малко ми е странно че пиша във форум и ще ми отговарят на въпросите хора без да ме познават и без да знаят за вразката и жиеота ми..но съм адски отчаяна..с моя пр сме от 3 години..разделя ли сме се да..но наистина се обичаме..мн хубави и лоши моменти сме имали с него..но сам по влиубена от всякога..а той е толкоз безразличен.мн ме наранява..той живее негов си живот..аз мой си.излизаме вечер само на по едно кафе след тва ме изпраща и тръгва на някъде с неговите приятели.мн се е променил..има нови приятели наркомани с които излиза..той почна да се напуква често и това също ме тревожи.има профил във сайт за запознанства редовно се зарибява и ми казва че боло само бъзик.от 2 месеца само се караме...дори в момента не сме се чували 2 дни.не мога да го зарежа въпреки че ми се иска.на него му е добре така..никъде не ме зима с него..не знам какво прави с кой е ..нямам му мн вяра.ама знам че ме обича...той каза че не знае защо прави сичко това само знае че ме обича.бяхме се разделили но на 2 ден ме потърси той с обещание че ще се промени.да..но за 4дена беше тва..ся е пак същия.чудя се кво да правя..изгарям от желание да му се обадя..но ми намразна да давам сичко от себе си и да му се моля и да му падам в краката...може би и това го напраи толкоз силен..щот му паднах в краката.но ме е страх че ако го зарежа ще е краят..а не мога без него..липсва ми ужасно.много се страхувам да не го загубя..но той не ме прави щастлива а тъкмо обратното..но го обичам и за тва търпя..само и само съм с него (