- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете за едно момиче:
Всъщност, в момента не оценявам нищо, гадно ми е, не ща да виждам никого и си го изкарвам на останалите. Извинявам се за което.Първоначално написано от Анонимко
Ооо, моето момиче, вече НИЩО няма да й подаря. Тя не заслужава нищо.Първоначално написано от VerryBerry
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
Ще дойдете вие на моя акъл, когато батко Уош говори той винаги е прав...Ооо, моето момиче, вече НИЩО няма да й подаря. Тя не заслужава нищо
Почвам да се отчайвам![]()
You'll never get to Heaven, if you're scared of gettin' high.
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
nevuzmojni steeeee
.!.
В какъв аспект?Първоначално написано от woshia_style
Закова го.Първоначално написано от thefreak
И подкрепям.
Бтв доста е странно в рамките на няколко часа да минеш от тотална любов към пълна омраза. Нравът то ми изглежда непостоянен...ами като на жена. (Без да целя да обидя представителките на нежния пол де) Реши какво искаш?
ще й хареса 100 процента моми4етата обожават цветя и бонбонизависи ако са на диета бонбоните не са най добрия вариянт
Оооф момченце Калоянчо, дето викаш че почваш да си като другите... Целта на тоя живот не е да си като другите, не е на сила да се правиш на пич, и без тва нищо още на си видял...
човек иска да се промени това не става от днес за утре!?Първоначално написано от Black Mamba
Никои не е живял истински без да е правил промени...
Ако продължава така ще страда много,просто защото ще се превърне в 'добро момче'!
Light The Universe
v aspekt 4e va6iq akul ne go zacepvamПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
gadni ste ama MNOO
![]()
.!.
super milo e ako tq ceni takiva raboti mene li4no ne me kefqt kamoli pred hora togava 6e se zasramq (mn pati e stavalo taka mn mi e kofti ot takia podaruci)![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Няма да се обиди според мен или не би било правилно от нейна страна, не мисля, че ще сгрешиш нещо.![]()
Но все пак може пред компанията да й стане неудобно, не знам.
Аз не пиша често в такива теми, но историята за това момиче и цветето за нея ме заинтригува. Може би е малко нахално от моя страна, но ще кажа какво мисля. Според мен това момиче е страшно наранено и огорчено. А когато някои момичета са в такова състояние не допускат до себе си никой, дори и той да се държи супер с тях. Казвам това защото и аз го правя. По този начин тя губи и този, на когото му пука за нея, но не го осъзнава. Е не мога да съм абсолютно сигурна в това, защото не познавам момичето, но предполагам че е така. И бих посъветвала Калоян да не я съди толкова строго, а само за малко да се вгледа и да прецени дали не съм права.
Да обичаш - това значи да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Оффф ми то е много лесно да се промениш в такава насока, по трудно е да бъдеш себе си, но и по ценно.Първоначално написано от Valar
Говориш глупости!Оффф ми то е много лесно да се промениш в такава насока, по трудно е да бъдеш себе си, но и по ценно.![]()
Light The Universe
Добра идея....Като за момиче не е лошо да и подариш цвете!![]()
Идеята е страхотна - действай![]()
Злетачките, дето четат само първия пост на темата, веднага се обадиха![]()
![]()
![]()
всички тука гледате много праволинейно... имате няк'ви затвърдени позициии, че ИЛИ не бива да й подарява цвете, защото 'момичетата' не заслужавали, или защото било унизително и как така той ще се принизява пред някое момиче да и засвидетелства чувствата си, ИЛИ трябва да й подари цвете само защото е изключително мило някое момче да го направи! НЕ! Действа се според ситуацията, според момичето... С всички не можеш да се държиш по един и същи начин! Едно момиче ще заслужава да получи цвете и малко внимание, друго не...
В случая това явно не заслужава, защото и тя не знае какво иска...
но това далеч не означава, че 'всички' момичета са такива... стига с тези 'общи знаменатели'...
Има момичета (а и момчета), за които наистина си заслужава да се бориш... но те са наистина малко... и ВСЕ ПАК ги ИМА!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Дай ище и хареса
![]()
Калоянчо,мойто дете...не те знам нито какъв си нито кой си....![]()
Само като ти чета глупавите детински простотии,вече ми става ясно защо въпросната девойка,не иска и да чуе за теб...С това поведение всъщност,едва ли някое себеуважаващо се момиче ще ти върже...
Както каза някой тук-как така от ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ,нещата преминаха в -НЕ ИСКАМ ДА Я ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ...
И как така без никакъв повод подаряваш цветя?Жените мразят нахалните,наглите и досадните мъже....Ако си и досаждал толкова време,цветята,дори и да ги обича няма да ти замажат положението...
Въобще...с една дума-ВЗЕМИ СЕ ОСЪЗНАЙ....
Колкото и меркантилно да звучи-жените не си падат по лиглъовци!
Говоря за истинските жени...
щом знаеш 4е оби4а цветя..пък то кое моми4е не оби4а..тва е мн мил жест и го направи .купи и един хубав букет..препоръ4ителни са розите..мисля 4е ще се зарадва
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!