.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Град
    Непостоянно
    mi mai ve4e minah cvetovete na dugata bazik ma seki den si hodq s lak i kvo
    .!.

Еми аз се лакирам,ама рядко.Използвам всякакви цветове и не ми пука за даскалите А пък и те не са тръгнали да ме гледат с какъв лак съм

аз винаги си ходя лакирана на даскало,даже и в часовете си се лакирам и до са никой нищо не ми е направил

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Лакирвам се предимно в тъмни цветове, най-вече в черно.. Въобще не ме интересува, че ходя на училище така. Важното е на мен да ми харесва, а другото което е - едва ли някой индивид ми се е загледал в лака..
    You are broken, I can fix you...

Guest
    Ходя сякак и в черно (мн ме кефи),розово,понякога си правя декорацийки и изобщо кот ми хареса и не ми пука от аскалите,а че то трябва ли

Guest
    xaxaxx s kyv cvqt li hodq mi s vsqkakyv s kakyvto mi hrumne e to ne 4e mn redovno hodq na u4ili6te no kato otida nikoi ne mi se mesi kak sym oble4ena ili lakirana!

Guest
    az hodq s 4erven 4eren rozov i ponqkoga s frenski manikiur

Re: За моми4ета

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Питах се,моми4ета вие ходите ли на у4илище лакирани?Ако ''да'' то с какъв цвят лак?Аз ходя с безцветен или много светъл,но има моми4ета от моя клас,които ходят с 4ерен или 4ервен...лилав
    Рядко ходя с лак,ама това е само,защото ме мързи да се лакирвам,а и нямам много време.Иначе ходя с всякакъв лак-черен,зелен,жълт,розов и досега не са ми правили забележка.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Аз винаги ходя както ми харесва и до сега никой нищо не ми е казал.Е,не включвам злобните подмятания на определени хора,ама не смятам,че си заслужава да се променям заради някой,който само завижда.Важното е човек сам да се харесва,пък мноо важно кво мислят другите :P

Град
    Und3RGrounD
    lakirvam se da...sus 4erno..i do sega problemi ne sum imala ot strana na daskalite..i dano da nqmam
    Stoplight lock the door..don't look!Backundress in the dark..and hide from you..all of you!

Повече от фен
    мен ме мързи да си слагам лак..пък и имам навика да го изчоплям...иначе не виждам нищо лошо в това да се ходи с лак..

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    sofiq
    abe ti v koi vek jivee6 dnes vseki se lakira i to s nekvi wow cvetove hodim grimirani daje ha s bezcveten lak (rofl) stigabe

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    abe ti v koi vek jivee6 dnes vseki se lakira i to s nekvi wow cvetove hodim grimirani daje ha s bezcveten lak (rofl) stigabe
    живея в който си искам век И аз се гримирам като ходя на у4илище и се лакирвам.Не съм казала,4е 4ерния лак е странен или ,4е не трябва да се слага ,както си мислят някои по-нагоре писали Не съм казала,4е е лошо да си лакирана нито ,4е според мен е странно!Просто питам.Да всеки си ходи както си иска на у4илие,аз нищо не съм казала.Защо вси4ки си мислят,4е имам нещо против ходенето на у4илище с какъвто и да е лак?!?!Да готино е, не успорвам

Ходя налакирана, но не се лакирам с точно определен цвят лак, според зависи. Даже когато имам време се гримирам. Не мисля, че е ненормално да ходиш на училище налакиран или нагримиран.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Лооол,чудо голямо.Ходя с лак,чиито цвят ми харесва.Залагам предимно на розови,златисти и сребристи лакове с различни оттенъци.До сега не са ми правили забележки.Има и такива,които идват и с червен,черен,бял лак и всичко си е ок.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi da,hodq lakirana..samo s 4erno i 4erveno ne sam probvala o6te
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ами, бих отишла с много светъл лак или с безцветен и не ми пука кво ще ми кажат учителите или приятелите
    98% от младото българско население слушат чалга. Ако си от тези 2%, коита не я слушат, сложи това в подписа си!

Ходя си налакирана нй-чест с нещо по сепло и светло все пак съм на даскало а не на дискотека.нещо безцветно или розовко нещо много светло синъо или зелено(бебешки цветове)или перлени.

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Ааа, не не ходя с лак по простата причина, че си гризкам ноктите... Много лош навик, ама какво да се прави. Но дори и да имах хубави нокти, нямаше да ми пука от училителите и щях да си си лакирам както си ща! Ама едва ли ще се намери някой учител, който да обърне внимание на цвета на ноктите....

Преди даскалите ни се караха,ако ходим с някъв по-фрапиращ цвят ама аз и без тва не обичам много-много да се лакирам...а и си гриза ноктите...

dream_girl_13
    МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 1:07 pm Заглавие:
    Ааа, не не ходя с лак по простата причина, че си гризкам ноктите... Много лош навик, ама какво да се прави. Но дори и да имах хубави нокти, нямаше да ми пука от училителите и щях да си си лакирам както си ща! Smile Ама едва ли ще се намери някой учител, който да обърне внимание на цвета на ноктите....

мдаааа и аз съм така
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Да,с 4ерно най-често

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Понякога ходя на училище лакирана,но с бледи и светли цветове,не толкова крещящи...те не са за там
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

почти винаги ноктите ми са лакирани.... най-често в черно, розаво, оранжево, червено понякога, буркат или безцветен....понякога си правя и шарки ама аз съм мързел и това е рядкост. За даскалите хич не ми дреме, ще си се лакирвам както си искам, ноктите са си мои.

Ами с черен си ходя,то какво?Такива курви има в моя клас,па учителите нищо не им казват.Не съм метълка,ама си харесвам черния лак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си