.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

Алкохола вреди ли

Според вас как действа този алкохол например на мен ми действа че ставам по приказлив това вярноли е или че аз се отпускам и почвам да споделям всичко иначе на трезво може да се спукате от смях че не обелвам и думичка.Та въпросът вреден ли е или не аз като гледам ми помага щот се отпускам и ставам приказлив но неми харесва да пия но като не пия немога да говоря като че ли устата ми е зашита как мога да преодолея тоя проблем с мълчанието

Guest
    i zaradi tova 6e stava6 piqnica,makar i da ne ti haresva samiqt alkohol,taka li?alkohola e vreden,a ti mai ne si mn golqm i trqbva da se pazi6,ne da si vredi6 za6toto tepurva 6te se razviva6 i 6te raste6.ne piq ot nqkolko godini i voob6te ne mi i lipsva pieneto,kapka ne slagam v ysta,zamestila sum go s dr ne6ta i mi e mn po-dobre

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Като станеш на 12-13 ще ти мине.
    - Всички авто-части на едно място!

Guest
    ама аз съм вече на 17 се чудя що съм толкоз мълчалив секи ми го казва много си мълчалив и така ако ви казвам как се сдухвам

Guest
    I kvo kato si mul4aliv?Nali ne e kato da si grozen,ili da si smotan,ili puk da si gluhonqm!tova ve4e mogat da se narekat problemi,tvoito e do harakter.A za6to ne po4ne6 i po malko da govori6,nqma da zagubi6.Kato ti kajat 4e si mul4aliv,ti im kaji 4e te puk mn govorqt

Guest
    I kvo kato si mul4aliv?Nali ne e kato da si grozen,ili da si smotan,ili puk da si gluhonqm!tova ve4e mogat da se narekat problemi,tvoito e do harakter.A za6to ne po4ne6 i po malko da govori6,nqma da zagubi6.Kato ti kajat 4e si mul4aliv,ti im kaji 4e te puk mn govorqt

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има няколко възможности:

1. Ставаш весел.
    2. Ставаш тъжен.
    3. Ставаш агресивен.
    4. Заспиваш.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    koito pie bira ne umira drugo ne ti trqbva ima6 li bira stava pira

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Има няколко възможности:

1. Ставаш весел.
    2. Ставаш тъжен.
    3. Ставаш агресивен.
    4. Заспиваш.
    ami az samo stavam vesela i ponqkoga po4vam da zaspivam.....ama za da zaspivam trqq mnoo da sam pila

Естествено,че вреди.Вреди на организма като цяло,най-вече на черния дроб и на нервната система.Освен това води до пристрастяване
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Алкохола е кофти !!! аз заспивам ...като преди тва е е възможно да повърна няколко пъти ....тъпа раута !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    на мене ми вреди супер мнооо.. имах един период преди години когато се напивах всеки ден и само пияна и беше супер зле.. не знам кфо правя, държа се като некфа курва и после не си спомням ами тряа ми разказват и то е доста неприятно.. ама това беше като бях лапе.. после открих ганжата и се спасих

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

ахах...вреди вреди...аз съм обещала до пълнолетие да не пипвам твърдо

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    ахах...вреди вреди...аз съм обещала до пълнолетие да не пипвам твърдо
    Ха
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    eta vredi mnogo qsno, na 4erniq drob.am si e hubavo da si piiva6 ot vreme na vreme gotino si se razpuska6 osobeno kato si sys tvoita kompaniq i si e extra \/

Леле напих се точно 4 пъти до сега и последния беше най-зле. Алкохола не вреди когато не пиеш всеки ден, а примерно само когато си на купон или нещо такова и то не да пиеш като невиждал, а по малко за настроение.
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

абе не е много хубаво да пиеш...аз като се напия(а се напивам от малко)и така се отпускам и не ми знам кво правя...и после като трябва да ми разказват и не е много приятно,щото в повечето случаи или съм се натискала с някои или съм говорила с майка ми по телефона...и после иди обяснявай що съм се държала неадекватно...та извода е,че алкохола не е полезен
    ~[I'm not craZy...My reality is just different than yours...O_o]~

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от ... четенето

еми то секи е така но е вредно да се пие.Аз преди почти не пиех , но след като се разделих с авера ми глеи ко стаа..Напрао нз.... мн почнах да пия
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    The endless river
    Попринцип като се напия ми е готино и не правя някакви глупости просто ми е весело някой път ми идва енерджи........различно.Обаче последния път така се намаах,че на другия ден не помнех половината вечер.Което не ми се случва за пръв път(да не помня),но ми е адски странно,че не се сещам какво се е случвало 2 часа........с изключение на откъслечни спомени и по-главни неща които са се случили.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ае ейййй маняк ... само по тия тъпотии дето пишеш ми става ясно що си къв си .... я спри с издуханите си въпросчета и иди да си мълчиш в някой ъгъл ...
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

хаха,аз първия път като се напих беше ужас,въоубще не очаквах и като почна да ми се вие свят,говорих някви глупости ,мнооого с е лашках ,та едвам са ме прибрали до хотела(добре,че беше на лагер)!а.ина4е като пия ставам весела и не ми пука кво правя!хаха,понякога и говоря някви глупави неща,ма толко смешно ги казвам явно,че всички се заливат от смях..

мне,алкохола не вреди,тревата също,пък за дрогата да не говорим...направо рай ти става живота от всичките са сериозно- по принцип една чаша вино на ден е полезна за кръвоносната система,също и някво друго алкохолче ,но в малки дози...Вече системното "развеселяване" не е на добре...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)

:)))

аз лично не съм се напивала,знам си границата Пийвам колкото да ми дойде настроението. Веднъж една фр се напи и почна да разказва за карстови скали

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Не! На баба ти хвърчилото

Да си чувал/а Цироза и още куп неща?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си