- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли ?
Момичета,харесвате ли ученолюбивите момчета?Нестава въпрос за зубар.
ем не виждам нищу лошо...стига да не са от онея задръстени зубари...просто да са момчета, които успяват да балансират м/у ученето,приятелите,семейст вото и т.н.Аз познавам само едно такова момче...
Да обичам срещу мен да стои интелигентно момче,но не и някакъв зубър които да говори само за училище....![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
da osobenno tiq deto vmesto da me 4ykat si y4at yroka po geografiq sa mi slabost............Първоначално написано от glymo14
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Не виждам нищо лошо.По-добре от някой,който не може да каже 2 верни изречения на кръст![]()
da ti kaja ima mom4eta s koito predpo4itam da pravq neshta deto ne iziskvat mn govoreneПървоначално написано от summer flower
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
За сметка на това изискват добра координация.Виж ако човека е математик....Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
mm da spored men sa sladki za6toto v dne6no vreme si4ki se pravat na gazari i taka dr ipakvat pove4e
pak se sreshtame....az ne razbiram nishto ot matematika oba4e....nqmam protiv matematicite.ako sa dobri s koordinaciqta.....Първоначално написано от w0sh
![]()
това коя тема подред е дали харесваме или не нещо в човек.айде спрете се де има различни хора-едни харесват други не харесват,точно както има и такива които притежават дадени качества и такива които не притежават.а и не разбрахте ли че човек може да се влюби и в някой тип момче което довчера е наневиждал.спрете се с тия глупави теми
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
и какво ще прави това интелигентно момче ,ще води интелигентен монолог ли ?Първоначално написано от Polinkaaaaa
П.С Не се обижай ,всичко е в кръга на шегата [-o<
еми ако седи срещо тъпо момиче(каквото не съм аз )може и да си води монологПървоначално написано от conrad
![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Намери си акробат или жонгльор....Дано ти свършат работа...Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Аз пък обичам, приятно ми е да говоря с момчета, които имат няква обща култура, а не само в устата да им са цици и футбол...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ами зависи от момчето, приятеля ми е такъв и определено ми харесва така![]()
ne ne te vse trenirat i pro4ie.mersi za predlojenietoПървоначално написано от belerofone
Стигаме до следното обобщение....Искаш мълчалив но полово неувяхващ и издръжлив тип , който да е с теб нон-стоп и да не си учи географията вместо да те чука....Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Съкровище отговора на мечтите ти е ТУРБО ЗАЕК-БОБЪР-СЕКВОЯ-ВИБРАТОР модел 8000 с въртящ момент 50 000 оборота в минута....
Поздрави...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
az govoreh teoriti4no.ina4e si imam edin ymen,polovo neyvqhvasht,24-godi6en batko koito poradi vazrasta si e nadrasnal yrocite po geografiq.i toi si mi e savsem dostata4en,povqrvai mi!!!!Първоначално написано от belerofone
![]()
[quote="Polinkaaaaa"]Да обичам срещу мен да стои интелигентно момче,но не и някакъв зубър които да говори само за училище....[/qut]
И аз така си мисля
(
Че какво му е лошото??![]()
Даже е по хубаво..![]()
is my religion
Хубаво е да учи, няма лошо, но не бих тръгнала с момче, ако той постоянно ще ме пренебрегва заради това, не си струва.
естествено,че харесвам умни момчета...няма да тръгна с някой мухъл дет не знае колко прави 2 по 2...![]()
Категорично Да..може би щот до ся смао с идиоти и тъпанари съм ходила..но мн се възхищавам и се кефя на момче което знае поне малко колкоот мен и за него живота не е поредното напиване и напушване...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
emi da moje..predpo4itam go pred nqkoi totalen tupanar :P
.!.