- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете за едно момиче:
Няма да се предаваш! Горе главата! Довечера ако излизате с компанията го направи това с цветето, ще видим дали пак ще мисли така.![]()
Добре...
Сега вдигна сестра й, защото тя е в банята, каза, че някой е казал, че съм говорил глупости за нея, а аз не съм я споменавал вчера.
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
Просто завистници....Говори с нея и й обясни как стоят нещата. Дано те послуша....
СТРАШНО ми е сърдита...
Тя ако не иска да говори с теб и е бясна, най-много да хвърли цветята в кофата.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И какво пречи да и се извниш с цвете!?
Пич много се задълбаваш в нещата това винаги ще ти изиграва лоша шега!
НЕ анализирай толква а действаи и още момичета бол ти избираш ти си важния!
Light The Universe
Добре, де, а без общуване в какво се превръщат човешките взаимоотношения?
Тя да не би да му е бясна само за пред хората? Разбира се, че нещата трябва да се оправят насаме /разбира се, ако човекът е като бившия и винаги влачи други хора, големи публични скандали могат да се получат.../![]()
Ако оценява цветята ще е полъскана и ще и мине, щом сии подарявал рози аз ги обожавам и никога не ми омръзвт но обичам и орхидеи, препоръчвам да избереш тях засега, още повече че розите са страст а орхидеята навява смирение и покой които ще усили чувството в нея че се "разкайваш"...Е да, малко по-скъпи са но все пак във война и в любовта всичко е позволено![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Вече това момиче не ме интересува, ама изобщо. Отидох до тях да я попитам какво става, тя прати сестра си долу да каже, че мразила момчета. Да прави каквото си ще, толкова добре се държах с нея, тя ми плюе в очите. Не желая да я виждам вече, да си чака тоя дет си е харесала и, като той й тегли една майна(както и преди е правел - разочаровал я е, а той щом сега не желае да е с нея и по-нататък няма да ще), да страда! Нищо вече не ме интересува.
ako ne e pred vsi4ki moje.ina4e moje da se pritesni i da ti se qdosa oshte pove4e.hvani q kogato e sama za da i stane po priqtno shte po4yvstva 4e go pravish edinstveno za neq..
p.p. ma az verno misleh 4e takiva mom4eta kato teb sa gi sprqli ot proizvodstvo.bravo!
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Писна ми, казах й в чата, че вече не ме интересува. Край, ставам от останалите момчета - само за секс да мисля. Казвам ви го, толкова добри чувства да имах към нея и тя така да ми плюе в очите. Затова няма вече такива момчета.
=D>Първоначално написано от Kaloyan_78
Light The Universe
Мерси, мерсиПървоначално написано от Valar
. Край, мислех си, че са останали и свестни момичета - не.
tamun da ti kaja brao ..ti pa se ysraПървоначално написано от Kaloyan_78
ima svesni momi4eta sq taq ako ne e ima o6te milioni jensko
i za cvetqta nqma ni6to po-milo ot tova \
/
.!.
Браво. Гениален си. Сваляй звезди, еби и зарязвай.![]()
e da be vqrno mnoo e genialno tva naparooo..spored men ne biva taka..pone ebi i zarqzvai ma ne svalqi zvezdi...6ot polse ni mnogo boli...a ako e nekoq boina i tebe 6te zaboliПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
.!.
Нали!Първоначално написано от Kaloyan_78
![]()
Не се връзвай на хилядите пикли дето ще се правят на 'божи кравички' в темата!
На вън са съвсем други...
Light The Universe
Пич, нищо лично, ама си много зле.
На момиче никога не подарявай цвете ей така, на рожден ден, на имен ден - може, но ей така - никога!
И не й падай в краката, не слушай к'во ти говорят момичетата, те себе си не могат да оправят, че ще ти дават съвети как да я свалиш... Пълни глупости са т'ва.
Чудил ли си се защо хубавите ябълки прасетата ги яли?
Трябва да се държиш мъжки и да не й даваш тя да води разговор, тя да те командва, да й вършиш услуги и т.н.. Нито пък да се извиняваш за нещо, за което нямаш вина!
И запомни 1 нещо - някога каже ли ти, че сте "просто приятели" или те има за "приятел" - нищо повече не можеш да направиш, освен ако не е мъртво пияна.
Истината е, че трябва да бъдеш забавен, интересен и да показваш, че си харесван от другите момичета. Т'ва не значи, че трябва да си й изтривалка.
podari i 4ervena roza![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ти знаеш ли какво е мъж, бе? Още нямате косми по ташаците почвате да казвате кой е зле и кой добре. Може би да има момичета, които заслужават да се държиш много добре с тях, но аз не съм намерил явно и ми е през оная работа вече за всичко. Ако тя се сети да се извини и да спре да мисли само за себе си, а не да вика "за мен така е най-добре" можем да си останем приятели, но нищо повече.Първоначално написано от Анонимко
И ще ме извиняваш, че така се дърпам ама съм много убиден.
Всъщност нямаше нуджа да се хабя, като гледам не оценяваш истинските съвети.