.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Проблем с колонките,по-точно субуфера..хелп..

здравейте та имам колонки като тези http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwBQ&dur=303] и тази по-голямата субуфера не работи,твае от няколко месеца ама аз чак сега видях мислех си че може да е щото си инталнах седмицата наскоро ама ги пробвах ги на друг комп и пак си работят само двете малки бас няма питах една дето уж разбира от компове и тя ми вика напрово ги метай в кофата....каже кво да прааа а и тия си ги взех скоро преди около 6 месеца са да казвам на наще че искам нови пак ше четъттт.... затва хелп плссссс

свързах ги с телефона и с мп тройката и не работят а кви подробности искаш, питай???

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    На сервиз го караи, ако можеш сам си прегледаи схемите на усилвателя в субуфера
    начи майнах капачето или там като се казва на субуфера и има едно метално кутийка и тя е нагрята мисля че това е баса или там как се казва ддз абе бате нищо не разбирам от тия работи и...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Имам същите от 4 години съм нямал проблеми. Единственото е ,че кабела на пищялките ми е малко накъсан и там онова дет се усилва и намаля звука със буксите за слушалки и микрофон, крушката не бачи, ама като ми прекъсне едната пищялка малко мърдам кабела до това и се опраа. Иначе виж пак отзаде има едно за въртене ,усилване-намаляне на баса , виж там да не е намалено...

Ако ще си купуваш ново, купуваш си един усилвател 100вата и некав говорител 250 вата деме това ще са реални към 80-100 вата правиш една кутийка, вържиш кабелите и се кефиш , а пищялките от логитеча си ги остай,само резни кабела на говорителчето на буфера и ги изолирай...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ако е нещо по платката, може да ти го оправят за някой лев. Носи го на сервиз ама имай предвид, че на много места взимат 20 кинта за диагностика, дори и да не ги оправят (за това твойта позната ти е казала да ги мяташ в кофата)
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

еми е нормално е да се искат пари, отидох само един кабел да ми оправят че не исках аз да го правя и ми взеха 5 лева само за смяна на конектор на адаптерче е то и кабеля сменят де, но кабелът съм си го купувал аз. то 5 години(най-малкото!) не се учи за тоя дет духа.

абе кво ше се занимавам да ги носа я ми ги оправат я не, разгледах ги днеска в техномаркета и си харесах тези http://www.technomarket.bg/products/...rce-presto-5-1 мнения,препоръчайте ми някой най-много до 100 кинта искам да са 2,1 или 5,1

Препоръчвам ти Logitech x-530, още по-добрия вариант за Logitech x-540, ама трудно се намират вече. И двата модела са малко над 100 обаче си струват
    Имаше и едни Creative 7.1, за малко над 100 кинта, те са направо уникални, но за тях е хубаво да имаш и звукова карта на Creative. До 200лв ще се обзаведеш с такава музика, че ще кънтиш с години. Бая парички са обаче инвестицията си заслужава, прецени си според джоба
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

да и аз тия си харесах ама са не искам пак да си зимам на logitech искам да пробвай някой други http://www.technomarket.bg/products/...amsung-s2-500b ето и тия си ги харесах ама те пък не са мощни

Ами ще те ориентирам към следните марки: Creative, Logitech, Philips, Luxeon.
    Последните са най-ефтини и мисля, че са китайки. Принципно гледах лошо на тях но една приятелка си беше взела Luxeon 5.1 и баса беше доста приличен като за 100лв.

пс. Разгледай повече търговци, не се опирай само на техномаркет
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

а ако си взема тези http://www.technomarket.bg/products/...rce-presto-5-1 ще трябва ли да си купувам звукови карти там и други глупости четох във форумите че можели да не тръгнат,ама аз ддз мойта звукова карта ква е..как да разбера?? хелп

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lion69
    а ако си взема тези http://www.technomarket.bg/products/...rce-presto-5-1 ще трябва ли да си купувам звукови карти там и други глупости четох във форумите че можели да не тръгнат,ама аз ддз мойта звукова карта ква е..как да разбера?? хелп
    Човек нали ти казах ко да правиш и то е най-сигурното вземаш си един нискочистотен басс говорител например Sony Xplod, правиш му кутия. Взимаш усилвател 100W на 8 ома и го свързваш с тока, с компа и със басс бокса демек говорителя дет си си зел и имаш стабилна бас музика. А пищялките от Logitech си ги използваш за високите чистоти . само от буферчето онова копче за баса усилване/намаляне го вартиш до края за намаляне на баса Успех .
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Човек нали ти казах ко да правиш и то е най-сигурното вземаш си един нискочистотен басс говорител например Sony Xplod, правиш му кутия. Взимаш усилвател 100W на 8 ома и го свързваш с тока, с компа и със басс бокса демек говорителя дет си си зел и имаш стабилна бас музика. А пищялките от Logitech си ги използваш за високите чистоти . само от буферчето онова копче за баса усилване/намаляне го вартиш до края за намаляне на баса Успех .
    бе не ми се занимава да купувам басове да права кутии... аз искам да си купа некви колони и да си ги свържа с компа тва е целата раота

MaGuSs и после като му кажеш да изчисли и стръмността на транзистора и да сметне тройния интеграл. човекът не може да осъзнае с каква аудио карта е

а за звуковата ката са ше прегледам документите от компа се някъде тря да пише ква е

Град
    Варна
    Бе да прави каквото си икса. Разбери каква ти е Соунд картата отиваш питаш в магазина дали ще се "съчетае" с тази соунд карта съответната система и давай парите..

Град
    Варна
    а за звуковата ката са ше прегледам документите от компа се някъде тря да пише ква е
    Пише го в програмата Everest !!!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Пише го в програмата Everest !!!
    Звуков адаптер Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] тва би тряло да е звуковата карта налии??

Град
    Варна
    да

е вие нали сте големите разбирачи не можете ли да ми кажете дали с тая звукова карта ше тръгнат колоните??

Ми ако ти е вградена на дъното (а тя вероятно е вградена), виж в google модела на дъното и там пише дали картата ти има 6 канала (5.1). Иначе пак ще свирят колоните, само че ако гледаш филми с HD качество няма да имаш съраунд
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    твойте май са калпави,един мой приятел имаше същите и каза че на 4-тия месец му се прецакали,по добре си ги смени с някакви от рода кинетикс,или нещо подобно
    Anyone can cook! Angel forever!

Град
    Варна
    Аз съм му казал какво да прави.Той да си решава.

Моите са същите като неговите,същата марка, и си бачат чак да заспи човек. Буфер и пищялки супер. Сега ще си правя упдате с някава каса ще донеса в нас и ще стане стабилна музиката. Не с това малкото 8 ватово говорителче ^^ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си