- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- раници/чанти/папк/найлонови чантички
с кое от изброените ходите на даскало?[/quote]
с чанта![]()
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ами в 6 клас бях с една много яка 4антаОба4е,сега ще съм 7 клас и не знам дали ще си намеря хубава,като тази(тя се скъса
)
С найлонови торбички , даже съм си ги подбирала![]()
със сак!!!
Me6ka razbira se. tiq 4anti deto si pobirat himikalkata po diagonal i pregunata tetradka sa bokluci. i e super selqndursko da hodi6 s plik na u4ili6te. kato 6te se pravi6 na guzar pone nqkva 4anta si vzemi
Чанта![]()
Винаги съм ходил с чанта...с плик рядко но и това се е случвало![]()
и аз така преди, но сега си взех куфар за новото даскалоПървоначално написано от CoBRaSTyLе
![]()
с чанта... е когато имам малко часове предпочитам папка![]()
Понеже в една друга тема никой не ми обърна внимание пиша и тук: я кажете от къде мога да си купя чанта от онея с дългите презрамки ли както там му се вика, дето са до бедрото..до към 60лв
еми миналата година само на торбички я изкарах, ама ся ще си купя чанта![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Зелена с голяма кукла на неяПървоначално написано от Polinkaaaaa
![]()
Първоначално написано от great_mari
С чанта :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С чанта с някакви надписи по нея.Но за тази година-ще буда 7-ми клас литературата е много дебела,така че може да търся друга чанта.
С една тетрадка в джоба, при специален случай може и с плик.