- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив съм. Как да й покажа, че я харесвам?
Az sam mom4e na 15 i do sega sam si nqmal po seriozna priqtelkaSega sam na more na gosti na rodnini i si haresah stra6no mnogo edno momi4e
bratov4ed mi si ima priqtelka i tva momi4e i e sestra
Mnogo mi haresva no sam sramejliv i ne znam kak da i go pokaja i kak da razbere 4e q haresvam i imam nqkfi simpatii kam neq
ne znam kakvo da i kaja i kak da q zagovorq,dr problem e 4e tq e ot varna a az sam ot pld
Iskam da mi pomognete i da me posavetvate po nqkakav na4in
ot4aqn sam a iskam da se polu4i ne6to pove4e mejdu nas
blagodarq vi predvaritelno
Moderated by Barbie
7т. от правилника
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.![]()
Ем чесно казано щом сте от различни градове е много кофти ... ако стане нещо то ша е до тогава докато си там ...
emi kakvo moga da ti kaja.....prosto ne mislq ,4e imate mn 6ans zaedno,no ni6to ne pre4i da probva6,da prenebregne6 straha i da napravi6 purvata kra4ka
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ми как прави некви глупости,говори и щуротии и т.н.Като всяко друго момиче ще се върже.Просто я манипулирай![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
покажи й внимание просто,кликвай й на тела,смсчета,заговаряй често...албала...такиа му работии то вече тя си го подразбира
![]()
нямам повод да сънувам....
Заветната реплика... "кефиш ма, щи звънна"
едно от мен: Пий 3 ракии и сичко ше излезе само нема да се срамуваш гаранция. Пък това че сте от различни градове да не те бърка аз имах такава връзка и продължи 3 години споко само трябва да направиш 1-вата крачкаGood Luck!