.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Bъзможно ли е

1н въпрос: Може ле да съществува връзка когато ви дели голямо разстояние, например различни градове. Питам щото ся ходя с един от Варна от 2дни а аз живея в Пловдив.

Град
    V mechtite si
    Ако има как да се виждате да напълно възможно е...мойта връзка също е такава аз уча в града в които е моя приятел но сега не се виждаме мн често понеже сме ваканция...
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

може. аз съм в българия, а приятелката ми е в испания. често си пишем, като даже, се целуваме по интернет... почти като на живо е, но не точно. нашата връзка е много щастлива, скоро ще се чукаме за първи път - пак по интернет! всички сме много щастливи! :P

Град
    L.A. \ Moscow
    много си саркастична! ама такава любов е нереална според мен!
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    По принцип да, но твоята е невъзможна.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не знам ...

не може...
    нямам повод да сънувам....

Ми зна4и мойта слу4ка е такава: запознах се по скайп с моми4е от друг много дале4ен град(около 400 км) и си допаднахме страшно и тръгнахме нали(по скайп) и сега се разбрахме да ходим заедно на море и вси4ко беше то4но.Срещнахме се и си прекарахме няколко наистина невероятни дни но после ... трябваше да си отиваме ве4е и немога да ти опиша колко гадно ни беше направо ужас...няколко дни постоянно заедно и сега пак тези 400 км много е смазващо и гадно
    Така 4е връзка по скайп(или от разстояние) пове4е НЕ или трябва да сте близко един до друг или по добре не опитвайте

не може.... аз ме прияха студенка и се местя у варна..с моят се разделихме заради тва..по принцип съм от велико търново...но нямам избор каф е смисала да се ограничавам и тох да трепери по цяла седмица каде съм с кой съм...се пак съм студенка....не може аз имах една врзка подържах я 6 месеца той беше в чужбина но всичко пропадна след като се прибра макар че година бяхме заедно...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    СофиЯ
    Мии може. Моето момче пък е от Пловдив,а аз съм от София :P И ние се запознахме чрез интернета. \/ И си допаднахме много.

Sweet__baby
    Фен

Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 10:38 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Мии може. Моето момче пък е от Пловдив,а аз съм от София И ние се запознахме чрез интернета. И си допаднахме много.
    Да може и аз сам така ама колко 4есто се виждате ?

хаиде стига на всяка страница има поне по 1 такава тема .. пишете си там...

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=123319
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...ght=razstoqnie
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...ght=razstoqnie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си