- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оплашена
Днес докато се качвах към нас с асансиора той заседна и в асансиора имаше един батко и ме изнасили в асасиора после се изпразни в мене кажете какво да правя![]()
Опла4и се на домоуправителя, може той/тя да познава баткото и да го издадете на полицията![]()
(:
Не е ебавка сериозно е направо ми се плачи![]()
+1Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Вярно беше ми приятно ама![]()
Първоначално написано от Mad&Bad
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
тогава кво се оплаквашПървоначално написано от Анонимко
![]()
шшшшшшшшш тихо ся не се прави на мод вярно е ебавка признавам си ама тихо да не чуят другитеПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
че тоя пак задрастения форум кога е бил популярен ?Първоначално написано от 50cent
![]()
Много е гадно, когато някой се ебава с нещо толкова отвратително като изнасилване... Аз не бих посмяла да се ебавам така, вярвам в съдбата и кармата :Р
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
наистина 4овек не трябва да се шегува с такива неща(изнасилване, забременяване...). Ако ще е ебавка трябва да е нещо невинноПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
(:
Айде сега а кой искаше да се пусне подобна темаПървоначално написано от MeTal_HeArT
![]()
![]()
просто думите й ме накараха да се замисля ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
(:
Много смешно-няма що.Айде стига сте пускали тъпи теми.
I ROCK!!!!!
РУДЕ!!!Първоначално написано от Rocko_perka
Първоначално написано от Анонимко
ХАХАХАХА...аз пък докато вървях по стапалата ме сгърчи една кака и ме наеба![]()
Толкова лъжеш,че сама си вярваш!
Само да вметна че се пише уплашена
Не е хубаво да се шегуваш с такова нещо, защото може един ден да ти се случи...
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Стига с глупостите.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!