Имам една приятелка, с която много се обичаме и сме в доста интимни отношения, които обаче сме се съгласили да пазим в тайна от повечето хора, а когато не сме сами да се държим като най-добри приятели. Когато сме само двамата /или с още 1-2ма "избрани" хора/ се целуваме прегръщаме и т.н. Когато сме сред приятели пак е яко щото само си лафим /често само помежду си, като изключваме другите от разговора / и си хвърляме някви "влюбени" погледи. И това е супер, нали, и двамата сме доволни и щастливи. Обаче има някои неща, които супер много ме озадачават и ме карат да се замислям в/у наще отношения.
1. В 50% от случаите когато не сме заедно и я питам какво /ще/ прави, с кои ще излиза и т.н. и тя ми вика нещо от сорта "ми ще си лежа", или "ще готвя не-знам-си-какво"... и аз я питам "и тва ще го правиш 5 часа така ли?" и тя "ми да" и после "като свърша ще ти звънна"". и аз нали си викам, че щом ми казва сигурно е така... После обаче разбирам от някой друг че е била навън с някой приятел, или с класа си или нещо друго... И просто не мога да си обясня защо ме лъже, или по-скоро зашо премълчава. И двамата знаем че ако ми каже ще е мн по-добре, и аз ще съм спокоен и ще и имам доверие, щото знам че ми казва истината, и тя няма да се чувства оплетена в някакво кълбо от лъжи и "премълчавания". Онзи ден ми казва че не била спала цяла нощ, щото е ревала. И аз ест я питам загрижено "за какво си ревала", и тя "ми няма значение" и продължавам да я питам и убеждавам да ми каже, но тя: "не". А предишния ден ми беше казала че съм един от малкото й "истински" приятели. Е какъв е тоя истински приятел, с който не искаш да споделяш... И сега аз естествено си мисля че е ревала заради бившия си/с който не ходят от почти 1 година, и тя твърди че го е забравила, но явно не е!/ и ми става супер ама супер гадно.
2. Тя общо взето всеки ден се събира с приятелите от квартала й в едно мазе, където нали някво мн мизерно, ама от друга страна е яко, щото се познават от деца и се събират да си лафят, гледат телевизия, играят карти некви такива... и нали и аз от време на време ходя, щото те са някви пичове и е весело с тях. Обаче всеки път когато отида там, ама абсолютно всеки път, тя се държи с мене някво супер тъпо, в смисъл нито си говорим както по принцип, нито нищо. Само от време на време ни се засичат погледите. Примерно тя нито веднъж не е седнала до мене /шото то има един диван там където се събираме/ Все сяда до някой друг, и нещо се закача с него и му се лигави. Вчера примерно седим аз и другия и най-добър приятел на дивана и има още 1 свободно място, и тя нали идва и аз и правя място да седне, тя обаче си взима някъв стол и сяда на него. След малко идва един друг и сяда до мене на дивана. Веднага след това тя вика на тоя другия й най-добър приятел "мръдни моля те да седна до тебе, щото тука не ми е удобно" и сяда до него, а то е някво сгъчкано, и са се "гушнали" едва ли не, само нещо си говорят и се хилят, тя му шепне нещо на ухото, по едн овреме той й вика на майтап "уф, аре махай се че ме нервираш" и тя отвръща "ми добре намери си друга", и само нещо се закача с него, докосва го и т.н. А на мене нито грам внимание, една дума не ми е казала. и да отбележа че 30мин преди това, двамата с него са били някъде заедно за 2-3 часа, като тя ми беше казала преди че щяла да си седи у тях щото има гости. И аз съвсем логично оставам с впечатлението, че тя има с него същите отношения каквито и с мен/за интимностите става въпрос, а и не само/ което просто ме убива, защото си мислех че съм "по-слециялен" за нея, а се оказва че не само че не съм по-специялен, но дори че тя предпочита други хора пред мен.
ПП. Той междудругото я харесва, и междудругото тя му е правила стрипийз по скайп през уеб камерата. Има два вариянта. Единия е този който тя ми го е казала - че го чувства като брат, и че стриптиза му го е правила щото се е била разлигавила. Склонен съм да го приема, но това също е мн тъпо, щото в такъв случай тя се проявява като супер наивна, щото колкото и "като брат" да й е, все пак е момче /и то доста загоряло, да ви кажа честно/, което я харесва, а при този случай приятелството за него е на заден план и той ще се възползва от нея, ако тя му разреши... Другия вариянт е тя да знае че той я харесва и да му удовлетворява някои от мераците и да го пазят в тайна, така както е и с мен.
И сега се чудя тия неща аз ли си ги въобразявам... каква е истината? Защо не се чувства сигурна да споделя с мен? Защо с други хора се държи точно така както се държи и с мен?
бтв тя вчера забеляза все пак че нещо не съм на кеф и ме пита кво ми е и аз и казах че утре /т.е. днес/ ще и кажа, и сега се чудя всичко това да й го кажа ли, или само някои неща, или нищо да не й казвам и да се правя че всичко е наред.
Не ви моля на всяка цена за съвет, въпреки че няма да откажа, просто исках да си подредя мислите и да споделя с някогао. Благодаря искрено на всеки който е стигнал до тук и не се е озадачил до самоубийство от тази.... история