.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Парна баня

Hora nqkoi moje li da mi obqsni kakvo pradstavlqva parnata banq za kakvo se izpolzva i kak stava mersi predvaritelno.ai ako moji si6ty taka da mi kajite kakvo izpolzvate sled tova 6te ste zlatni

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не зная дали ще ти помогна, но при мен помага -
    запарвам лайка (брана в Балкана ), после взимам кърпа и си я слагам на главата, така че като съм наведена над съда с лайката, да мязам на шатра. Стоя така известно време (много е приятно) и после си измивам лицето, след това с хладка вода го изплаквам (за да се затворят порите) и се мацам с някакво хидратиращо кремче. Помага ми адски много срещу черните точки

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Plovdiv
    и аз по същата формула, само че слагам каквито билки ми паднат или пакетчета чай, стоя 5-10 мин. После с чиста кърпичка стискам там където има пъпки или черни точки, после горещ душ в банята, ексфолирам се с утайка от кафе, измивам лицето със студена вода и мажа с крем... изисква време, но ефекта е супер

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    и аз по същата формула, само че слагам каквито билки ми паднат или пакетчета чай, стоя 5-10 мин. После с чиста кърпичка стискам там където има пъпки или черни точки, после горещ душ в банята, ексфолирам се с утайка от кафе, измивам лицето със студена вода и мажа с крем... изисква време, но ефекта е супер
    Трябва да го пробвам това кафе, доста хубави работи съм чувала.

Как точно се прави тази легендарна ексфолация с кафе?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Parna banq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hora nqkoi moje li da mi obqsni kakvo pradstavlqva parnata banq za kakvo se izpolzva i kak stava mersi predvaritelno.ai ako moji si6ty taka da mi kajite kakvo izpolzvate sled tova 6te ste zlatni
    ne6to kato saunata,edna stai4ka s kamenni pei4ici,t.e to si4ko si e ot kamak vutre ili ne6to podobno na kamak,samo 4e ima para koqto predizvikva potene,i se poti6 dosta pove4e ot kolkoto pri saunata,no da ti kaja ne se otslabva ot tfa potene,tfa e samo za pro4istvane na porite,na kojata i taka,polezno e da se xodi,saunata e po vredna ot parnata banq,no se pak ne prekalqvai,az ni6to ne polzvam sled neq,prosto se izkupvam..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Захарен памук

Re: Parna banq

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne6to kato saunata,edna stai4ka s kamenni pei4ici,t.e to si4ko si e ot kamak vutre ili ne6to podobno na kamak,samo 4e ima para koqto predizvikva potene,i se poti6 dosta pove4e ot kolkoto pri saunata,no da ti kaja ne se otslabva ot tfa potene,tfa e samo za pro4istvane na porite,na kojata i taka,polezno e da se xodi,saunata e po vredna ot parnata banq,no se pak ne prekalqvai,az ni6to ne polzvam sled neq,prosto se izkupvam..
    Аз все още си мисля, че това, дето го описа, си е сауна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си