Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
Ей много се объркаха хората откакто има интернет, мислят си че може да се обичат през скайп или mIRC или някви си сайтове и просто няяямам думи. По темата защо не се поставиш на нейно място - тя си има приятел и щом е с него значи го обича, 2 пъти тактично ти е казала че не иска да излиза с тебе под предтекста че има работа ... не знам какво повече очакваш от нея .. не бъди егоист научи се да гледаш и през очите на другия !!!
Ми все си мисля ,че ако толкова държеше на приятеля си нямаше да се регва във флирт4е и вместо или да не ми отговори или просто да ми пише мерси ,ми казва колко съм бил сладък. [-o<
опаа я чакай малко, струваш ми се бая заблуден, какво като си има приятел и край, вече е негова покорна жена да ама не ... ако иска и във всички сайтове за запознанства ще се регва .... щом иска, то няма общо с приятеля хич ...
Що се отнася до тва "колко си сладък", тя може да те смята за сладък и без да иска да бъде с теб, на най-добрият ми приятел доста пъти съм му казвала "какво сладурче е" без да искам да имам нищо повече от неговото приятелско отношение .....