- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За моми4ета
4ерен,4ервен,зелен,сив,син,р зов,ме6ан,оранжев това е така се нося аз из у4или6те
![]()
Харесвам ноктите си и често се лакирам.Обчиам по-искрящите цветове - черно,червено/което тая година явно излезе много на мода/,цикламено и т.н. Щом нашите не ми правят проблем кой ги пита даскалите?!?!
Ами лакирам си се и то най-редовно.Ммм цветове...зависи от цвето но дрихите,но най-често се лакирав с светло розово,светло лилаво и едно такова като морковено\
/
Аз не се лакирвам мн мн, но имам фр коит ходят лакирани!
Да, ходя си с лак , черен , без проблеми. Мисля , че отдавна е отживелица да ти правят проблем за това.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
какво значение има цвета !?
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
e otdavna sa minali vremenata kuat daskalkite mogat da ti kajat kfoto i da e za lakirani nokti..taka 4e ne trea da te ebe.. az hoa s 4erveno rozovo a u
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
ходя с какъвто си искам. какво, да не съм в малките класове да ми пука? ноктите ми винаги са мн дълги. Обичайните цветове са: черни, яркочервени, яркорозови, неоново жълти, тъмнозелени, крещящолилави. Може и неоновосини. Нещо такова.Първоначално написано от SuNsEt
И от какво значение е лака ? Аз например си ходя с всякакъв с черен , червен , розов .. според зависи тоалета .. Никой не е в правото си да ми казва как да се лакирам.. Стигат ми забележките за облеклото чат пат..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ммм да ходя си лакирана почти винаги,в каквито си искам цветове и не ми пука..и с черен и с червен също съм ходила![]()
haha leleee horaaa na vas samo uchilishte vi e v glavataa....da az hodq s lak...razlichen cvqt...i svetal ...hodila sam i s tymno cherven abee izobshto tva nqma nikfo znacheniee....ne mi puka nito ot daskalite nito ot nishtyy![]()
Аз мога!
Vinagi sam lakirana!Imam strahotni nokti i se lakirvam s vsqkakvi cvetove
ходя си лакирана, в правилника на училището не е опоменато специално...така, че никой няма право да ми каже нищо...![]()
те някои съученички си ходят полуголи, мен за лака ще ми правят проблеми...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ноктите ми не са никак здрави и затова по принцип много рядко се лакирам на ръцете, но не мисля че има някакъв проблем да ходиш на даскало с лак - една от приятелките ми например ходи с всякакви цветове и рисунки и в това няма нищо лошо![]()
Изгори, за да светиш!
НЕ..По простата причина,че си ям ноктитеи нямам..иначе у нас имам над 50 различни цветове лакове..ако имах нокти и с ярко зелен щях да ида
..пак и на кои му дреме?
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз,краката са задължителни,като няма друго каквоПървоначално написано от LofYou
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
emi zavisi ot cveta na drexite mi:nqkolko dena se obli4am po-svetlo,i sam sas svetal lak,kato sam ,,tamna":s tamen i taka...![]()
попринцип си слагам 4ерен и отгоре на некфи цвет4ета си ги прафа..но ся не6ту ме марзи яко и не ми е хи4 до лак и си ходя само с заздравител![]()
Laka mi e spored drehite,bezcveten ne polzvam po skoro 4eren ili sivkav no ako drehite sa mi 6areni...i cvetni slagam i po zaka4livi lakove...
A ti koi klas si ta zadava6 takav tap vapros?!1-2ri klas?!
6toto v 4-ti momi4etata ot moq klas me razpitvaha kak taka na6e mi davat da se lakiram![]()
не!!!
лак си слагам само лятото...що и аз не знам! на даскало най много един заздравител да си сложа!
ami obiknoveno sam s 4eren lak no ponqkoga slagam i drugi cvetove
ami obiknoveno sam s 4eren lak no ponqkoga slagam i drugi cvetove
![]()