- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- раници/чанти/папк/найлонови чантички
Няма смисъл.Първоначално написано от lilit_666
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от punkrock
Напротив, има смисъл. Ако искате и бельо + обувки може да ви дадат. В езиковите гимназии в Пловдив им дават само по една вратовръзка. Радвайте се, че не са ви дали дрехи и за надолу. Стига сте ръсили глупости.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
най добре да утидеш без нищо![]()
Първоначално написано от AFT
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Защо се заяждаш ? Какъв ти е проблема ?Първоначално написано от AFT
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не се заяждам, просто казвам.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
С хиикал в джоба и тетрадка в ръката.
С найлонова торбичка ми е най-удобно. С раница не мога да си се представя![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
В началото и края на годината - с плик, защото няма ного какво да се носи. През останалото време с раница....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Раничка :P А в края на годината с много мъничка чантичка![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
С дамска чанта![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
С торбичка или чанта и много рядко с папка
s damska chanta L.V
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
мешка
ami hodq s 4anta ili s ranica ... puk i taq godina kolkutu u4ebnici 6e imame![]()
До сега чанта ама тази година мисля раница
Ми ходя с кфото ми скимне зависи как съм облечена само няколко пъти съм ходила с торбички защото ми бесхе скъсана чантата(тогава ползвах само 1) . Тея торбички са селска работа ,абе я се замислете торбичката се дава да си занесете стоката от магазина до вкъщи и хората да видят кфо сте си купили.Не да носи6 плик на Версаче например и вътре наблускани 4тетрадки с по 10 листа и 2 страници от учебник.
И аз така!Та искам да питам...ако можете да ми кажете каде има готини ранички,че нещо не мога да си харесам!?Първоначално написано от FuCk LoVe
![]()
С чанта![]()
зависи каква искаш бих ти препоръчала Sabotage,Rip Curl,SLSПървоначално написано от Анонимко
![]()