- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт или... ?
запознах се с едно момче,което супер мн ми харесва.но нзм какво да правя с него.въобще не съм срамежлива бих казала никак...но нзм сега какво ми стана.той си е за малко тук,както аз и ми е е само за летния флирт..нзм дайте някоя идея , че нзм как да постъпя.плсс без упреци ..какво бихте направили на мое място? благодаря предварително![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не се впускай мн, че ще ти стане кофти.. като си тръгне![]()
Ама се пак напрай си кефа.. щом те радва бои-чето![]()
is my religion
ne moje po princip da ne te e sram,pak sq izvednaj hop i aide.....6tom ti e za flirta ne se sramuvai be,nqma za kvi
Пускай са в боя кво са чудиш![]()
![]()
Нападай смело, пък квото става да става![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не се впускаи мн в приключението...прави си кефа там за няколко дни и това е всичко
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Е тва е приказкаПървоначално написано от sladko_dete
=D>
давай смело напред без колебания дори да не излезе нищо ще ти остане хубав спомен от тва лято или ще има много да се смееш на тези кахъри след време![]()
Правилен отговорПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
tochno taka mn zabavleniq kato si otide otide shte imash spomenche malko shti e gadno ama shti mine i gotovo![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Действай ..... но не се увличай щом е само за лятото и той ще си замине. Не му мисли мн, просто едно флиртче.![]()
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Първоначално написано от _Blue Light_
![]()
So free
Може би бих излязла с него, така и така сигурно няма да сте заедно(нищо не се знае, но ти описа така нещата), поне направете така, че да ви е хубаво.
Първоначално написано от sladko_dete
Това е
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Еби го суров, че да го ебеш после хрускав \Първоначално написано от отчаяната
/
^ Тфа мойто мнение де... Забрайх да са пиша.
Ти си некъф интелектуалец!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
Пофлиртуваите може и секс да правите и тфа е но не се впрягаи
Fitness Forever
Да, страхотно ще е. Ако той е на половин век, а ти на почти 13, защо не?Първоначално написано от TIMEX
Страхотни неща се получават! Може да си родите енот!
Дейба маа му, пак забравих да са пиша.
Тавай мойту да знайте.
Инак... ИБИ ГУ МА!
Саму флирт...После ще ти е мачно за негу..!!!
Мечтите са безкрайни..