- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За моми4ета
Питах се,моми4ета вие ходите ли на у4илище лакирани?Ако ''да'' то с какъв цвят лак?Аз ходя с безцветен или много светъл,но има моми4ета от моя клас,които ходят с 4ерен или 4ервен...лилав![]()
![]()
пхахахахааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
w00w i kvo ot tva ?!
Еми каквооо?!Интересно ми еПървоначално написано от CoBRaSTyLе
поне да беше написала нещо по-свястно от тва ''пхахахахаааа''
![]()
da hodq s lakkav cvqt.....emi razli4no
![]()
![]()
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing
Да и аз ходя с лак и аз различно някога безцветен или някав друг. :P :P :P
(
Ам с черен,въобще не ми пука кво ше ми кажат учителите![]()
ъъъ...мнеее не ходя с лакНямам време да си слагам
:P Инач4е и на мен не ми пука от даскалите
![]()
Az ne hodq s lak![]()
slagala sam si 1,2 pati bezcveten i tova e![]()
![]()
моето "пхахаха", зайо, определено е по-смислено от твоя въпрос.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
разбира се, че всеки си ходи както си иска. не виждам кое е странното в това съученичките ти да се лакират![]()
не,аз не казвам,4е е страмно.Просто питах кой ходи с лак :PПървоначално написано от CoBRaSTyLе
нека си ходи който,както иска,аз нямам нищо против.
![]()
CoBRaSTyLе i az mislq kato teb ...kfo zna4enie s kaf lak 6e xoi6 deba...se taq spored toaleta...xaxaxa![]()
![]()
![]()
Ами да ходя.. ама рядко щото ме мързи да се лакирам(понеже не мога мн добре.. и се нещо омазвам
)
Слагам си по светли цветове.. защото само такива имам.. но иначе и с червено и черно бих отишла.. не ми дреме..![]()
is my religion
миналата година в началото когато имах хубави нокти всеки ден си правех някакви шарки по тях... розово бяло черно.. както си искам си ги правех.. ох тези времена ми липсват.. но сега тъи като нямам вече дълги и хубави нокти сиг ще си ходя нелакирана
![]()
Жълти, червени, розови, бели, черни, сини, кафяви, безцветни, с цветенца, с цифрички, с уснивки, с най-различни мотиви по тях, дори с изкуствени... много обичам да се занимавам с ноктите си.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
дам...еми нз аз ся шсъм 7 клас и миналата година бех някфо чалгаджииче и ходих с някфи розови пумии а тая год се промених (слава богу [-o< ) и ся хода с черен винаги а сигурно и в даскало ша хода с черен задължителноо !!!черното ми е любим цфят
И ПОДЧЕРТАВАМ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ТЪПА ЧАЛГАДЖИЙКА!!!!!!!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми естествено че ходя лакирана според-зависи с какво съм облечена наий-вече.Иначе зависи какво ще ме прихване и как ще се лакирам ходя си както искам![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Да, ходя лакирана. Не мисля, че това е нещо похвално, но пък не е и неправилно. Всеки решава какво да прави. А за цветовете - използвам лакове във всякакъв цвят, не се ограничавам в по-светли цветове, например, а и едва ли учителите обръщат внимание на маникюра на възпитаничките си.![]()
Ако искат и с оранжев ще ходят бе, ко му е странното???Първоначално написано от SuNsEt
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
аз попринцип се лакирам със светли цветове най-много розовии на училище така ходя нямам проблеми
![]()
Обожавам оранжевите,зелените и жълтите лакове.
Червен или тъмно розов![]()