- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам проблем
da?Първоначално написано от OnFire
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
благодаря за отговора много ми помогна!!! още мнения няма да са в излишък.
Напълно съм съгласенПървоначално написано от OnFire
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
мда определено е така..![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
poslu6ai surceto si za tozi problem. znam kolko e bolezneno![]()
НоУ си оригинален!....![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
no bitches with fat assess allowed !!Първоначално написано от sexita
![]()
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
dosta si slabq sloji si caisi ne sa 1 i su6ti , ina4e da prava si i 2mata tebe te praskame !!Първоначално написано от sexita
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
taka 6te kaje6... a v4era se vuzhi6tava6e ...Първоначално написано от sexita
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
az ne sam ybedena 4e izobshto nqkoga sha se oprai6 ama karai.ina4e po temata znam 4e ti e mn trydno no trqbva da nameri6 vatre v sebe si sili da preodolee6 bolkataПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
nai mn ni razpla4e6 kakvo durvo si v leglotoПървоначално написано от sexita
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
ne ne sam pisal temi , pi6a v toq forum ot 2 dni za sujelenie ne mi trqqt ekstri kato parafin ako na tvoito gadje mu trqqt lo6o za vas 2 durva v legloto 1noto s maluk 4len .Първоначално написано от sexita
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
хахха...не мисля че е малък,ама ако ти го набута в дупето ще разбереш и сам,жалко че не е гей като тебе[/quote:3d7e547cd7]Първоначално написано от sexita
ti moje6 li da misli6 , i dobre 4e e GEI ne kato mene (normalen) , mai nacelih bolnoto mqsto ? e ve4e ne otri4a6 4e si durvo ima napredak![]()
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
Решенето на проблема е просто. Смърт за евреите циганите и някои руснаци.
prav si ! sexito.homo.com < po temataПървоначално написано от w0sh
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
хахха...не мисля че е малък,ама ако ти го набута в дупето ще разбереш и сам,жалко че не е гей като тебе[/quote:a647f4f2e0]Първоначално написано от sexita
ti moje6 li da misli6 , i dobre 4e e GEI ne kato mene (normalen) , mai nacelih bolnoto mqsto ? e ve4e ne otri4a6 4e si durvo ima napredak[/quote:a647f4f2e0]
Ми кво да отричам като ти си противоречиш вече...нали преди малко каза че съм курва???[/quote:a647f4f2e0]
kakvo pre4i da si durvo ma kurvo ? < sexito.homo.com
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
хахха...не мисля че е малък,ама ако ти го набута в дупето ще разбереш и сам,жалко че не е гей като тебе[/quote:94c034b1b8]Първоначално написано от sexita
ti moje6 li da misli6 , i dobre 4e e GEI ne kato mene (normalen) , mai nacelih bolnoto mqsto ? e ve4e ne otri4a6 4e si durvo ima napredak[/quote:94c034b1b8]
Ми кво да отричам като ти си противоречиш вече...нали преди малко каза че съм курва???[/quote:94c034b1b8]
kakvo pre4i da si durvo ma kurvo ? < sexito.homo.com[/quote:94c034b1b8]
не мога да не се разсмея,айде травеститче,модераторите ще ти кажат чао след малко,така че...беше ми приятно,мистър БИ[/quote:94c034b1b8]
moderatorite ni6to ne mogat mi napraviqt , ne sam bi sorry , dynamic ip rlz , a da i zabravih ako me izdraznqt moderatorite nai mn im butna site.a
Bla Bla?
Lets Kill Bill !
вси4ки имаме..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.