- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- раници/чанти/папк/найлонови чантички
Ами май съм писала, ама не съм сигурна. С една раница. Торбички или нещо, което трябва да нося в ръка, не мога да понасям (пък и винаги го забравям някъде). Така че съм си с раничката. Една бяла, с черно дъно и панда на нея.
Много пъти са се късали дръжките, много пъти съм ги шила (и то са се късали само тази година
), ама продължавам да съм си с нея
![]()
Спортна раница за всички неща дето имам вътре - фентъзи книги, карти ( норамлни и колекции) един грамадни слушалки един скицник много моливи и тънкописци няколко бутилки може би у4ебници абе всичко дет се сети човек :P
All I hear is "Burn!
С чанта.![]()
Чанта,но май ще се наложи да си купя раница,защото багажа идва в повече.![]()
![]()
Различно ... според зависи колко неща нося,чанта,раница или найлонова торбичка,случва се със всичко ...![]()
az hodq s zelena 4anta s 4erep otpred dosta e golemi4ka poneje makna ne samo tetradkite a i u4ebnicite![]()
ami predi hodih s 4anta ,no tazi godina sam 7 klas i s ranica![]()
![]()
чанта,но някой път и с мешка![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
С няйлонови пликчета
Но понякога, когато имаме доста разказвателни предмети/физкултура ми се налага да мъкна повече покъщина и ходя с мешка (избягвам я, защото връзването и отвръзването ми отнемат доооста време)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ходя с черна,не много малка чанта на Корн!Удобна е! :P
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Ходя или с чанта, или с торбичка. Чантата ми е тип месинджър и я нося, когато съм по-спорта. А найлонките всеки път са различни и малки, но ми събират всички.
Сега мисля да си взема новата чанта от Грация, не тази лачената, а тази от Януари 2008.
чанта
ami ima6 predvid smuknatite ranici li deto ti pokrivat dypeto? takava moje6 da si naprai6 ot vsqka edna prosto oduljava6 prezramkite no ne vsi4ki ranici sedqt xybavo po tozi na4i moita starata mi 4anta be6e ot rip curl namira se v ccs -1 etaj ima i na grafa no c ccs 6e go nameri6 po lesno a sega6nata mi e ot sls nz kak da ti obesnq kude e imam edna poznata ima mn qka ranica ot podleza na ndk no nz sig sum za sls i rip curl tam sa xybavi :PПървоначално написано от ^Santra^
i az nosq ranica moita sa e edna mn dobra :PПървоначално написано от Анонимко
С чанта и много си я харесвам![]()
![]()
с найлонова чантичка ходя на даскало :P
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
пликче..практична раута..
Ми с квото ми падне...![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
хода с чанта но не с такива чанти дето само тлефона мога да си събера вътре а по големи и мн яки![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.