- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Neighbours from hell 3
Някой ще може ли да ми каже как да си инсталирам играта Neighbours from hell 3- In office? Изтеглих я, но нямаше инсталационен пакет[-o<
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Отвори го с DC++....
Incomplete..........
А откъде я изтегли? Ще дадеш ли линк? [-o<
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от Out Of Love`f
и аз ще помоля за линк![]()
Тая Neighbours from hell е направена от фенове- руска е, повечето,които са я играли казват, че само са скапали идеята на играта. Има я в замундата. Eто линк http://zamunda.net/details.php?id=83364
hora! ne si q teglete! super skapana e!
i az tui vikam![]()
тая игра я дръпнах и я изтърпях не повече от 5 минне ми хареса
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
az si q svalih ot zamunda!!!!!i e na ruski...no tva ne e problema a tova 4e ne mi se otvarq ili ako se otvori zapecva!!!!PLS KAJETE NEKAV DR. SAIT ZA FREE DOWNLOAD NA neighbours from hell !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
искаМ дА бъДа вЪздУха....зА дА не мОЖеш бЕз мЕн...иСкаМ дА бъДа сЛъНцЕто....зА да сЪм вЪв всЕки тВоЙ деН
осавяй я тая игра и намери живота!и без друго ''феновете'' найстина са се оляли.аз миналата година (лятната ваканция)я намерих в някакъв торент,ама забравих какъв
.като почнах да я играя малко не ми хареса(първо,защото е на руски,а аз изобщо не го знам,и второ,всичко беше гадно!!)и като стигнах на нивото с колата,направо се ядосах и я изтрих.има още една такава игра от същата поредица,и тя напражо за боклука.по добре се разтърси за 1-ва и 2-ра част,много са хубави,направо не се пукнах от смях.пък има и една немска,с едни овце,и тя много смешна(за над 12+ е!!).така че изобщо не се занимажаи с версия 3,съветвам те
![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()