.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Романтика

обичам романтиката.. да.. но да не е прекалено не винаги ми е приятно примерно да седим на кея да гледаме залеза (или звездите .. все там..) и да си говорим някакви сладки неща

Мега фен Аватара на koalka
    Не я харесвам чак толкова, защото все пак доста изтъркано се получава понякога.Но нещо нестандартно би ми харесало.

Аз съм голяма романтичка... Това лято например 1 момче ми направи невероятна изненада - трябваше да ходим на заведение, но вместо това той ме заведе на 1 отдалечено място на плажа. Беше украсил жсички скали край нас с рози и свещи и наистина беше невероятно красиво... Никога не си бях представяла, че някога ще ми направят такъв подарък

Голям фен
    Положително \/
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Аз си признавам че съм романтик.Преставям си да водя жената която обичам на романтични места и да прекарваме заедно времето си.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    За мен романтиката е част от самата любов.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си