- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- раници/чанти/папк/найлонови чантички
С раница или с чанта през рамо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
чанта попринцеп..........но зависи както ми скимне...някой път и със 1 тетрадка...............
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
li4no az hodq s 1 tetradka !
аз ходя с няколко карирани листа и химикал
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
mi za sega vse o6te sum s rani4ka .. sq si vzeh nekva po muni4ka
ama mrazq da gi mukna v ruce tiq tetradki
До сега с раница, но тази година, може би с мешка.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Раница.
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
minalata godina hodih s edna 4anta prez ramo i kato imah pove4e 4asove teje6e ujasno i kato si ya slagah imah 4uvstvoto 4e ramoto mi 6te se otkusne ujasno be6ene gi preporu4vam na nikoy teya
sya taya godina mislya da si vzema nyakfa udobna \
/
От 2 години ходя на училище с найлонова торбичка![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И с 4-те обичам да си ходя|с раница отдавна сигурно вече 2 години не ходя| Ама най-много обичам да ходя без нищо..ей тей..да отида на гости на даскалото..нещо като подарък на даскалите
![]()
![]()
![]()
Walk go home boy...
С раница![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
do sega s ranica,ama mislq da si vzema nqkva qka 4anta ili me6ka....nz o6te
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Ми различно раница или чанта,понякога папка,но плик-никога.![]()
чанта или ,ако съм на тренировки напрао сака , понякога не си правя труда да нося нещо имам дълбоки джобове![]()
![]()
s1s si4kite izbr0eni rayti s1m x0ila na daskaly...ama nai gylqma klasika si ystafa 4antata ili teq tyrbi4ki![]()
![]()
tfa be6e yt meneeПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
научи се да пишеш ,а в случай ,че просто се правиш на интересна ....НЕ СИ...,както и да е аз до сега с раница ,но си взех чанта за тая година![]()
ai plz samy nedei da ma y4i6 kak da pi6q... a? as yt mn time si pi6q tka...ne si ti 4yeka k0ity da me y4i!k? ai i ne se zaqjdai p0e4e.....Първоначално написано от find_m3
![]()
предпочитам да ходя с малка дамска чанта за документи, портфейл, два химикала и парфюм и една папка за каквито материали имам да нося. ако трябва да мъкна повече неща, ходя с мешка.
с раница булдозер
с чанта