.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на quench

Политика + тийн = ?

???

болни мозъци, които са били твърде слаби на истинските форуми за политика и икономика, са дошли тук, за да тровят - не, изразът не е преизпълнен с патос - съзнанията на тийновете

сега, знаем, че тийновете прекарват огромна част от времето си в интернет - а и този форум е показателно популярен

така че не ми излизайте с довода, че което се чува на улицата, не може да го спрете тук

затова предлагам директно правило срещу политиката във форума - всичко тийн накуп сега май е "наци рандеву"

ааа, да - и свастиките и лозунгите, както по подписите и аватарите на нацитата, така и на т.нар. "комунисти" - това за мен е обидно

или на трът незнам си кой - в подписа има директно подстрекателско послание от БНС - банер на новият им легион....

просто е недопустимо
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на machoka
    Всички подобни теми във Всичко тийн накуп ги спирам. Т.е. това, което зависи от мен и от колегите модератори го правим... нужно е малко повече обаче

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Оф, сериозно, обидно е, гадно и ми писна!
    Знам, че модераторите правите каквото можете, аз за това се обръщам към господата админи. Бихте ли били така добри да направите нещо по въпроса. Нали вие сте писали правилата на тоя форум, и имаше една прекрасна точка не знам си коя, за накърняване на човешкото достойснство. Е на мен тези хора ми накърняват достойноството.....Моля

Give me your best shot motherfucker!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си