e
брашно и захр - много ясно, че се качват мазнини. Това е баси гнусната работа. Особено, ако го комбинираш с някоя мазна баничка - перфе.
Това е закуската на Жизел Бюндхен
alele ujas .. ne sam predpolagalaDD
mnoo obi4am boza s bani4ka mmm.ot bozata rastat cici ili pone taka sym 4uvala.ama se debelee![]()
ot bozata samo dupeto raste!!!!
от бозата растат само цицимойте отде са а
и не съм дебела \
/ само 200 кг
![]()
Много ясно.Сигурно от 4ти клас не я пия...
Не знаех, че се дебелее от бозата ... Ъъъ, повече никога няма да близна такова нещо!!!(А колкото до растежа на циците-пробвайте с желирани бонбонки!
)
За растеж на циците пробвайте да ги търкате с тоалетна хартия. За растежа на задници явно помага.
още от утре по4вам!
мамооо иимаме ли тоалетна хартия???
аз пък не мисля че желираните бонбонки помагат ям секи ден по 1 пакетче мн ги обичкамПървоначално написано от dream_girl_13
ако наистина помага требва да се зареда в нас със желибончета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot boza dupe ne debelee samo cici rastat slu6aite kvo vi kazvam....ot malka si piq bozata ne e mnogo vkusna ama ima efekt ot neq sega sam 45kilograma na 14 godini sam i gradnata mi obikolka e 80sm ....piite boza efekt ima![]()
Това,че от бозата ти расте бюста,е пълна глупост.Бозата е много калорична,ако не искаш да станеш дебела,по-добре не я пий.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Е па най-накрая някой да каже нещо смислено! Що си мислите, че като погълнете един галон боза ТОЧНО циците ше ви пораснат ?! УффПървоначално написано от Анонимко
![]()
Естествено, че се дебелее!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
dano da si prava 6tot az sym na 14 i sym si ploska e i imam kompleksi dokato moita best fr i tq e na 14 ako q vidite prosto bihrte q ubili za da imate kato neinite cici off nzz 6te probvam s boza ako nqkoi ima de predlojeniq kak da mi stanat cicite po golemi da mi pi6e a moje i skype da dam ms predvaritelnoПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Unfaithful Baby
със силикон![]()
и аз съм така но вече се примирих
а с бозата нищо не ми порасна нито дупето нито циците..
![]()
ей добре че е тая тема да се сетя че не съм пила боза отдавна...са си взех 2 бутилки...бяха яки![]()
Бозата няма нищо общо с растежа на гърдите... какви са тия глупости![]()
Аз не пиямного боза,защото не ми е толкова вкусна.![]()
Прави се дупе и расте бюста пък![]()
който не знае,от бозичката се дебелее и помага за развитието на гръдната обиколка.
Не се чудете защо бюста на циганките е толкова голям![]()