- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За моми4ета
mi mai ve4e minah cvetovete na dugatabazik ma seki den si hodq s lak i kvo
![]()
.!.
аз винаги си ходя лакирана на даскало,даже и в часовете си се лакирам и до са никой нищо не ми е направил
Лакирвам се предимно в тъмни цветове, най-вече в черно.. Въобще не ме интересува, че ходя на училище така. Важното е на мен да ми харесва, а другото което е - едва ли някой индивид ми се е загледал в лака..![]()
You are broken, I can fix you...
Ходя сякак и в черно (мн ме кефи),розово,понякога си правя декорацийки и изобщо кот ми хареса и не ми пука от аскалите,а че то трябва ли![]()
xaxaxx s kyv cvqt li hodq mi s vsqkakyv s kakyvto mi hrumne e to ne 4e mn redovno hodq na u4ili6te no kato otida nikoi ne mi se mesi kak sym oble4ena ili lakirana!![]()
az hodq s 4erven 4eren rozov i ponqkoga s frenski manikiur
Рядко ходя с лак,ама това е само,защото ме мързи да се лакирвам,а и нямам много време.Иначе ходя с всякакъв лак-черен,зелен,жълт,розов и досега не са ми правили забележка.Първоначално написано от SuNsEt
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Аз винаги ходя както ми харесва и до сега никой нищо не ми е казал.Е,не включвам злобните подмятания на определени хора,ама не смятам,че си заслужава да се променям заради някой,който само завижда.Важното е човек сам да се харесва,пък мноо важно кво мислят другите :P
lakirvam se da...sus 4erno..i do sega problemi ne sum imala ot strana na daskalite..i dano da nqmam![]()
Stoplight lock the door..don't look!Backundress in the dark..and hide from you..all of you!
мен ме мързи да си слагам лак..пък и имам навика да го изчоплям...иначе не виждам нищо лошо в това да се ходи с лак..
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
abe ti v koi vek jivee6 dnes vseki se lakira i to s nekvi wow cvetove hodim grimirani daje ha s bezcveten lak (rofl) stigabe
живея в който си искам векПървоначално написано от simba007
И аз се гримирам като ходя на у4илище и се лакирвам.Не съм казала,4е 4ерния лак е странен или ,4е не трябва да се слага ,както си мислят някои по-нагоре писали
Не съм казала,4е е лошо да си лакирана нито ,4е според мен е странно!Просто питам.Да всеки си ходи както си иска на у4илие,аз нищо не съм казала.Защо вси4ки си мислят,4е имам нещо против ходенето на у4илище с какъвто и да е лак?!?!Да готино е, не успорвам
![]()
Ходя налакирана, но не се лакирам с точно определен цвят лак, според зависи. Даже когато имам време се гримирам. Не мисля, че е ненормално да ходиш на училище налакиран или нагримиран.![]()
Лооол,чудо голямо.Ходя с лак,чиито цвят ми харесва.Залагам предимно на розови,златисти и сребристи лакове с различни оттенъци.До сега не са ми правили забележки.Има и такива,които идват и с червен,черен,бял лак и всичко си е ок.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mi da,hodq lakirana..samo s 4erno i 4erveno ne sam probvala o6te
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами, бих отишла с много светъл лак или с безцветени не ми пука кво ще ми кажат учителите или приятелите
![]()
98% от младото българско население слушат чалга. Ако си от тези 2%, коита не я слушат, сложи това в подписа си!
Ходя си налакирана нй-чест с нещо по сепло и светло все пак съм на даскало а не на дискотека.нещо безцветно или розовко нещо много светло синъо или зелено(бебешки цветове)или перлени.
Ааа, не не ходя с лак по простата причина, че си гризкам ноктите... Много лош навик, ама какво да се прави. Но дори и да имах хубави нокти, нямаше да ми пука от училителите и щях да си си лакирам както си ща!Ама едва ли ще се намери някой учител, който да обърне внимание на цвета на ноктите....
Преди даскалите ни се караха,ако ходим с някъв по-фрапиращ цвятама аз и без тва не обичам много-много да се лакирам...а и си гриза ноктите...
![]()
dream_girl_13
МнениеПуснато на: Пет Сеп 14, 2007 1:07 pm Заглавие:
Ааа, не не ходя с лак по простата причина, че си гризкам ноктите... Много лош навик, ама какво да се прави. Но дори и да имах хубави нокти, нямаше да ми пука от училителите и щях да си си лакирам както си ща! Smile Ама едва ли ще се намери някой учител, който да обърне внимание на цвета на ноктите....
мдаааа и аз съм така![]()
Всичко което се случва на Земята е написано на Небето
Понякога ходя на училище лакирана,но с бледи и светли цветове,не толкова крещящи...те не са за там![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
почти винаги ноктите ми са лакирани.... най-често в черно, розаво, оранжево, червено понякога, буркат или безцветен....понякога си правя и шарки ама аз съм мързел и това е рядкост. За даскалите хич не ми дреме, ще си се лакирвам както си искам, ноктите са си мои.![]()
Ами с черен си ходя,то какво?Такива курви има в моя клас,па учителите нищо не им казват.Не съм метълка,ама си харесвам черния лак.![]()