- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога опитахте сперма
Искам да питам момичетата на колко години за пръв път вкусихте сперма.
e tva ve4e be6e varha na sladoleda.biva biva ama 4ak tolkova ligavshtini i prostotiii teb kvo te e be koga sam opitala sperma?????????????????
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
На 16.Защо?
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
на 15, услади ми се![]()
18 sega pitai na kolko 4oveka sme q opitvali i ve4e 6te umra!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
izvraten siПървоначално написано от коко3
На 15 бях
nikoga e sym "vkusvala" sperma i nqmam namerenie da go pravq![]()
No matter where you go, there they are...
А на колко момчета сте опитвали спермата? Има ли разлика във вкусовете?Първоначално написано от key_of_hell
aa bahti izvratenite det ste be hora....kak moje da pitate takiva ne6ta.....ima li razlika vav vkusovete ...da ima ..na ediniq ima vkus na 6okolad a na drugiq na vaniliq....bahti horata det ste tctcttcccПървоначално написано от коко3
Несъм опитвала а и като гледам каква е консистенцията и-нямам и намерение, относно вкусовете предполагам че има разлика-на пушачите знам че е по-кисела а на вегитарианците е дори със сладникав вкус. на консумиращите алкохол е по-гъста защото при изтрезняването тялото се обезводнява и водата отделяна за консистенция на спермата се пренасочва към по-важни органи. Така знам аз, а дали е така наистина немога да твърдя![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
breiiii na4etena si we!Първоначално написано от aniezina
![]()
ima podobna tema.. "koga za pruv put pravihte svirki" ili ne6to ot sorta... ta em.. na 14i kolkoto i higieni4no i 4isto i dieti4no ne6to da kazvate 4e e spermata... men li4no me otvra6tava...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ami otnosno vuzrastta-17 a kolkoto do "koga" na 29.12.06![]()
Az na po4ti ..hm mislq 4e kam 15 be6e...a sega de verno na kolko bqx.Nqmam konkreten spomen..kazvam priblizitelno ...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
i azПървоначално написано от Котарана
Next Time I`ll be True...
Егати извратената тема!Толкова тъпотий и извращения ама това прелива чашата!Ами още не съм опитвала,а и да бях опитвала нямаше да споделя тук.Това е много извратено и те съветвам да не пускаш такива теми повече![]()
rabira se 4e ima razlika na pove4eto hora e s limon i portokal ,na drugi e sas svej mentov vkus pak moita e asorti iska6 li da kusa6Първоначално написано от коко3
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
zatova si4ki polzvame Kolgeit 3000+ nali gospodin BobarПървоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Още като се родих банда негри ме застреляха по лицето [-o<
Първоначално написано от <Твърд>
тжа кога е станало?след като надяна сестрата ли?![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
hehe tvurd dobre we