.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ot4aqnata:((
    Guest

Дали ще помогне на цикъла ми?

az sum na 17 godini ot stara zagora i do sega mi e idvalo samo edin put v jivota .i dokato 4etqh temite za spe6nata kontracepciq mi hrumna 4e ako piq ne6to takova moje i da si normaliziram cikala .Nz dali e normalko purviq put da mi zakasnee s pet meseca no zapo4vam da se pritesnqvam .Molq vi kaje te mi dali spored vas e normalno i dali 6te e bezvredno ako piina edno dve takiva hap4enca [-o<

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

По-добре отиди на генеколог..

Супер фен
    Град
    Венера
    Просто иди на лекарчо.
    Защото пред хапчето, коео изришно е казано, че не бива да се пие безпричинно, повече ще ти помогне мозъчна трансплантация

Guest
    da no mn me e strah

Не,не пий хапчета за спешна контрацепция. Не се притеснявай,стават такива неща. Просто отиди на гинеколог да ти изпишат медикаменти. Има такива хапчета,които ще ти помогнат,но задължително трябва доктор да ти ги предпише,защото иначе рискуваш да получиш някой нежелан ефект!

Град
    Асеновград, България
    Отиди на гинеколог !
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    От какво те е страх? Бахти, аз даже се възбуждам като ходя на гинеколог Според мен хормоните ти не са балансирани, та най-вероятно ще те пратят при ендокринолог. Не е стлашно, споко

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

На 17 си а ти е идвало само един пат.. ЛоЛ..На всяка цена кажи на ваште и отиди на гнеколог..!Тфа н е нормално..нормалное да ти закаснява от 12-15 години..ама ти ди голяма..Отиваи на гинеколог на всяка цена..!!!
    Мечтите са безкрайни..

Фен Аватара на Mad&amp;Bad
    Град
    Където си искам!
    Ти добре ли си??? В началото предполагам, че е нормално да ти е нередовен, но както ти казваш ако пиинеш едно две пък съвсем ще ти се е** майката 100% няма да ти стане редовен. Това са средства за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ, а не ментови бонбони
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Guest
    mn blagodarq za burzite i smmisleni otgovori sega samo se o4akva ot men da subera smelost i da otida na lekar
    naistina mersi mn

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mn blagodarq za burzite i smmisleni otgovori sega samo se o4akva ot men da subera smelost i da otida na lekar
    naistina mersi mn
    Спокойно!
    Той не яде хора!
    Е... реже някви важни телесни части и се интересува от това, колко пъти си си бъркала от долу, но спокойно!
    Като реже пръсти после ги връща в торбичка.

Имаше един филм, дето една беше отишла на лекар, да се посъветва за първият си път и доктора я консултира нали...
    И понеже на гаджето й родителите му, бяха заминали. Та момчето... мамин син... и гепил на майка си някво бельо и помоли приятелката му да го облече и докато тя се обличаше в другата стая, доктора беше влязал и беше убил приятелят й и я изчака под завивките и после и нея заколи Лош, чичо доктор, какво да кажа....

Guest
    a we dano takiva ne6ta stavat samo po filmite 4e ima4e lo6o ni se pi6e

Супер фен
    Град
    Венера
    Ще видим, какво ще стане в този случай, ако авторката пише след прегледа

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    naistina mersi mn
    Спокойно!
    Той не яде хора!
    Е... реже някви важни телесни части и се интересува от това, колко пъти си си бъркала от долу, но спокойно!
    Като реже пръсти после ги връща в торбичка.

Имаше един филм, дето една беше отишла на лекар, да се посъветва за първият си път и доктора я консултира нали...
    И понеже на гаджето й родителите му, бяха заминали. Та момчето... мамин син... и гепил на майка си някво бельо и помоли приятелката му да го облече и докато тя се обличаше в другата стая, доктора беше влязал и беше убил приятелят й и я изчака под завивките и после и нея заколи Лош, чичо доктор, какво да кажа....
    Извинявам се за офтопика,но как се казва този филм?

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Отиди на гинеколог !
    !!!
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    В никакъв случей не пий хапчета! Просто отиди на гинеколог! Няма мищо страшно ако няма нещо друго от което да се притесняваш...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Никакви хапчета. Това не са бонбонки. Отиди на гинеколог!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Извинявам се за офтопика,но как се казва този филм?

Не помня, бях малка... Пък то и са,като не съм толко малка имената пак не ми се отдават много

схемата
    Guest

Re: Дали ще помогне на цикъла ми?

Цитирай Първоначално написано от ot4aqnata:((
    az sum na 17 godini ot stara zagora i do sega mi e idvalo samo edin put v jivota .i dokato 4etqh temite za spe6nata kontracepciq mi hrumna 4e ako piq ne6to takova moje i da si normaliziram cikala .Nz dali e normalko purviq put da mi zakasnee s pet meseca no zapo4vam da se pritesnqvam .Molq vi kaje te mi dali spored vas e normalno i dali 6te e bezvredno ako piina edno dve takiva hap4enca [-o<

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

лекарствата не са за да си праиш ташак с тях!!! ВСЯКА УПОТРЕБА НА ЛЕКАРСТВА ОТ ЗДРАВИ ХОРА В ЗЛОУПОТРЕБА!!! а и не бързай има време да текне квото ,от където и когато трябва

схемата
    Guest

Re: Дали ще помогне на цикъла ми?

Цитирай Първоначално написано от ot4aqnata:((

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

лекарствата не са за да си праиш ташак с тях!!! ВСЯКА УПОТРЕБА НА ЛЕКАРСТВА ОТ ЗДРАВИ ХОРА В ЗЛОУПОТРЕБА!!! а и не бързай има време да текне квото ,от където и когато трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си