.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Всички възрастови групи имат добрите и лошите си страни. Младо гадже(на под 17 години) се хваща, за да я пориш. Това си е закон божий. Освен това телата им са в по-добра кондиция от тези на каките им, любопитни са, обичат да експериментират. Тези качества компенсират изцяло липсата на интелектуални и емоционални качества - поне за месец-два. След това на дневен ред идва следващата. Така е устроен света.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Всички възрастови групи имат добрите и лошите си страни. Младо гадже(на под 17 години) се хваща, за да я пориш. Това си е закон божий. Освен това телата им са в по-добра кондиция от тези на каките им, любопитни са, обичат да експериментират. Тези качества компенсират изцяло липсата на интелектуални и емоционални качества - поне за месец-два. След това на дневен ред идва следващата. Така е устроен света.
    Това е закон при животните, при хората.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    аве.. аз пък никога не бих тръгнала с по малко момче от мене... а иначе не виждам нищо лошо ако едно момиче на 12-13 мисли като по зрял човек, защото ги има и такива.. всяко правило си има изключение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Хах!На един от бившия ми клас му се чудеха как ходи със седемнайсет-годишна (тогава бяхме 7-ми клас) а това направо ми звучи извратено.Тя да не е педофилка?

А по темата-моМче с по-малко момиче е почти закон.Сестра ми се омъжи за мъж,9 години по-голям от нея и се разбират прекрасно,но момИче с по-малко момче-НЕ!
    Ne moga da razbera kakwo protiw imash. Az hodq s momiche, koeto e po-golqmo s 1 godina ot men i se razbirame prekrasno.

Град
    40 Miles from the Sun
    Мдам, и аз не бих тръгнала с по-малко момче. Хм, даже не бих се занимавала с по-малко момче. Та, то аз съм малка, пък какво остава за него ... Но е съвсем нормално момчето да е по-голямо с 1/2/3 години от момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си