- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нисък коефициент на интелигентност.
Забелязвам нещо странно, макар че съм регистриран едва от 2-3 дни в този форум - абе много хора с нисък коефициент на интелигентност пишат в този форум, какво става ?
Наркотиците ли не са качествени или по рождение са такива...
Визирам Актрис и Хихи.19. За съжаление съм добър и културен човек, и един от тези 2мата реши да се изгаври с мен, и се помисли за много интересен, но в същност само ми доказа колко е...съжалявам за израза - затъпяло по-младото поколение...Не искам да поставям всички под общ знаменател, но те убедително се справят с ролята на "идиотчета" без работа и с голямо количество въображение и за съжаление малко количество - сиво вещество.
И подканвам модераторите да действат по въпроса със келешите и идиотите, които пълнят форума с глупости и продължават да доказват своята глупост.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Модераторите не могат да направят нищо... Свобода на словото..![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
жалко, че форума не може да има фейс контрол - поне такива като тях нямаше да могат да ... акат във форума...
Хихи е един от малкото в този форум , чиито постове си заслужават четенето.
Поне да пишеха по темите..дори раздела не е този, в който трябва да пише той...А хората се радват на детски глупости...колко жалко![]()
Първоначално написано от Gabroveca
...E чак пък жалко.
И това го казва човек, който се заяжда за половите ти органи...Първоначално написано от Gabroveca
![]()
Нях нях нях нях нях!
Съжалявам, но не аз се представям за момиче, нали така ?
Да, но се представяш за момче, нали така?
Нях нях нях нях нях!
Няма ли в тази тема да се включи модератор..![]()
Не ти се хващаш на глупави номера и си бръснеш краката.
Идиот... и педал
НЕ се представям, аз съм си, и то доста по-порастнало от теб, не само на години ами явно и на акъл.
Не.. не.. не [-o<Първоначално написано от Анонимко
Нях нях нях нях нях!
Хм.. отде да знам, че не лъжеш...Първоначално написано от Gabroveca
Поредната гадна лъжица...
Нях нях нях нях нях!
Ако имаше модератори, които наистина да си вършат работата, такива детски истории като тези с имена Хихи.19 и Актрис х.Х нямаше да ги има тук.
Е само не разбрах какво като си бръсне краката в днешно време 90% го правят.Първоначално написано от Xixi1.9
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Мдам... Сигурно щеше да се наложи да си сменим никовете.Първоначално написано от Gabroveca
Пхахаха!Първоначално написано от thefreak
Нях нях нях нях нях!
Хихи1.9 не Хихи.19 ... Идиът иц а вершън нот а нъмбър!
Бръснеш си краката, а казваш, че ние сме лошите?
!!! ХОРА ТОЙ СИ БРЪСНЕ КРАКАТА!(И не го е срам... цъ цъ цъ)
Педал...
Освен това и идиот защото се хвана на номер направен от човек, който никога не е правил нещо такова преди.
Е как какво ... нали трябваше да постне тука... Според тебе защо тези палячовци влизат във форума точно след 12 ... Защото тогава младите админи си лягат , а попорасналите се занимават с други по-важни дела в този час![]()
kolko maka po toq svqt ne e realno![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Първоначално написано от Deskata_90
.... А мъжете били повече....
Може да е имала в предвид 90% от жените...Първоначално написано от Xixi1.9
Нях нях нях нях нях!
Хихи1.9 ще порастнеш някой ден и ще осъзнаеш, че трябва дори и да си миеш зъбите от време на време...
Явно мен поне са ме научили на хигиена като малък.
Ами в такъв случай, явно си си обръснал и главата... за да не е мръсна, де.Първоначално написано от Gabroveca
Нях нях нях нях нях!