.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен
    Да,но ако оценките не са най-важното нещо в живота му!!!А иначе харесвам интелигентни момчета,а не кухи манекени...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Разбира се, не ми трябва някой дето не може да си запомни името. В крайна сметка връзките ми не са основани само на секса, от време на време трябва и да можем да си кажем някоя и друга приказка.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Blab
    "Ученолюбиви"?
    Които седят в междучасието и решават задачи?Такива не.
    Които имат акъл в главата си, умеещи да водят интелигентен разговор? -Нямам нищо против!

ami az predpo4itam u4enoliubivite.. tova sa treti vid mom4eta koito s malko usuliq uspqvat da izkarat otli4ni ocenki i imat mn iinteresni hobita (za hora koito li4no poznavam: beatbox , skate, kitara, motori, koli, obi4at mn da reshavat sudoko kakto i az priqtna kompaniq sa, obi4at da hodqt op kupon4eta i da se zabavlqvat no vsi4ko e s mqrka, orientirane ii 4esno kazano slushat predimno grupoi kato LP i Evanescence - punk, trance, metal i elektro)

еми да защо пък не не е важно дали учи много или не дали е готин или не.Важното е на теб да ти харесва самия човек

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ае такива сте пълни шматки пък вие... какво ли ще правите с умно момче ми обяснете...
    Ако вески път получавам по 1 лев, като чуя думите: "ОлеЛЕлел щяха да ме оставят по математика/биология/физика/химия/български, ако не бях преписала/учителката не се беше смилила над жалките ми знания..."
    Щях да си взема цяла кооперация на центъра на София...
    - Всички авто-части на едно място!

ami da haresvam gi daje mn za6to i da ne e zubar pa i tfae tupo da hodi6 s nekoy zadrusten koyto ne zn kfo da ti kaje ama da e hubavec az predpo4itam obiknoven no s akul v glavata

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Ученолюбив - все ми е тая, от него си зависи дали ще учи и сполучи. Обща култура и Коефициент на ингелигентност, който не е отрицателно число - задължителни критерии.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ооооооххх !!! Като кажете така и ... Не може да се преценя каквото и да е само по 1 критерий, особено човек!!! Кога ще го проумеете това?!?!?!?!?!?!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз като съм ученолюбив (познатите да мълчат) защо нямам мома?
    Нямаш време да и обърнеш внимание
    ♥ ♥ ♥

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe stiga ste pitali kakvi mom4eta haresvame!!!!!!ima kupi6ta takiva temi!!
    e,dobre,ako ti kajat kakvi haresvat,ti bi li tragnal da se pravi6 na takav,kakavto ne si?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

хора има си и средно положение и да чука и да е човек на място
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Re: Харесвате ли ?

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Момичета,харесвате ли ученолюбивите момчета?Нестава въпрос за зубар.
    Едно от най-печените и луди момчета в моя клас взима стипендия.
    Клик ми (:

Много обичам умните момчета! Е, не да са някакви вундеркинти (не че има нещо лошо), а такива, които са компетентни по повече теми, имат си свое мнение, което отстояват... аве да може да проведеш един качествен спор с тях. Иначе няма лошо да си ученолюбив, ако е в границите на нормалното.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,хубаво е да общуваш с умен човек.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Да,и то много.Предпочитам умнички и природно интелигентни,отколкото тъпи надувковци.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Зубъри не харесвам. Харесвам интелигентни хора с интереси.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си