.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

За моми4ета

Питах се,моми4ета вие ходите ли на у4илище лакирани?Ако ''да'' то с какъв цвят лак?Аз ходя с безцветен или много светъл,но има моми4ета от моя клас,които ходят с 4ерен или 4ервен...лилав

пхахахахааааааа

Guest
    w00w i kvo ot tva ?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от CoBRaSTyLе
    пхахахахааааааа
    Еми каквооо?!Интересно ми е поне да беше написала нещо по-свястно от тва ''пхахахахаааа''

da hodq s lak kav cvqt.....emi razli4no
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Град
    nqkade v mraka
    Да и аз ходя с лак и аз различно някога безцветен или някав друг. :P :P :P
    (

sweet_marti
    Guest
    Ам с черен,въобще не ми пука кво ше ми кажат учителите

Guest
    ъъъ...мнеее не ходя с лак Нямам време да си слагам :P Инач4е и на мен не ми пука от даскалите

Az ne hodq s lak
    slagala sam si 1,2 pati bezcveten i tova e

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    пхахахахааааааа
    Еми каквооо?!Интересно ми е поне да беше написала нещо по-свястно от тва ''пхахахахаааа''
    моето "пхахаха", зайо, определено е по-смислено от твоя въпрос.
    разбира се, че всеки си ходи както си иска. не виждам кое е странното в това съученичките ти да се лакират

Град
    пхахахахааааааа
    моето "пхахаха", зайо, определено е по-смислено от твоя въпрос.
    разбира се, че всеки си ходи както си иска. не виждам кое е странното в това съученичките ти да се лакират
    не,аз не казвам,4е е страмно.Просто питах кой ходи с лак :P нека си ходи който,както иска,аз нямам нищо против.

Guest
    CoBRaSTyLе i az mislq kato teb ...kfo zna4enie s kaf lak 6e xoi6 deba...se taq spored toaleta...xaxaxa

Град
    Варна
    Ами да ходя.. ама рядко щото ме мързи да се лакирам (понеже не мога мн добре.. и се нещо омазвам )
    Слагам си по светли цветове.. защото само такива имам.. но иначе и с червено и черно бих отишла.. не ми дреме..
    is my religion

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ходя си лакирана в различни цветове.Не ги подбирам да са само светли... не се съобразявам нещшо с даскалото и учителите ако за това питаш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

миналата година в началото когато имах хубави нокти всеки ден си правех някакви шарки по тях... розово бяло черно.. както си искам си ги правех .. ох тези времена ми липсват.. но сега тъи като нямам вече дълги и хубави нокти сиг ще си ходя нелакирана

еми да лакирвам си се....с всякакви цветове

Жълти, червени, розови, бели, черни, сини, кафяви, безцветни, с цветенца, с цифрички, с уснивки, с най-различни мотиви по тях, дори с изкуствени... много обичам да се занимавам с ноктите си.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

дам...еми нз аз ся шсъм 7 клас и миналата година бех някфо чалгаджииче и ходих с някфи розови пумии а тая год се промених (слава богу [-o< ) и ся хода с черен винаги а сигурно и в даскало ша хода с черен задължителноо !!! черното ми е любим цфят
    И ПОДЧЕРТАВАМ ВЕЧЕ НЕ СЪМ ТЪПА ЧАЛГАДЖИЙКА!!!!!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми естествено че ходя лакирана според-зависи с какво съм облечена наий-вече.Иначе зависи какво ще ме прихване и как ще се лакирам ходя си както искам
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, ходя лакирана. Не мисля, че това е нещо похвално, но пък не е и неправилно. Всеки решава какво да прави. А за цветовете - използвам лакове във всякакъв цвят, не се ограничавам в по-светли цветове, например, а и едва ли учителите обръщат внимание на маникюра на възпитаничките си.

Град
    Dreamland Varna

Re: За моми4ета

Аз ходя с безцветен или много светъл,но има моми4ета от моя клас,които ходят с 4ерен или 4ервен...лилав
    Ако искат и с оранжев ще ходят бе, ко му е странното???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    СофиЯ
    аз попринцип се лакирам със светли цветове най-много розови и на училище така ходя нямам проблеми

Обожавам оранжевите,зелените и жълтите лакове .

Червен или тъмно розов

миии да ходя...къде със по тъмен къде със телесен ама си ми е добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си