.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

crazy_tamzi
    Guest

ei ora spored vas normalno li e ...

hora odobrqvate li tva 4e y4ebnata godina 6te po4va na 15 toest sabota ko my pre4i na toz ministar ni odalji vakanciqta s dva dena nestiga 4e 6a se ma4im cqla godina kato gre6ni dqvoli 4e o6te i na 15 6a po4vame nz ama az misql pak ba6 na y4ebniqt den da ne odq ama ima o6te vreme ako e pravilno 6to i ako ne e pak 6to 4akam rulezzz

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Голям зор видях, докато ти прочета поста

Така е решено и точка.

Не очаквай някой да ти отговори, че одобрява това решение, но какво можем да направим? Да си лаем, че не било правилно?! Няма смисъл... Пък и какво толкова?! Ще отидем за 1, максимум 2 часа, няма да висим цял ден Миналата година дори, доколкото си спомням, престоят ми в училище на 15ти беше не повече от 35-40 минути, е, голяма работа

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Според мен става въпрос за традиция, не толкоа че така иска министъра.Рпието е на 15ти да е 1вият учебен ден и така трябва да бъде.Кофти тръпка че е събота.А и който иска да ходи, който не...негова си работа.не ми допада че е събота но кой ли ме пита
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Аз не го одобрявам ама и да го кажа туй нищо няма да се промени.Пак в 9.00 ще бъда в двора на даскалото.

Град
    Варна
    Еи чуек.. научи се да пишеш...
    Така като те гледам.. за тебе на 1-ви тряа да почне учебната година..
    Голя работа.. като почва на 15.. да не би да умреш??? Един ден.. кво толкоз щи стане.. ще ни държат.. час и половина най мн както всеки път и ще си ходим... какъв е проблема не разбирам??
    И както един пост.. горе.. това е традиция.. както се чукаш на Велик ден с яйца.. така и на 15 тряа си на даскало (ейй къв пример дадах само )

Аз почвам.. на 1-ви.. ама не се оплаквам нали..?

И още нещо.. тая тема е излишна.. има достатъчно др такива!!!!
    is my religion

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    тоя министър въобще не му дреме за нас Но да ви кажа 4есно,въобще не ми дреме кога по4ваме

2 dena,s tqh i bez tqh
    golqma rabota,4e ni vikat v Sabota

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FRIEND_1
    2 dena,s tqh i bez tqh
    golqma rabota,4e ni vikat v Sabota
    Абсолютно....два месеца ваканция сега за два дни ще се циганим...пък и събота е работен ден, 7 ще се отработва

Въпросите си по темата можеш да задаваш тук http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121002 и не забравяй, че заглавията на темите трябва да са написани на кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си