.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Mi nau4i se
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Mi bahti problema i kat m/u drugoto nedei na vsqko neshto koeto nqkoi ti kaje da otgovqrash taka gadno vseki si ima mnenie i kato ne ti haresva to da ne si puskala temata nikoi ne te e karal!
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    на колко каза, 4е си? 18?
    апфф... просто го оту4и от този му на4ин и готово. вси4ки не се целуват еднакво... а се напасват един към друг...
    Съгласна съм. С времето двете половинки се научават да изпълняват несъзнателно в синхрон и най-екзотичните устни танци

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Не се притеснявай той не те е целувал обаркала си се той те е засмуквал може да си мисли че е прахосмукачка знам ли ?
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Свиквай. Кат си избираш такиз дет се целуват като сепии.
    Ееееее ти пък сега.. Ми не е свикнало момичето бе!

Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    започни ти целувката и я направи такава каквато на теб ти харесва... той ще започне да следва движенията ти, ако видиш, че се опитва да те целуне както той се целува, спираш с целувката , дръпваш се за около секунда и после пак продължаваш, на края ще се усети, но важното е да държиш на своето
    =D> това е при добрия вариант, а ако не се усети?Какво да мислим...че се е запознала с Ханибал Л. ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си