.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Срамежлив съм. Как да й покажа, че я харесвам?

Az sam mom4e na 15 i do sega sam si nqmal po seriozna priqtelka Sega sam na more na gosti na rodnini i si haresah stra6no mnogo edno momi4e bratov4ed mi si ima priqtelka i tva momi4e i e sestra Mnogo mi haresva no sam sramejliv i ne znam kak da i go pokaja i kak da razbere 4e q haresvam i imam nqkfi simpatii kam neq ne znam kakvo da i kaja i kak da q zagovorq,dr problem e 4e tq e ot varna a az sam ot pld Iskam da mi pomognete i da me posavetvate po nqkakav na4in ot4aqn sam a iskam da se polu4i ne6to pove4e mejdu nas blagodarq vi predvaritelno

Moderated by Barbie
    7т. от правилника
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.

Ем чесно казано щом сте от различни градове е много кофти ... ако стане нещо то ша е до тогава докато си там ...

emi kakvo moga da ti kaja.....prosto ne mislq ,4e imate mn 6ans zaedno,no ni6to ne pre4i da probva6,da prenebregne6 straha i da napravi6 purvata kra4ka
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Град
    The endless river
    ми как прави некви глупости,говори и щуротии и т.н.Като всяко друго момиче ще се върже.Просто я манипулирай
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

покажи й внимание просто,кликвай й на тела,смсчета,заговаряй често...албала...такиа му работи и то вече тя си го подразбира
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Заветната реплика... "кефиш ма, щи звънна"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    v kenefa pod vodata :D
    едно от мен: Пий 3 ракии и сичко ше излезе само нема да се срамуваш гаранция. Пък това че сте от различни градове да не те бърка аз имах такава връзка и продължи 3 години споко само трябва да направиш 1-вата крачка Good Luck!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си