- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора кажете става ли диетата?
zna4i neznam ama sega ot utre po4vam na den 6e qm samo po kiselo mlqko i mnogo plodove .. hodq na fitnes po 3puti v sedmicata 6te otslabna li taka
oh dano 4e ve4e nz kfo da praa .. ve4e sam mnogoo zakruglena .. a ina4e se tup4a s plodove po cql den 6toto kato ne qm ni6to i me hva6ta6 besnite ta se tup4a s plodove a ot tqh ne napulnqvam nali 4e ve4e ne sam sigurna ot kfo sam tolko debelaaa![]()
това са много опасни работи .. помисли си пак
да знаеш, че отваряш вратата към анорексията, а един приятел получи слепване на червата
да, ще отслабнеш.
няма да свлиш много мазнини, а повече мускул.
ще си върнеш килограмите щом започнеш отново да се храниш нормално.
em togava kak da svalq mazninite bqh re6ila hap4eta da zimam ama tfa taq otrovaaaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
пий гореща преварена водакарай колело
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Просто хапвай по малко и не яж мн мн тестени и сладки боклуци![]()
popitai li4niq silekat i toi 6te ti prepor14a podxodq6ta za teb dieta![]()
Тва наистина е мн опасно да започнеш да ядеш почти нищо изведниж..
Хмм нз по-добре да отидеш на диетолог..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ти че ще отслабнеш, да.. ноо после пак ще напълнееш!Просто намали храната, не яж сладко и тестено, и спортувай!
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
vij kfo az svalih 13,14kg za 8 mesecada ti kaja 4e 6te toslabne6 mn s plodovete i kiseloto mlqko i posle 6te ka4i6 kilogramite otnovo..
![]()
![]()
taka4e kakuf e smisala?moga da ti dam edna dieti4ka ama pi6i LC ili naprao na skype-monika3948
6e ti obqsnq nqkoi raboti
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от Анонимко
той да не е диетологпрости хора
![]()
da ama za da ide6 na dietolog,trea da zeme6 ot nekoi napravlenie se6 seПървоначално написано от teenage_drama_queen
puk i toi 6e re6i nai dobre dali ima6 nujda ot drug lekar ili moje sam da ti predpi6e dieta... dammm li4niq lekar su6to moje da predpisva dieti
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Лекарите не са специалисти по хранене. Те са дистрибутори на фармацевтичните компании.
\/ Тук се говори за добър диетолог: Влезте в тялото.бг и има една тема Отслабнах 30кг. за 3 месеца. Много ми харесаха написаните мнения.
Прочетете и преценете.
Спри тестените изделия,газираното.Сутрин бягай.Яж малко.Пий много течности(вода).Ще отслабнеш.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Диетата ти е отвратителна. Ще отслабнеш, но не откъм мазнини, а откъм мускули. Заради плодовете ще изглеждаш много слаба, но адски отпусната.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ohhhhh dano pro4ete6 napisanoto ot men,6toto ve4e zapo4vam da se qdosvam na takiva momi4enca kato teb,koito im e 6tuknalo da otslabnat,haresali sa si nqkva dieta i aide da q izprobvat.ABE NE STAVA TAKA,PURVO SE OBRAZOVAITE ZA REZULTATITE,ZA PROCESA,ZAPROBLEMITE,OPASNOSTITE I TN.plodovete mogat da ti navredqt i da pulnee6 ot tqh,ako prekalqva6 s koli4estvoto ,kakto ti pravi6.ti ne qde6 ni6to dr osven tqh...no te imat bezkraino mn vuglehidrati,koito se natrupvat v organizma pri polojenie,4e nqma kakvo drugo organizmat ti da prieme............taka 4e po-dobre raznoobrazi hranata,zapo4ni da priema6 i dr ne6ta v po-malki koli4estva i 6te ima efekt,ako 4aka6 da ima promenq samo s tezi plodove..........6te ima da 4aka6 dosta dulgoo
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Да, ще отласбнеш, обаче после бързо ще си върнеш килата.Плюс това съм сигурна, че няма да издържиш...на фитнес и само на кисело мляко и плодове.На третия ден няма да имаш сили.
da moje lekarite da kajat
Първоначално написано от iveto89
да напълнее от плодове?а от кога плпдпвете съдържат въглехидрати не ми е ясно???![]()
![]()
от както свят светуваПървоначално написано от monityY
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
a be ako v plodovete nqma vuglehidratiii...togava kvo ima be ....da ne bi beltu4ini!!! mn qsno 4e imat vuglehidrati! a su6to taka e vajno 4e te sudurjat plodova zahar...a i tq v golemi koli4estva ne e polezna!
po-dobre reduvai plodove i zelen4uci,no ne gi smesvai!!!