hey hora..dnes mi se sluchi neshto,koeto mnogo seriozno me nakara da se zamislq...
bqhme na parkinga,tykmo da poteglim..i doide edno krasivo,rusichko momichence,na dve plitki,sladko oblecheno,okolo 17-18 godishno,koeto vidimo razigravashe teatyr:''sega mi mina izpita,ne znam kak se e sluchilo,ama mi otkradnaha parite i prosto ne sym ottuk i nqma kak da se pribera vkyshti,razbirate li,trqbvat mi 3.20 ...dryn-dryn,takiva'' prez cqloto vreme 'reveshe' (abe neskoposan teatyr)...no..da ti se svie dushichkata..mychno ti stava nali kato go gledash tova momichence..znaesh,che te lyje,znaesh,che si prosi parite,shtoto tehnite sigurno sa q izgonili ottqh i nqma otkyde da vzeme pari za droga..i vypreki tva i dadohme..sled koeto dori da se zamisli prosto drypna parite ot rykata...i s dovolna usmivka se iznese..vse edno ne q vijdame....bez da kaje nishto...
chudq se...kak moje da nqmash gram dostoinstvo..da se predadesh na narkotika..da te vladee taq zavisimost...molq se nikoga da ne popadna v takava situaciq..no znam,che tova si zavisi ot men,a az ne bih predala sebe si..Vie nqkoga prinizqvalili ste se dotolkova, ?
A popadali li ste v takiva situacii kato dneshnoto mi prejivqvane?